Anlaşmalı Boşanma

Anlaşmalı Boşanma

Son dakika anlaşmalı boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anlaşmalı boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anlaşmalı boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anlaşmalı Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anlaşmalı boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 anlaşmalı boşanma haberi bulunmuştur. Tüm anlaşmalı boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkemede anlaşmalı boşandıktan sonra katliam yaptı!
Mahkemede anlaşmalı boşandıktan sonra katliam yaptı! Diyarbakır’da 1 Nisan’da mahkeme çıkışı takip ettiği Sevda Meşe’yi (34) ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe (35) saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Adem Meşe’nin, Sevda Meşe ile anlaşmalı olarak boşandıktan 1 saat sonra olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
3.04.2024 Gündem
2 çocuk sahibi evli adamla kayıplara karıştı! Anneyi çıldırtan sözler:  O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit'teyim
2 çocuk sahibi evli adamla kayıplara karıştı! Anneyi çıldırtan sözler: O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit'teyim 18 yaşındaki kız, evli ve 2 çocuk sahibi adamla kayıplara karıştı. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evli ve 2 çocuk babası komşusu M.K. ile kayıplara karışan 18 yaşındaki M.Ö.S., annesiyle iletişime geçti. Kızından, "Beni görmek istiyorsun ya, o Büşra'ya söyleyeceksin bize dediği gibi anlaşmalı boşanma davası açacak. O boşanıyor, ben evleniyorum, anında İzmit'teyim" cevabını alan anne Emine Soylu neye uğradığını şaşırdı. M.K. ise kendisi hakkında asılsız iddialarda bulunduğu gerekçesiyle eşinden şikayetçi olduğunu ifade etti.
25.12.2023 Gündem
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu!
Vefat eden annenin maaşını alabilmek için anlaşmalı boşandı, kendisini kapının önünde buldu! Ölen annenin maaşını alabilmek için eşiyle anlaşmalı boşandı sonrasında kendisini kapının önünde buldu. Eşinden boşanan Ersin Kurt, "Bir gün beni kapının önüne koydu. Kayınbabama da bakmıyorlar ben bakıyorum nasıl bırakayım” diyerek başından geçenleri anlattı.
11.12.2023 Gündem
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor Bu kusur evliliği bitiriyor. Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı. Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Bu kararı uzman isimler değerlendirdi. İşte haberin detayları...
6.06.2023 Gündem
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararının ardından Zeynep Koçak'tan dikkat çeken paylaşım! 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç anlaşmalı boşanma kararı aldı. Boşanma açıklaması herkesi şaşırtan çiftten Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın imalı paylaşımı ise gözlerden kaçmadı.
14.04.2023 Magazin
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu
Demet Şener ile İbrahim Kutluay 'diş' yüzünden davalık oldu Eski manken Demet Şener, 4 yıl önce boşandığı eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile yeniden mahkemelik oldu.
11.03.2023 Magazin
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı
Evli çiftleri ilgilendiren gelişme! ‘Mehir senedi’ delil sayıldı Evli milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 1 yıllık evli çiftin çekişmeli boşanma davasına ‘mehir senedi' damga vurdu. Davalı erkek, boşanmak istediği eski eşine mehir ücretini vermeyi reddetti. Davalı tarafın ‘mehir senedi’ hamlesi ise davanın seyrini değiştirdi.
1.02.2023 Gündem
21 yıllık evlilik 5 dakikada sona erdi! Oyuncu Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir boşandı
21 yıllık evlilik 5 dakikada sona erdi! Oyuncu Ayşegül Günay ile Ali Sinan Demir boşandı “LALE Devri”, “Yer Gök Aşk”, “Kuruluş Osman” ve “Hercai” gibi birçok dizide rol alan Ayşegül Günay ile oyuncu Ali Sinan Demir’in 21 yıllık evliliği tek celsede sona erdi.
15.01.2023 Magazin
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren son dakika gelişmesi. Yargıtay, kimin evde oturmaya devam edileceğine ve evde bulunan eşyaların kime ait olacağına ilişkin önemli bir karara imza attı.
3.01.2023 Gündem
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar!
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar! İki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, hem iş hem de özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 43 yaşındaki ünlü şarkıcının, tayt giyip spor yaptığı anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mardini, "Hakarete varan durumlar oluyor" diyerek şaşırtan açıklamalar yaptı.
28.11.2022 Magazin
SGK'dan 'ölüm aylığı' uyarısı: Tamamen haksız kazanç
SGK'dan 'ölüm aylığı' uyarısı: Tamamen haksız kazanç Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, hayatını kaybeden anne veya babasının maaşını alabilmek için 'anlaşmalı boşanma' yöntemi ile haksız kazanç elde edildiğini belirterek, "2021'de 385 çiftin anlaşmalı boşandığını, 2022'nin eylül ayı sonu itibarıyla de 118 çiftin anlaşmalı boşandığını denetmenlerimizce tespit ettik" dedi.
24.11.2022 Ekonomi
SGK harekete geçti! Ödenen paralar faizi ile birlikte geri alınıyor, tespit edildi
SGK harekete geçti! Ödenen paralar faizi ile birlikte geri alınıyor, tespit edildi Son dönemde ölüm aylığı almak için anlaşmalı boşanan kişiler yakın takibe alındı. Kuruma 81 ilden binlerce ihbar geliyor. Genellikle ihbar ve şikayetlerin yakın aile bireyleri tarafından yapıldığı belirtiliyor. Peki boşanılan eş ile birlikte yaşamak istisnasız maaş kesintisi sebebi mi? Haksız yere ölüm aylıklarının kesilme ihtimali var mı? Böyle bir durumda nasıl bir yol izlenir? 'Fiilen birlikte yaşama'nın kanıtı nedir? SGK uzmanı merak edilenleri yanıtladı. İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü!
Düğünden 25 gün sonra her şey kabusa döndü! İstanbul'da mobilyaları parçalayıp, evden kaçtığı öne sürülen A.T., 25 günlük eşi Ömer T.'nin şiddet uyguladığını belirterek, "Balayından geldikten sonra sürekli tartışmalar yaşıyorduk. Şiddet de uyguladı" dedi. Şiddet yüzünden sağ kulağının duymadığını ve rapor aldığını belirten A.T., "Psikolojim çok bozuldu, sinir krizi geçirdim. Kendime zarar vermemek için, çevreme, koltuklara zarar verdim. Hastaneden darp raporu aldım, polise gittim, 6 aylık bir uzaklaştırma kararı aldırdık" diye konuştu.
4.11.2022 Yaşam
5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti!
5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti! “Survivor” yarışmasıyla tanınan sporcu Bora Edin ile 5 yıllık eşi psikoterapist Hülya Çoban Edin tek celsede boşandı.
30.10.2022 Magazin
Berdan Mardini tepki çekti! 'Elinizin lezzeti burnunuzda mı?'
Berdan Mardini tepki çekti! 'Elinizin lezzeti burnunuzda mı?' İhanet iddiasıyla Fatoş Yelliler ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Berdan Mardini, evinin kapılarını 2. Sayfa'ya açtı. Annesiyle içli köfte yaptığı anlar ekrana yansıyan Berdan Mardini, yemek yaparken elini burnuna götürünce tepki çekti. Berdan Mardini'yi görenler "Elinizin lezzeti burnunuzda mı?" deyince türkücüden de yanıt gecikmedi.
27.10.2022 Magazin
Tuğba Özerk'in boşanma dansı sosyal medyaya damga vurdu!
Tuğba Özerk'in boşanma dansı sosyal medyaya damga vurdu! Tuğba Özerk geçen yıl evlendiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile dün anlaşmalı şekilde tek celsede boşandı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok." demişti. Özerk, boşanmanın ardından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
6.10.2022 Magazin
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Kararla evli çiftler arasındaki kişisel bakıma özen gösterme ve bu durumun boşanmaya kadar gitmesi gündeme gelince konuya ilişkin uzmanlar kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.09.2022 Gündem
Zeynep Bastık ve Tolga Akış'tan boşanma kararı! Evden ayrıldı: 'Şekil değiştiriyoruz'
Zeynep Bastık ve Tolga Akış'tan boşanma kararı! Evden ayrıldı: 'Şekil değiştiriyoruz' Zeynep Bastık ve Tolga Akış'tan şaşırtan boşanma kararı! Zeynep Bastık ve geçen yılın temmuz ayında evlendiği menajeri Tolga Akış boşanma kararı aldı. Bastık evden ayrıldı. 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamıyorlar; bu nedenle çift temmuz ayında mahkemeye başvuracak. Tolga Akış da konu ile ilgili açıklamalarda bulundu, ihanet iddialarına da yanıt verdi.. Akış, “Biz evlilik işini kıvıramadık” dedi. Zeynep Bastık da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu; "Birbirimizin hayatından çıkmıyoruz sadece şekil değiştiriyoruz." dedi. İşte ikilinin yaptığı açıklamalar...
10.06.2022 Magazin
Maaşlar kesiliyor! SGK duyurdu, her ay ödenen aylıklar ve...
Maaşlar kesiliyor! SGK duyurdu, her ay ödenen aylıklar ve... SGK duyurdu. Maaşlar kesiliyor. Binlerce kişiyi kapsıyor. Her ay ödenen maaşlar kesiliyor. 2022 yılı Sosyal Güvenlik Kurumu SGK Koordinasyon Toplantısı 8 ilin SGK Müdürlerinin katılımı ile Niğde’de gerçekleştirildi. SGK İstihdam Teşvikleri Daire Başkanı Ahmet Yetim, Anlaşmalı boşanma adı altında evliliği sonlandırıp maaş alma konusunda ise mevzuatımızda boşanan bireylerin, boşandığı eşleriyle birlikte yaşamaya devam etmesi sonrasında maaşları kesilmekte” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
14.05.2022 Ekonomi
Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu boşandı! Dava 10 dakika sürdü!
Oyuncu Gökçe Eyüboğlu ve Selçuk Öner Eyüboğlu boşandı! Dava 10 dakika sürdü! Oyuncu Gökçe Eyüboğlu, inşaat mühendisi Selçuk Öner Eyüboğlu ile 2008 yılında evlendi. Ünlü oyuncunun evlilik birliğinin sarsıldığını belirterek açtığı dava sonuçlandı.
27.04.2022 Magazin
SGK'dan yeni karar! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş kesintisi, geriye dönük ödeme ve...
SGK'dan yeni karar! Sosyal Güvenlik Kurumu resmen duyurdu, maaş kesintisi, geriye dönük ödeme ve... SGK harekete geçti. Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek tespit ediyor. Tespitin ardından işlemler başlıyor. Maaş kesintisi ile karşılaşan vatandaşlar bulunuyor. SGK bu kişilerden geriye dönük ödeme de talep ediyor. 4 binden fazla kişinin maaşı anında kesildi. Denetimler sürüyor, maaş kesintileri de yapılmaya devam edecek. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kayıtdışı istihdamı engellemek için yapılan çalışmalar devam ediyor. Sigortası yapılmadan çalıştırılan binlerce kişi tespit edildi. Bu kişilerin sigortası yapılarak geriye dönük primlerinin de ödenmesi sağlandı. Kayıtdışı olarak çalışan ya da primlerinin eksik ödendiğini düşünen vatandaşların bu durumu SGK'ya bildirmesi büyük önem taşıyor. Sigortasız olarak çalışanlar işten çıkartıldıklarında kıdem ve ihbar tazminatı, işsizlik maaşı gibi haklara sahip olamıyor. Ayrıca sigorta primi yatırılmadığı için bu kişilerin emeklilik süreleri de uzuyor. Diğer yandan Sosyal Güvenlik Kurumu sadece kayıtdışı istihdamın peşine düşmüyor aynı zamanda haksız yere maaş ödemesi alanlar da SGK'nın radarında. Yetim aylığı alanlara evlendiklerinde bu aylık artık ödenmiyor. Fakat boşanma durumunda yetim aylığı yeniden bağlanıyor. Bu durumu fırsata çevirmek isteyenler ise anlaşmalı boşanma yoluna gidiyor. Hileli boşanma ile SGK'dan yeniden maaş alanlar bu durumun tespit edilmesi durumunda maaş kesintisi ve geriye dönük ödeme ile karşılaşıyor.
13.03.2022 Çalışma Hayatı
Banka dekontuna yazdığı notu mahkeme affetmedi! Eski karısı...
Banka dekontuna yazdığı notu mahkeme affetmedi! Eski karısı... Nihal B., 7 yıl evli kaldıktan sonra anlaşmalı olarak boşandığı meslektaşı Barış A.’ya, nafaka ödeme dekontuna “Haram ettiğim nafaka” şeklinde aşağılayıcı ve hakaret içerikli açıklama yazarak psikolojisini bozduğu iddiasıyla dava açtı. Mahkeme, Barış A.’yı 15 bin lira manevi tazminata mahkûm etti.
14.02.2022 Yaşam
SGK ödenen parayı faiziyle geri istiyor! Aylıklar kesilecek
SGK ödenen parayı faiziyle geri istiyor! Aylıklar kesilecek SGK parayı faiziyle geri alıyor. O Aylıklarla ilgili son dakika gelişmesi. Sosyal Güvenlik Kurumu, devlete ağır fatura çıkaran hileli boşanma, anlaşmalı evlilikleri yakın takibe aldı. Kurum'a, vefat eden babadan yetim, ölüm aylığı almak için anlaşmalı boşandığı eşiyle yaşamaya devam edenlere yönelik binlerce ihbar geliyor. SGK denetmenleri gelen şikâyetler üzerine evleri ziyaret ederek anlaşmalı boşanmaları yerinde tespit ederek aylıkları kesiyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu da, boşandığı halde eşiyle yaşamaya devam edenlerin aylıklarının kesilmesi yönünde karar verirken, SGK'nın denetmen raporuyla yetim ve dul aylığını aylığı kesebileceğine hükmetti. Kararda "fiilen birlikte yaşamanın" tespit edilmesinde ikamet adresinin önemli bir belirleyici olduğu vurgulanıyor.
7.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anlaşmalı Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anlaşmalı boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.