Anar

Anar

Son dakika anar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anar gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 anar haberi bulunmuştur. Tüm anar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan'ın son gününde bu vakite dikkat! Hiçbir dua geri çevrilmiyor
Ramazan'ın son gününde bu vakite dikkat! Hiçbir dua geri çevrilmiyor Ramazan ayının son gününde ikindi ve akşam ezanı arasında yapılacak o dua geri çevrilmiyor. İşte Arefe gününde okunacak o dua...
6.04.2024 Gündem
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi
Sevgilisini Uzi ile 4 yerinden vurdu, 'şakalaşıyorduk' dedi Bayrampaşa'da Eliz K. (25) sevgilisi Nazlı Elmas'ı (24) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile 4 yerinden vurdu. Eliz K.'nin polise verdiği ifadede genç kadını şakalaşırken vurduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Yaşam
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı
Türkiye Golf Federasyonu ile Azerbaycan Golf Federasyonu arasında iş birliği anlaşması imzalandı Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Azerbaycan Golf Federasyonu (AGF) Başkanı Rauf Khalilov, iki ülke federasyonu arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla bir iş birliği anlaşması imzaladı.
13.04.2023 Şampiy10
Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı?
Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ailesinin göçük altında olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Oktay, "Toplam 284 vefatımız, 2 bin 23 yaralımız ve 1710 yıkılan binamız var. Toplam 2786 arama kurtarma ekibimiz sahada, her an bu sayı artıyor" ifadelerini kullandı. CNN Türk yayınına bağlanan Yayman "İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında" dedi. Peki, Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı?
6.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her Roman'a bir yuva Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun Sevilen şarkıcı Barış Akarsu'nun genç yaşta vefat etmesi hayranlarını yasa boğmuştu. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Ünlü sanatçıyı İsmail Ege Şaşmaz canlandırdı. Gösterime katılan filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz'a seyircilerin ilgisi büyüktü.
22.11.2022 Magazin
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi!
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi! Anadolu rock müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden, sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan, başrolünde İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı 'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler paylaşıldı. 28'inci yaş günü olan 29 Haziran 2007'de Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda trafik kazası geçiren sanatçı, beş gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybetti.
25.10.2022 Magazin
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor!
Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Katalan müzisyen Jordi Savall konseriyle başlıyor! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle gerçekleştirdiği Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamına alınan Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, 22 Eylül’de başlıyor. Dünyanın çeşitli yerlerine ait mistik müziklerin buluşma noktası olan festivalin ilk gününde, neslinin en yetenekli ve çok yönlü müzisyenlerinden biri olan Katalan sanatçı Jordi Savall sahne alacak.
21.09.2022 Kültür Sanat
Azerbaycan’dan Ermeni silahlı gruplarına karşı TB2'lerle “intikam” operasyonu! Şehidin kanı yerde kalmadı
Azerbaycan’dan Ermeni silahlı gruplarına karşı TB2'lerle “intikam” operasyonu! Şehidin kanı yerde kalmadı Azerbaycan, Rus barış güçlerinin geçici olarak konuşlandığı Azerbaycan topraklarında bulunan yasadışı Ermeni silahlı gruplarına karşı “intikam” operasyonu düzenledi. Azerbaycan ordusuna ait Bayraktar TB2 SİHA'larla Ermenistan hedeflerinin vurulduğu anlar paylaşıldı.
3.08.2022 Dünya
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyaya kritik mesaj: Önceliğimiz Türkiye olur!
Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken dünyaya kritik mesaj: Önceliğimiz Türkiye olur! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 45. güne girildi. Azerbaycan Cumhuriyeti Millî Meclisi Milletvekili ve akademisyen Prof. Dr. Anar İsgenderov, Karabağ’daki son gelişmeler başta olmak üzere Rusya-Ukrayna savaşı, Avrupa’nın Rusya yaptırımları ve doğal gaz krizi gibi kritik konularda Milliyet.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.
9.04.2022 Gündem
18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve Atatürk’ün Çanakkale sözleri! Çanakkale Zaferi 107. yıldönümü kısa uzun resimli anma ve kutlama mesajları/sözleri
18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve Atatürk’ün Çanakkale sözleri! Çanakkale Zaferi 107. yıldönümü kısa uzun resimli anma ve kutlama mesajları/sözleri Çanakkale Zaferi mesajları ve Atatürk’ün Çanakkale sözleri için yapılan aramalar arttı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin bu yıl 107'nci yılı kutlanıyor. Ulusal bir zafer olan ve Çanakkale Deniz Zaferi olarak da adlandırılan Çanakkale Deniz Savaşları; her yıl Türkiye’de kutlanılan milli bir gündür. 1. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sonuçlanan 18 Mart, mücadele eden askerlerimizi anma ve Türk ulusunun zaferini kutlama günü olarak her yıl 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi olarak kutlanılır. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ile Çanakkale Zaferi 107. yıldönümü kısa uzun resimli anma ve kutlama sözleri…
18.03.2022 Gündem
MHP'li Yılık: CHP bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur
MHP'li Yılık: CHP bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, partisinin 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'nın Muğla'nın Bodrum ilçesi ayağında konuştu. Yılık, "CHP, bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur. CHP, terör örgütü üyelerini savunur hale gelmiş, cenazelerinde de milletvekilleri boy gösterir olmuştur" dedi. 
26.02.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı
TBMM Başkanı Şentop Dolmabahçe'de sergi açılışına katıldı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sıtkı Kütahya Koleksiyonu Nida Olçar Sergisi'nin açılış törenine katıldı.
14.02.2022 Siyaset
Azeri personel kopan halatın çarpması sonucu denize düştü!
Azeri personel kopan halatın çarpması sonucu denize düştü! Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kuru yük gemisinde görev yapan Azerbaycan uyruklu personel halatın çarpması sonucu denize düştü. Bölgeye sevk edilen ekipler denize düşen personeli arama çalışmaları başlattı.
1.12.2021 Yaşam
KKTC'de 8 yaşındaki kız çocuğu koronavirüsten hayatını kaybetti
KKTC'de 8 yaşındaki kız çocuğu koronavirüsten hayatını kaybetti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 8 yaşındaki bir kız çocuğu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulmasının ardından yaşamını yitirdi.
11.11.2021 Dünya
30 Ağustos mesajları! Zafer Bayramı’nın 99. yılına özel kısa uzun anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve Atatürk sözleri!
30 Ağustos mesajları! Zafer Bayramı’nın 99. yılına özel kısa uzun anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve Atatürk sözleri! 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin bu yıl 99. yıl dönümünü kutlayacak olan vatandaşlar tarafından aranıyor. Biz de Facebook, İnstagram üzerinden paylaşacağınız SMS ya da Whatsupp mesajı olarak gönderebileceğiniz kısa uzun resimli seçenekleriyle 30 Ağustos mesajları ve sözlerini derledik. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı sözleri ve mesajları…
30.08.2021 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü! Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri!
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü! Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Zaferin 99. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. 30 Ağustos öncesinde pek çok kişi de 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını araştırıyor. Biz de bu özel gün için 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözlerini derledik. İşte resimli 30 Ağustos mesajları...
29.08.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi! 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021 Gündem
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak
15 Temmuz şehitleri unutulmayacak Darbe girişiminde İstanbul’da 5’i polis, 3’ü asker 97, Ankara’da 55’i polis 3’ü asker 149, Marmaris’te ise iki polis olmak üzere 248 kişi darbeciler tarafından şehit edildi. Şehitlik mertebesine ulaşanlar arasında her yaştan her meslekten insan var.
15.07.2021 Gündem
Kamyonetler kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı
Kamyonetler kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı Eskişehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçen kamyonet, kapalı kasa kamyonetle çarpıştı. Kafa kafaya çarpışan araçlarda bulunan 2si ağır 7 kişi yaralandı.
11.04.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Anar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.