Gazete Vatan Logo
Magazin Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!

Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!

Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.

Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında tanışmış ve 2015 yılında evlenmişti. Çiftin 2016’da bir kız çocukları dünyaya gelmişti. Bülent Emrah Parlak-Burcu Gönder çifti, 2020 yılında Çağlayan Adliyesi'ne giderek, anlaşmalı olarak boşanmıştı. Çiftin kızlarının velayeti anneye verilmişti.

"14 YIL BOYUNCA GÜZEL BİR İLİŞKİ YAŞADIK"

Burcu Gönder, "Anlaşmalı boşanma davamız gerçekleşti. Kimse ayrılmak için evlenmiyor, biz de böyle çıkmadık yola. 14 yıl boyunca güzel bir ilişki yaşadık, çok sevdik birbirimizi. Fakat bazı sorunlar yaşadık ve sonucunda başarılı olamadık. Boşanmanın bizim için doğru bir karar olduğunu düşündük" şeklinde konuşmuştu.

''BU HABERLERE ÜZÜLDÜK''

Bülent Emrah Parlak, hakkında çıkan 'öfke problemi' haberlerini, "Bu haberlere üzüldük, doğru değil" diyerek yalanlamıştı.

''NEDEN İKİ SENEDE BİR KARŞIMA EŞİM OLARAK ÇIKIYORSUN?''

İkili, “Üç Günlük Dünya” filminde karı-koca rolü ile kamera karşısına geçmişti. Bir mahalle komedisi olan “Üç Günlük Dünya” filmi için bir araya gelen çift oldukça rahat görünürken filmin ana karakteri Muhittin Abi’yi canlandıran Bülent Emrah Parlak; “ Biz profesyonel insanlarız. Burcu’yla uzun yıllardır da dostluğumuz var. Yıllarca aynı sahneyi paylaştık şimdi de aynı projede olmaktan keyif alıyoruz. Tabii ki durumun mizahını da aramızda yaptık. Proje ilk geldiğinde telefonda birbirimize 'Neden iki senede bir karşıma eşim olarak çıkıyorsun?' diye sorup güldük” demişti.

Haberin Devamı

''KOLAY BİR ROL BENİM İÇİN''

Burcu Gönder ise eski eşi ile karı-koca rolü oynamalarıyla ilgili, “Yıllar sonra Bülent’le aynı projede olmak çok keyifli tabii. Filmde de eşi olunca duruma çok yabancı da olmuyorum. Kolay bir rol benim için. Neslihan karakteri eli maşalı bir karakter” açıklamasında bulunmuştu.

''7 SENEDİR DÜNYANIN EN MUTLU İNSANIYIM''

Boşandıktan sonra dost kalmaya devam eden ikili son olarak kızları Lisa'nın doğum gününde bir araya geldi. Bülent Parlak, kızının doğum gününde çekilen kareleri Instagram sayfasından yayınladı. Ünlü oyuncu paylaşımına ise duygusal bir not düştü:

Haberin Devamı

Ömrüm, sevgilim, canım kızım. Ben nereden bilirdim bu kadar aşık olacağımı, bu kadar mutlu olacağımı. 7 senedir dünyanın en mutlu insanıyım. Sağol kızım, var ol. İyi ki doğdun. Beni hiç bırakma, bana hep böyle gül, beni hep böyle çok sev.

 

ESKİ EŞİYLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

44 yaşındaki oyuncu paylaştığı karelerde eski eşi Burcu Gönder ile olan bir karesine de yer vermeyi ihmal etmedi. Eski eşlerin kızları Lisa ile olan karelerine beğeni yağdı.