Bülent Parlak

Bülent Parlak

Son dakika Bülent Parlak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Parlak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Parlak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Parlak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent parlak gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 bülent parlak haberi bulunmuştur. Tüm bülent parlak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı!
Bülent Emrah Parlak'la görüntülenmişti Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı! Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan’ın 4 yıllık evlilikleri sona erdi. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri çok konuşulmuştu.
1.12.2023 Magazin
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Bülent Parlak öldü mü? İzdiham Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şair Bülent Parlak kimdir, neden öldü? Şiirleri ve sözleri!
Bülent Parlak öldü mü? İzdiham Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Şair Bülent Parlak kimdir, neden öldü? Şiirleri ve sözleri! Bülent Parlak öldü mü? İzdiham Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve şair Bülent Parlak, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Peki, Şair Bülent Parlak kimdir, neden öldü? İşte şiirleri ve sözleri…
19.04.2022 Kültür Sanat
Müzisyen, yazar Ömer Çakıroğlu hayatını kaybetti
Müzisyen, yazar Ömer Çakıroğlu hayatını kaybetti Müzisyen, seyyah, neyzen ve yazar Ömer Çakıroğlu 40 yaşında hayatını kaybetti.
8.05.2021 Kültür Sanat
Ülkemizde sol bitmiş
Ülkemizde sol bitmiş Hilal Cebeci, İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen ‘Bella Ciao’ (Çav Bella) şarkısını söyleyip klip çekince sosyal medya yıkıldı!
12.10.2018 Magazin
Arkadaş gibiyiz
Arkadaş gibiyiz BKM Mutfak oyuncularından Bülent Parlak ve küçük kızı Lisa geçtiğimiz gün Akmerkez’deydi.
8.05.2018 Magazin
Baba kucağı
Baba kucağı Oyuncu Bülent Parlak, önceki gün kızı Lisa ile alışverişe çıktı.
9.10.2017 Magazin
Beşiktaş aşıkları
Beşiktaş aşıkları Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçına binlerce futbolsever gibi ünlü isimler de ilgi gösterdi.
8.05.2017 Magazin
Üç adam
Üç adam Sarp Apak, Can Bonomo ve Bülent Emrah Parlak, önceki akşam Levent’te buluştu.
12.04.2017 Magazin
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi?
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi? Bilindik masallardan Güzel ve Çirkin'in aynı adlı uyarlaması, oyunculukları ve atmosferiyle başarılı olmuş.
17.03.2017 Arşiv
Bülent Parlak baba oluyor
Bülent Parlak baba oluyor Burcu Gönder’le geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Bülent Emrah Parlak, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi...
13.04.2016 Magazin
PARLAK haber
PARLAK haber Geçtiğimiz ay Burcu Gönder’le evlenen oyuncu Bülent Parlak, eşiyle Akmerkez’deki bebek mağazalarını gezerken görüntülendi...
12.01.2016 Magazin
Görenler tanıyamadı
Görenler tanıyamadı Yanlışlıklar Komedyası’nın galası önceki akşam gerçekleşti...
8.12.2015 Magazin
Bıyıksız ilk afiş
Bıyıksız ilk afiş ‘Git Başımdan’ın afişi ve fragmanı hazırlandı...
20.09.2015 Magazin
27 ünlü isim hakkında suç duyurusu!
27 ünlü isim hakkında suç duyurusu! Siyasetçi, sanatçı ve gazetecilerden oluşan 27 kişi hakkında, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin söylemleri ve paylaşımları nedeniyle "halkı ırk, din, dil ayrımı gözeterek kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ile "halkı hükümete karşı silahlı eyleme teşvik etme" suçlarından soruşturma açılması talebiyle suç duyurusunda bulunuldu.
29.09.2021 Gündem
Yakalandık!
Yakalandık! Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı sevgilisiyle yakalanan Bülent Parlak, basını görünce “Yapacak bir şey yok artık, yakalandık” dedi
27.03.2015 Magazin
‘Şanzelize’ yolcusu
‘Şanzelize’ yolcusu ‘Ankara’nın Dikmeni’ yeni sezona sürprizle başlıyor...
19.09.2014 Magazin
Hamileyi oynamak beni çok yoruyor!
Hamileyi oynamak beni çok yoruyor! Ankara'nın Dikmeni dizisi yeni bir oyuncuyla da tanışmamıza vesile oldu; Merve Polat...
26.06.2014 Magazin
'87, 97 yaşında olmak istiyorum'
'87, 97 yaşında olmak istiyorum' İşte son röportajı...
29.09.2021 Gündem
'We have many men!'
'We have many men!' The Times'da yayınlanan ilana karşı bir bildiri hazırladı. Fakat İngilizce başlığı bir garip...
29.09.2021 Gündem
İşte Sümbül Ağa'nın eşi
İşte Sümbül Ağa'nın eşi Gecenin en dikkat çeken konukları oldular
7.02.2013 Magazin
40 yıl gençleşti!
40 yıl gençleşti! Görenler tanımakta zorluk çekti
20.01.2013 Magazin
Deprem acısı BKM'yi de vurdu!
Deprem acısı BKM'yi de vurdu! BKM oyuncularından Metin Keçeci geçen pazar Van'dan gelen acı haberle sarsıldı
28.10.2011 Magazin
Çok güzel aşk bunlar
Çok güzel aşk bunlar Kanal D’de yayınlanan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programının setinde aşk rüzgarları esiyor
1.05.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Parlak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent parlak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.