Angajman

Angajman

Son dakika angajman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan angajman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını angajman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Angajman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan angajman gelişmeleri de dahil olmak üzere 641 angajman haberi bulunmuştur. Tüm angajman haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması!
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması! World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısının bir ‘disiplinsizlik’ olmadığını vurgulayan Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, İsrail ordusunun angajman kurallarındaki sistematik kusurlarının sonucu yaşandığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Pasifik'te ABD ile Çin karşı karşıya geldi. Orta Doğu'da sadece İsrail ve Hamas değil İran ve ABD de Orta Doğu'da çatışmalar nedeniyle karşı karşıya. Analistler, bu iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumunda dünyanın bir kırılma noktası yaşayacağını hatta dünyanın yeni bir küresel savaşa sürüklenebileceğini söylüyor.
19.10.2023 Dünya
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı
NY Times dünyaya duyurdu! İşte İsrail'in Gazze işgali planı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından bölgeyi ablukaya alan İsrail'in saldırıları hız kesmeden devam ediyor. Her geçen dakika Gazze'deki can kaybı artarken ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times İsrail'in 'Gazze işgali' planını yazdı.
15.10.2023 Gündem
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Gökyüzünü Türk kalkanı koruyacak: Son testler bitti
Gökyüzünü Türk kalkanı koruyacak: Son testler bitti Türk hava sahası, gelecek tehditlere karşı Rusya’dan satın alınan S-400 bataryalarının yanı sıra, envantere alınma aşamasındaki Siper Blok 1 Füze Sistemi’yle korunacak.
22.05.2023 Gündem
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stokholm'de terör örgütü PKK yandaşlarının skandal provokasyonuyla ilgili İsveç savcılığının 'Soruşturmaya gerek yoktur' kararına çok sert tepki gösterdi.
17.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son günlerde, Yunan basınında özellikle Girit'in çevresinde kara sularının 12 mile çıkarılacağına dair haberler var. Bizim bu konudaki tutumumuz net. Değil 12, Ege'de 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz. Meclis'imizin bu konuda 1995'de aldığı karar nettir ve halen geçerlidir" dedi.
29.12.2022 Dünya
İsmail Demir duyurdu: 8'li İDA sürüsü göreve hazır!
İsmail Demir duyurdu: 8'li İDA sürüsü göreve hazır! Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yüksek otonomi özellikli insansız deniz araçları (İDA) projesinin 3'üncü aşamasında, denizde farklı görevler gerçekleştirebilen 8'li İDA sürüsünü hayata geçirdiklerini duyurdu.
13.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye başardı! Dünyada bir ilk, resmen faaliyete geçti
Türkiye başardı! Dünyada bir ilk, resmen faaliyete geçti Türkiye için sevindiren gelişme. Resmen faaliyete geçti. Dünyada bir ilk olacak. ASELSAN, hava ve füze savunma projelerinin geliştirme ve seri üretim dönemlerindeki faaliyetlerinin etkin şekilde yapılabilmesine imkan sağlayacak Hava Savunma Test ve Entegrasyon Merkezi'ni (HSTEM) Ankara'da faaliyete açtı. Burada kurulan ROBOSİM Açık Alan Test Altyapısı'nda, hava savunma sistemlerinin zorlayıcı senaryolar altında testleri gerçekleştirilecek.
2.12.2022 Ekonomi
Türkiye harekete geçti! Yunanistan'ın S-300'lü tacizi NATO'ya gönderilecek
Türkiye harekete geçti! Yunanistan'ın S-300'lü tacizi NATO'ya gönderilecek Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'ın, Ege ve Doğu Akdeniz'de görev uçuşu gerçekleştiren Türk jetlerine Rus yapımı S-300 hava savunma sistemi ile yaptığı tacizin radar kayıtlarını NATO Genel Sekreterliği ve ittifak üyesi ülkelerin savunma bakanlıklarına göndermeye hazırlanıyor.
31.08.2022 Gündem
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı!
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı! Yunanistan’dan NATO Angajman Kuralları’nda ‘düşmanca’ olarak nitelendirilen bir hareket geldi. Rus yapımı S-300’ler 23 Ağustos günü uluslararası hava sahasında görev uçuşu yapan Türk F-16’larına ‘radar kilidi’ attı.
29.08.2022 Dünya
Angajman nedir, ne anlama geliyor? NATO angajman kuralları nelerdir? Yunan tacizi NATO angajman kurallarına aykırı mı?
Angajman nedir, ne anlama geliyor? NATO angajman kuralları nelerdir? Yunan tacizi NATO angajman kurallarına aykırı mı? Yunanistan’ın Türk jetlerine tacizi devam ediyor. Bu hafta üçüncü kez gerçekleşen Türk jetlerine taciz, Milli Savunma Bakanlığı tarafından NATO Angajman Kuralları'na göre "düşmanca hareket" olarak nitelendirildi. Bu açıklamanın ardından pek çok kişi de NATO angajman kuralları ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Angajman nedir, ne demek? Angajman kuralları nelerdir? NATO angajman kuralları ne? Yunan tacizlerinin NATO angajman kurallarına göre cezası ve yaptırımı var mı? İşte detaylar…
28.08.2022 Gündem
Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunan S-300 hava savunma sisteminden Türk F-16'larına taciz!
Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunan S-300 hava savunma sisteminden Türk F-16'larına taciz! NATO görevinde bulunan Türk jetlerine, Yunanistan tarafından taciz! Görev uçuşunda bulunan Türk F-16'larına radar kilidi atıldı. Peki, Radar kilitleme nedir? Radar kilidi atmak ne demek? Yunanistan tarafından yapılan taciz ne anlama geliyor? İşte detaylar…
28.08.2022 Gündem
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı
Son dakika... Yunanistan S-300'ünden Türk jetlerine radar kilidi atıldı Ege ve Doğu Akdeniz’de görev uçuşu gerçekleştiren Türk jetlerine, Yunanistan’a ait S-300 Hava Savunma Sistemi tarafından radar kilidi atıldı. Bu türdeki hareketler NATO Angajman Kuralları’nda “düşmanca hareket” olarak nitelendirilirken, taciz, bir süre devam etti. Uçaklar bu düşmanca harekete rağmen planlı görevlerini tamamlayarak üslerine emniyetle döndü.
28.08.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye çağrı: Somut adımlar bekliyoruz
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye çağrı: Somut adımlar bekliyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, başkent Ankara’da 13. Büyükelçiler Konferansı açılış konuşmasında gündeme dair önemli açklamalarda bulundu. Çavuşoğlu konuşmasında, AB'ye seslenerek, "Avrupa Birliği'nden somut adımlar atmasını bekliyoruz. Türkiye'nin nasıl vazgeçilmez bir ülke olduğunu oluşturduğumuz bir programla yeniden anlatacağız. Türkiye, Avrupa'dır ve Avrupa'nın Türkiye'ye ihtiyacı var. Avrupa güvenliğinin Türkiye'ye ihtiyacı var. 360 derece bakışla çevremizdeki her bölgede sürdürülebilir barış lisanıyla devam etmeyi diliyoruz." diye konuştu.
8.08.2022 Siyaset
Üçlü zirvenin ardından 16 maddelik bildiri! Suriye detayı dikkat çekti
Üçlü zirvenin ardından 16 maddelik bildiri! Suriye detayı dikkat çekti Dünyanın merakla takip ettiği 3'lü zirve sonrası 16 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride, "Suriye'nin çeşitli bölgelerindeki terör örgütleri ve bunlarla iltisaklı farklı isimlerdeki grupların artan varlık ve faaliyetlerini kınamışlardır." denildi.
19.07.2022 Siyaset
Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne?
Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmesinde öne çıkan konuların başında SAMP -T füze savunma sistemi geliyor. Türkiye'nin SAMP-T füze savunma sistemi konusunda Fransa'yla iş birliği açıklamalarının ardından pek çok kişi SAMP-T füze savunma sistemi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Samp T nedir? Samp T hava savunma sistemi özellikleri ne? İşte Samp T hava savunma sistemi hakkında bilmeniz gerekenler!
17.07.2022 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz
Türkiye'den Yunanistan'a sert uyarı: Kuvvetle kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'ın devam eden hava sahası ihlalleri ile ilgili açıklama geldi.
20.05.2022 Gündem
Yunanistan ‘provokatif’ hareket! Hava sahası ihlaline anında cevap verildi
Yunanistan ‘provokatif’ hareket! Hava sahası ihlaline anında cevap verildi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç,  "Yunanistan Hava Kuvvetleri, ülkemiz kıyılarına yakın provokatif uçuşlar gerçekleştirmiş, ülkemiz hava sahasını defalarca ihlal etmiştir. Hava Kuvvetlerimiz, bu provokatif uçuşlara ve ihlallere, angajman kuralları gereği karşılık vermiştir" dedi.
28.04.2022 Gündem
ROKETSAN 'zorlu görevlere hazır' diyerek paylaştı! Silahlı kuvvetler için yeni bir güç çarpanı
ROKETSAN 'zorlu görevlere hazır' diyerek paylaştı! Silahlı kuvvetler için yeni bir güç çarpanı ROKETSAN, ÇAKIR seyir füzesi ile ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Roketsan, "zorlu görevlere hazır" notu düşerek, "Turbojet motoruyla, maliyet etkin çözümleriyle ve farklı platformlarda çok sayıda taşınabilir yapısıyla ÇAKIR seyir füzesinin gözü pek, hedefi tek!" dedi.
8.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin yeni gücü: TRG-230 füzesi... Roketsan paylaştı, düşmana korku salacak
Türkiye'nin yeni gücü: TRG-230 füzesi... Roketsan paylaştı, düşmana korku salacak Roketsan sosyal medya hesabı Twitter'dan TRG-230 füzesi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Roketsan paylaşımında, "TRG-230 her türlü koşulda kısa sürede hazırlık, hassas angajman ve nokta vuruş yeteneği ile yüksek doğrulukta tespit edilmiş hedeflerde, radar mevzilerinde, topçu ve hava savunma sistemlerinde etkin sonuç sağlar." ifadelerini kullandı.
25.03.2022 Gündem
HİSAR Hava Savunma Sistemi'ne yeni kabiliyet
HİSAR Hava Savunma Sistemi'ne yeni kabiliyet HİSAR O+ Hava Savunma Füze Sistemi, son test atışıyla beraber RF (Radyo Frekansı) Arayıcı Başlıklı Füze atma yeteceğine de ulaşmış oldu.
19.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Hisar savunma sistemi özellikleri neler? HİSAR O+ görevi ne?
Hisar savunma sistemi özellikleri neler? HİSAR O+ görevi ne? Yerli ve milli olarak geliştirilen HİSAR O+ Hava Savunma Füze Sistemi göreve hazır! ASELSAN-ROKETSAN iş birliğinde HİSAR O+ nokta ve bölge hava savunma görevleri üstlenecek. Peki, Hisar savunma sistemi özellikleri neler? HİSAR O+ görevi ne? HİSAR O+ Hava Savunma Füze Sistemi ne işe yarıyor? İşte HİSAR O+ hakkında bilmeniz gerekenler...
26.12.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Angajman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki angajman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.