Arabası Olanlar

Arabası Olanlar

Son dakika arabası olanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arabası olanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arabası olanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arabası Olanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arabası olanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 arabası olanlar haberi bulunmuştur. Tüm arabası olanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiğini söyledi.
29.02.2024 Gündem
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu
Avukattan ucuza lüks araç! Babasına bile acımadı, başsavcılık açıkladı, böyle ifşa oldu Bursa'da avukat Yusuf Ç.’nin, piyasa fiyatının altında sıfır otomobil sahibi olma vaadiyle 25 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklandığı olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi gözaltına alındı. Y. Ç.’nin, müştekilerden aldığı paraları, izini kaybettirmek için şüphelilere gönderdiği belirtildi.
30.01.2024 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Yarın son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL
Arabası olanlar dikkat! Hesap değişti, artık en ucuzu 3 bin 706 TL Zorunlu trafik sigortasında son yapılan değişiklikten sonra 1 Ocak’tan itibaren geçerli tavan tarifeler merak ediliyordu. Zorunlu trafik sigortasında 2024 yılı ücretleri güncellendi. Peki İstanbul ve Ankara'da en düşük ve en yüksek trafik sigortası ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! 2024 MTV tarifesi belli oldu, 1 Ocak'tan itibaren geçerli
Arabası olanlar dikkat! 2024 MTV tarifesi belli oldu, 1 Ocak'tan itibaren geçerli 2024 yılına ilişkin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi Resmî Gazete’de yayımlandı. 1 Ocak’tan itibaren uygulanacak MTV tutarları 2023 yılı için yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 olarak belirlendi.
31.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar Trafik sigortalarında her ay yüzde 2 yapılan artış 2024 yılından itibaren yüzde 5 olarak uygulanması kararı alındı. Ayrıca teminat tutarlarında da yükseliş gerçekleştirildi. Ayrıca kaza halinde ortaya çıkan maddi ve manevi teminatlarda da artış yapıldı.
14.12.2023 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem resmen başlıyor, 3.5 milyon aracı etkileyecek
Arabası olanlar dikkat! Yeni dönem resmen başlıyor, 3.5 milyon aracı etkileyecek Arabası olan ya da araç almayı planlayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Akaryakıt sektöründeki kayıt dışılığı engellemek amacıyla 1 Ocak 2025’ten itibaren devreye girecek Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi için (UTTS) geri sayım başladı.
15.10.2023 Ekonomi
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Tazminat kararı çıktı
Arabası olanlar dikkat! Tazminat kararı çıktı  İzmir 8'inci Tüketici Mahkemesi, mazotla çalışan otomobile benzin doldurulması sebebiyle, sürücünün aracında meydana gelen zararın, akaryakıt firması tarafından ödenmesine karar verdi.
12.10.2023 Yaşam
Arabası olanlar dikkat, resmen değişti! 'Tüketiciler önemli tazminatlarla karşı karşıya kalabilir'
Arabası olanlar dikkat, resmen değişti! 'Tüketiciler önemli tazminatlarla karşı karşıya kalabilir' Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren trafik sigortası detayı ortaya çıktı. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarlarına karar vermeye yetkili olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre zorunlu trafik sigortasında teklif alamayanların azami prim tutarları SEDDK tarafından belirlenecek. Peki bu ne demek? Bu değişiklik araç sahiplerini nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
20.09.2023 Ekonomi
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 1 milyondan fazla gencin TEKNOFEST'E başvuru yaptığını açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz
Bakan Özhaseki: Deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bundan sonra inşallah öyle konutlar inşa edeceğiz ki deprem 9 dereceye kadar olsa bile hiçbirimiz yerimizden kımıldamadan hayatımızı sürdüreceğiz” dedi.
29.08.2023 Gündem
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var
Elazığ'da bıçaklı ve satırlı kavga! Ölü ve yaralı var Elazığ'ın Palu ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı ve satırlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
29.08.2023 Yaşam
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı
Sosyal medyada görüp otel bastılar! 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.
29.08.2023 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Ek MTV için süre uzatıldı
Arabası olanlar dikkat! Ek MTV için süre uzatıldı Gelir İdaresi Başkanlığı ek MTV'nin birinci taksidi için ödeme süresinin uzatıldığını duyurdu.
29.08.2023 Ekonomi
KYK yurt başvuruları başladı
KYK yurt başvuruları başladı  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
29.08.2023 Gündem
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! İşte anbean görüntüler
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! İşte anbean görüntüler Adana'da depremde ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina, bir kafeye de zarar verdi.
20.07.2023 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor Uzmanlar, yaz aylarında aşırı sıcaklardan araçların da korunması gerektiğini belirtiyor. Aşırı sıcakların ve güneş ışınlarının aracın boyasına zarar verebildiğini belirten uzmanlar, boya koruma folyolarının ise aracın boyasını koruyabileceğini ifade ediyor.
20.07.2023 Otomobil
Yarıyıl tatilinin bitmesiyle birlikte İstanbul güne trafikle başladı
Yarıyıl tatilinin bitmesiyle birlikte İstanbul güne trafikle başladı İstanbul’da yarıyıl tatilinin bitip okulların açılmasıyla birlikte sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Okul servislerinin ve işe gitmek isteyen vatandaşların trafiğe çıkmasıyla birlikte İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 53’e kadar ulaştı.
20.02.2023 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Deprem bahanesiyle kasko yapmıyorlar
Arabası olanlar dikkat! Deprem bahanesiyle kasko yapmıyorlar Arabası olan milyonlarca vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Bazı sigorta şirketlerinin deprem bölgesi dışında da kasko sigortası yapmaktan kaçındığı gündeme geldi. Bu durumla karşılaşan tüketiciler şikayette bulunabilirler. İşte yapılması gerekenler...
20.02.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş tahliye kararı!
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren flaş tahliye kararı! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, kiracı ve kiralayanı yakından ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Hukuk Genel Kurulu, "Kiracı ve mülk sahibi arasında çeşitli sebeplerle açılmış ceza davaları varsa kira ilişkisi çekilmez hale geleceğinden tahliye kararı verilmelidir" dedi.
5.12.2022 Ekonomi
Yeni salgın alarmı! Üç ölümcül virüs birleşti
Yeni salgın alarmı! Üç ölümcül virüs birleşti Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, son dönemde solunum yollarında 'üçlü virüs' olarak bir arada görülen rinovirüs, Respiratuvar Sinsitiyal Virüs (RSV) ve influenza ile ilgili uyarılarda bulundu. Sipahi, "Altta yatan hastalık, daha önce özellikle yakın zamanda hastalıkla karşılaşmış olmak, aşı durumu ve yaş gibi değişkenlere bağlı olmak üzere bu üç virüs de ölüme neden olabilmekte. RSV ve influenzanın solunum yollarında yarattığı hasar ise rinovirüse göre daha uzun sürebilmekte" dedi.
5.12.2022 Gündem
Yeni dönem başlıyor! 'Uçak modu' tarih oluyor
Yeni dönem başlıyor! 'Uçak modu' tarih oluyor Avrupa Birliği ülkelerinde seyahat eden havayolu yolcuları yakında telefonlarını gökyüzünde tam anlamıyla kullanabilecek. Avrupa Komisyonu, havayollarının uçaklarda 5G teknolojisi sağlayabileceğine karar verdi. Bu durum ise yolcuların artık telefonlarını uçak moduna almaları gerekmeyeceği anlamına geliyor.
4.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Arabası olanlar dikkat! 'Bin liradan kaçıp 25 bin liradan olmayın'
Arabası olanlar dikkat! 'Bin liradan kaçıp 25 bin liradan olmayın' Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Elazığ'da sürücüleri uyaran oto tamir ustaları, bin liralık kışlık bakımdan kaçan sürücülerin ileride 25 bin lira masrafla karşı karşıya kalabileceklerini söyledi.
4.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arabası Olanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arabası olanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.