Araba Haberleri

Araba Haberleri

Son dakika araba haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 araba haberleri haberi bulunmuştur. Tüm araba haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba fiyatlarında 3 yıl sonra indirim gerçekleşti! Dip araba fiyatları için tarih verildi
Araba fiyatlarında 3 yıl sonra indirim gerçekleşti! Dip araba fiyatları için tarih verildi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba fiyatlarında 3 yıl sonra büyük indirim gerçekleşti. 3 yıl sonra ilk kez sıfır otoda indirim yapılmaya başlandı. İlk kez sıfır otoda iskonto dönemi başladı, yani fiyatta indirime gidildi. 2 ay öncesine kadar sıfır araç bulunamıyordu ancak artık sıfır araçlar gün yüzüne çıktı. Bazı bayiler yüzde 3 ile 5 oranında iskonto uygulamaya başladı. 2. elde de fiyatlar düşüyor. Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ve Maliye Bakanlığı'nın kredi musluğunu kısmasıyla birlikte otomobil fiyatları düştü. Zoraki aksesuar satışı bitti. İkinci elde ise fiyatlar yüzde 5 geriledi. İşte araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
12.08.2023 Ekonomi
Araba fiyatları değişti! İşte marka marka en ucuz sıfır otomobiller...
Araba fiyatları değişti! İşte marka marka en ucuz sıfır otomobiller... Araba alacaklar dikkat! Otomobil fiyatlarına her ay zam geliyor. Kasım ayında da araç fiyatlarında artış yapıldı. Talebin artması fiyatları yukarı yönlü yükselmesine sebep oluyor. Çip krizi de bu yükselişe diğer bir etken olarak ortaya çıkıyor. Kasım ayının en ucuz sıfır otomobilleri açıklandı. İşte marka marka en ucuz sıfır otomobiller...
20.11.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Süresi 15 gün, 548 TL...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Süresi 15 gün, 548 TL... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. 15 gün süresi var. Çoğu kişi aynı durumdan şikayetçi. 4 katı ceza geliyor. 137 lira yerine 548 lira ceza uygulandı. HGS geçiş ihlaline mahkemeden emsal bir karar geldi. Mahkeme 4 katı ceza kesilmesini yasaya aykırı buldu. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Tüketicilere diyorum ki ihlalli geçiş bilgisi ulaşır ulaşmaz lütfen 15 günü geçirmeyin, ana miktarı ödeyin" dedi.
14.09.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Hiçbir ödeme yapılmıyor...
Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Hiçbir ödeme yapılmıyor... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hiçbir ödeme yapılmıyor. Muafiyet yok. Neredeyse tüm hasar karşılanıyor. Kaskosu olanlar hiçbir masraf ödemiyor. Sağanak nedeniyle İstanbul'un bazı yerlerinde su baskınları oldu, araçlar sular altında kaldı. Bu nedenle otomobillerde büyük masraflar ortaya çıktı. Kaskosu olanlar maddi olarak bu durumdan hasar almadan kurtuldu. Sel hasarında hemen hemen tüm hasarın karşılandığı belirtildi. Peki su hasarlı otomobillere ne yapılması gerekiyor? İzlenmesi gereken adımlar ne? İşte aracı olanları ilgilendiren haberin detayları...
22.06.2021 Ekonomi
Araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İndirim yapıldı, yüzde...
Araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! İndirim yapıldı, yüzde... Arabası olan, araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Fiyatlarla ilgili açıklama geldi. İndirim yapıldı, faizsiz kredi fırsatları duyuruldu. Pandemi, çip krizi, döviz kuru derken araba fiyatlarına 6 ayda 30 bin liraya yakın zam gelmişti. Markalar ise peş peşe yeni kampanyalarını duyurdu. Çeşitli indirimler yapıldı. Satışların yapılan kampanyalarla artması hedefleniyor. İşte araba satış kampanyaları...
7.06.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat ödeniyor, süresi 2 yıl...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat ödeniyor, süresi 2 yıl... Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Düşük fiyat ödeniyor. 2 yıl süresi var. Çoğu kişi bundan haberdar değil. Çok önemli tazminat detayı bulunuyor. Zamanaşımı olduğu için dikkat edilmesi gerekiyor. Araç değer kaybı ile ilgili açıklama yapıldı. Kaza olduğunda araçta değer kaybı meydana geliyor. Arabayı almak isteyen kişiler de bu nedenle düşük fiyat ödemek istiyor ve araç sahibi zarar ediyor. Bu zararın önüne geçmek veya talep edilen tazminatla zararı en aza indirmek mümkün.
5.06.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ücretler düşüyor, akaryakıt...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ücretler düşüyor, akaryakıt... Arabası olan, araba alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ücretleri düşürüyor. Akaryakıtla ilgili önemli açıklama. Araç sahibi olanlar akaryakıt giderlerini nasıl düşürebilirim diye araştırıyor. Gaz pedalından mod seçimine, doğru vitesten hız limitine ve lastik basıncına kadar alacağınız bu önlemlerle ödediğiniz ücretleri aşağıya çekmek mümkün. Peki nasıl daha az yakıt tüketebilirsiniz? Araba kullanan herkes bunu yapıyor ancak maliyeti düşürmeye bir faydası yok. Tek tek açıklandı. İşte tüm bilgiler...
4.06.2021 Ekonomi
Arabası, ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat...
Arabası, ehliyeti olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat... Arabası, ehliyeti olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Düşük fiyat ödenecek. Trafik sigortasına ilişkin kanun taslağı hazırlandı. Önümüzdeki dönemde reform niteliğinde değişiklikler yapılacak.
2.06.2021 Ekonomi
Araba satışları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 132...
Araba satışları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 132... Araba ve hafif ticari araç satışları ile ilgili flaş açıklama geldi. Yüzde 132 arttığı bildirildi. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 132,4 büyürken, 60 bin 488 araç satışı gerçekleşti. Benzinli otomobil satışları yüzde 64,2, dizel otomobil satışları yüzde 23,6, hibrit otomobil satışları yüzde 7,4 ve oto gazlı otomobil satışları yüzde 4,6 pay aldı. Yılın ilk 4 ayında 444 adet elektrikli otomobil satışı gerçekleşti.
5.05.2021 Ekonomi
Arabası olanları ilgilendiren flaş karar! Yürürlüğe girdi, artık..
Arabası olanları ilgilendiren flaş karar! Yürürlüğe girdi, artık.. Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. 1 Mayıs'ta yürürlüğe girdi. Yeni dönem başladı. Trafiğe kayıtlığı 24 milyon aracı doğrudan ilgilendiren lastikte yeni dönem başladı.
4.05.2021 Ekonomi
Arabası olan milyonlarca kişi için geçerli! İndirim yapılıyor ve...
Arabası olan milyonlarca kişi için geçerli! İndirim yapılıyor ve... Araba sahibi olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Daha yüksek oranda indirim yapılıyor. Primler azalıyor. Sıfır arabalarda ilk 3 yıl en yüksek düzeyde oluyor. Araç sahiplerini ekonomik olarak etkiliyor. Kasko ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Araç yaşının ilerlemesiyle kasko yaptırma oranı düşüyor. Ancak son dönemdeki krizler sebebiyle kaskosu olmayanlar onarım maliyeti yüksek düzeyde seyrettiği için ekonomik olarak etkileniyor. Sigortalılara, kesintisiz olarak poliçelerini devam ettirmesi halinde yıl geçtikçe daha yüksek oranda indirim yapılıyor. Primler de azalıyor. Bazı durumlarda ise sigortalılara sunulan ek hizmet dahilinde ücretsiz olarak onarım sağlanıyor.
29.04.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! 1 Mayıs'ta başlıyor...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! 1 Mayıs'ta başlıyor... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme geldi, değişiyor. Artık zorunlu olacak. Yeni dönem 1 Mayıs'ta başlıyor. Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok önemli açıklama geldi. Yenilenen lastik etiketlerinde kategorilerde ve seviyelendirmede sadeleşmeye gidildi. Araba sahipleri artık satın alırken karekod ile bilgilere erişebilecek. Yeni etiketlerde tedarikçi ismi, ebat bilgisi, lastik tipi ile ilgili belirlenmiş numerik kod, lastik türü gibi bilgiler etiketin üst kısmına eklendi. Tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte yeni etiketlerde yer alacak değişiklikler...
24.04.2021 Ekonomi
Arabası olan herkes için geçerli! Resmen değişti, artık...
Arabası olan herkes için geçerli! Resmen değişti, artık... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik yapıldı. Resmen yürürlüğe girdi o zorunluluk kaldırıldı. E-devlet üzerinden erişim sağlanabilecek. Artık araçların durdurulmasına gerek kalmayacak, fiziki belge kontrolü yapılmayacak. Belge bulundurma zorunluluğu kalkacak. Sonuçlar araç sahibinin telefonuna SMS ile bildirilecek. Egzoz emisyon denetimleri ile ilgili açıklama yapıldı. Egzoz emisyon denetimleri, Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES) üzerinden gerçekleştirilecek.
23.04.2021 Ekonomi
Araba almak isteyenlere müjde! Resmen duyuruldu, faizsiz ve...
Araba almak isteyenlere müjde! Resmen duyuruldu, faizsiz ve... Araba almak isteyen herkesi ilgilendiren güzel haber! Markalar tek tek duyurdu, fırsatlar açıklandı. İndirim ve sıfır faiz imkanı sunuluyor. Araba almak isteyenler için otomobil markaları bahar kampanyalarını duyurdu.
19.04.2021 Ekonomi
Otomotiv devinden flaş karar! Üretim durdu, kriz yayılıyor...
Otomotiv devinden flaş karar! Üretim durdu, kriz yayılıyor... Otomotiv sektöründe yaşanan mikroçip tedarik sorunu dalga dalga yayılıyor. Dünyaca ünlü bir otomotiv devi daha çip tedarikinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle iki fabrikasında üretimi durdurdu.
5.04.2021 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın
Araba alacaklar için kritik uyarı: Mutlaka 'ayıplı mal' sözleşmesi imzalayın Otomotiv sektöründe fiyatlar bir süredir aşağı yönlü hareket ediyor. Fiyat avantajından yararlanmak isteyenler ise; bayilerin yolunu tutuyor. Ancak uzmanlar tüketicileri uyararak sözleşme yapılmadan, ödeme yapılmaması gerektiğine dikkat çekiyor.
14.03.2024 Adana
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı!
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı! Yeni restoranı için arabalarını satan CZN Burak'a, Özbek bir hayranından milyonluk hediye geldi. Hediye karşısında duygusal anlar yaşayan fenomen sosyal medya hesabından "Allah keselerine bereket versin" ifadelerini kullandı.
26.09.2023 Magazin
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı
İkinci el araç ticaretinde hile videosu çekmişti! Bakanlık duyurdu: Aldı-sattı yakalandı İkinci el araba ticaretinde yapılan hilelerle ilgili videolar çeken Metehan Meşe'ye 300 bin TL idari para cezası kesildiğini Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan duyurdu.
14.07.2023 Gündem
İngilizce öğrenmede zorluk çekenleri ilgilendiren haber!
İngilizce öğrenmede zorluk çekenleri ilgilendiren haber! Yabancı dil öğreniminde temel sorunun ezbere dayalı dil bilgisi ağırlıklı bir öğrenim olduğunu savunan İngilizce Eğitmeni Metanet Dalgül, “Nasıl bir yabancı öğrencinin dil bilgisine dayalı bir eğitim alması onun Türkçeyi öğrenmesini sağlamaz ise, aynı şekilde sizin de dil bilgisi ağırlıklı bir dil öğrenimi ile herhangi bir yabancı dili doğal bir şekilde öğrenmeniz mümkün değildir” dedi.
9.05.2023 Eğitim
Radyo D’de yeni program; "Ahmet ve Yaman ile Araba Hikayeleri"
Radyo D’de yeni program; "Ahmet ve Yaman ile Araba Hikayeleri" Türkiye’nin sevilen radyosu Radyo D’nin yayın akışına bir yeni program daha ekleniyor.
24.03.2023 Televizyon
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam" Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Sağlık kontrolü yapılırken çağrılan polis memurlarına ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddia edilen Ebru Şallı, şiddet gördüğünü inkar etmişti. Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.
18.11.2022 Magazin
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in açığa alınmasında Yekta'nın parmağı vardı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...
14.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Araba Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.