Burcu Gönder

Burcu Gönder

Son dakika burcu gönder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burcu gönder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burcu gönder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Gönder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu gönder gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 burcu gönder haberi bulunmuştur. Tüm burcu gönder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar
Bülent Emrah Parlak yolun ortasında aşka geldi! Kimseye aldırmadılar Bülent Emrah Parlak, sabaha karşı gizemli bir kadınla Taksim sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Romantik anlar yaşayan ikili, birbirlerini öpücüklere boğdu. Bülent Emrah Parlak, evli olduğu dönemde eşine şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberler ile de gündem olmuştu.
29.10.2023 Magazin
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık'
Film setinde korkutan yangın! 'Üzücü manzara ile karşılaştık' 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette dün sabaha karşı yangın çıktı. Yangında filmde rolü olan bir öküz telef oldu.
13.09.2023 Magazin
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi!
Bülent Parlak ile Burcu Gönder kızlarının doğum günü için bir araya geldi! Beş yıllık evliliklerini üç yıl önce sonlandıran oyuncu Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'in kızları Lisa Parlak yedi yaşına bastı. Kızının doğum günü partisinden kareleri sosyal medya hesabından yayınlayan Parlak, esi eşiyle çekilen bir karesine de yer verdi.
28.05.2023 Magazin
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder boşandı!
Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder boşandı! 5 yıllık evliliklerinden bir kız çocukları olan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder çifti bugün İstanbul 6. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla boşandı. Duruşmada, Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder ve avukatları hazır bulundu. Gizli görülen celsede mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi.
28.07.2020 Magazin
Tiyatro sahnesinde ‘evet’ dedi
Tiyatro sahnesinde ‘evet’ dedi Beş yıldır beraber olan Asena Tuğal ve Şahin Irmak çifti önceki gün mutluluğa ‘Evet’ dedi. İkili evlenmek için özellikle tiyatro sahnesini tercih ettiğini söyledi
22.07.2018 Magazin
Oyunculuk duygu işi
Oyunculuk duygu işi Bu hafta vizyona girecek “Eski Köye Yeni Adet” filmi başrol oyuncusu Burcu Gönder Parlak, “Anne olunca empati duygum güçlendi” diyor.
20.07.2018 Arşiv
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Beşiktaş aşıkları
Beşiktaş aşıkları Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçına binlerce futbolsever gibi ünlü isimler de ilgi gösterdi.
8.05.2017 Magazin
Yok böyle değişim! Burcu Gönder'i görenler şok oldu...
Yok böyle değişim! Burcu Gönder'i görenler şok oldu... Bülent Emin Parlak ve Burcu Gönder, uzun bir aradan sonra bir davette ortaya çıktı. Burcu Gönder'in aldığı fazla kilolar ise dikkatlerden kaçmadı.
15.01.2017 Magazin
Evin reisi benim
Evin reisi benim Geçtiğimiz aylarda Lisa adını verdikleri kız çocuklarını kucaklarına alan Bülent Emin Parlak ve Burcu Gönder, uzun zaman sonra bir tiyatro oyunu için dışarı çıktı...
14.01.2017 Magazin
O bir gönül meselesi
O bir gönül meselesi Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Münaşaka adlı oyunuyla Maslak Uniq Hall’da seyirci karşısına çıktı...
24.12.2016 Magazin
Kızıyla fotoğrafını paylaştı!
Kızıyla fotoğrafını paylaştı! Geride bıraktığımız mayıs ayında babalık duygusunu tadan Bülent Emrah Parlak, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaştı.
1.12.2016 Magazin
Mutfak’ta düğün var!
Mutfak’ta düğün var! BKM Mutfak oyuncularından Murat Eken, 4 yıllık sevgilisi Gizem Önen ile Şile Casa Lavanda Butik Otel’de evlendi...
8.08.2016 Magazin
Babalık çok güzel bir duygu
Babalık çok güzel bir duygu Bülent Emrah Parlak ve eşi Burcu Gönder önceki akşam Arnavutköy Hakan Balık’ta görüntülendi...
22.07.2016 Magazin
Hoşgeldin Lisa
Hoşgeldin Lisa Geçtiğimiz yaz Burcu Gönder ile dünya evine giren Emrah Parlak baba oldu...
30.05.2016 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti balayından döndü
Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti balayından döndü Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, Cunda Adası'ndaki balayından döndü.
21.05.2016 Magazin
Lisa bebek geliyor
Lisa bebek geliyor Geçtiğimiz Kasım ayında dünyaevine giren Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder çifti doğum için gün sayıyor...
6.05.2016 Magazin
Bülent Parlak baba oluyor
Bülent Parlak baba oluyor Burcu Gönder’le geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Bülent Emrah Parlak, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi...
13.04.2016 Magazin
İyi ki evlendik!
İyi ki evlendik! Geçtiğimiz kasım ayında nikah masasına oturan Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder çifti önceki akşam Etiler The Boşnjak Mutfak adlı mekanda akşam yemeği yedi...
27.01.2016 Magazin
Tatile devam ediyor
Tatile devam ediyor Oyuncu Bülent Emrah Parlak, önceki gün eşi Burcu Gönder ile geldiği Zorlu AVM’de objektiflere yansıyan ünlüler arasındaydı...
19.01.2016 Magazin
PARLAK haber
PARLAK haber Geçtiğimiz ay Burcu Gönder’le evlenen oyuncu Bülent Parlak, eşiyle Akmerkez’deki bebek mağazalarını gezerken görüntülendi...
12.01.2016 Magazin
Görenler tanıyamadı
Görenler tanıyamadı Yanlışlıklar Komedyası’nın galası önceki akşam gerçekleşti...
8.12.2015 Magazin
Bekarlığa veda canlı yayında
Bekarlığa veda canlı yayında Bülent Emrah Parlak ve Şahin Irmak 3 ADAM’a konuk oldu, kahkahalar havada uçuştu...
19.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Gönder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu gönder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.