Gazete Vatan Logo
Magazin İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun

İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun

Sevilen şarkıcı Barış Akarsu'nun genç yaşta vefat etmesi hayranlarını yasa boğmuştu. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Ünlü sanatçıyı İsmail Ege Şaşmaz canlandırdı. Gösterime katılan filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz'a seyircilerin ilgisi büyüktü.

İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun

İsmail Ege Şaşmaz, başrolünde yer aldığı 'Barış Akarsu Merhaba' filmi için sanatçının memleketi Bartın’a gitti. Oyuncu, sinema salonunda seyirciyle buluştuğu seyircilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevgi seliyle karşılanan Şaşmaz, "Çekimler boyunca Amasra’daydım. Burası benim için çok anlamlı bir şehir oldu. Benim için vazgeçilmez oldu. Barış’ın şarkısında dediği gibi ‘Hasret kokan şehir, sevda kokan şehir, deniz kokan şehir'. Kendimi memleketimdeki gibi hissettim. Sağ olsunlar onlar da beni Barış’ın yerine koydular. Bu benim için paha biçilemez bir şey oldu. Bunun haklı gururu ile çok mutluyum" dedi.

'BARIŞ'IN MONTUNU HEDİYE ETTİ'

Üzerindeki montun Barış Akarsu’ya ait olduğunu belirten oyuncu, "Nesrin Abla sağ olsun bana Barış’ın montunu da hediye etti. Şu an üstümdeki mont Barış’ın montu. Kolyem Barış’ın kolyesi. Bilekliği her zaman yanımda. Hep taşıyacağım bunları. Gerçekten paha biçilemez bir duygu. İyi ki buradayım" ifadelerini kullandı.

Filmin Bartın’daki gösterimini izleyenler arasında Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve kız kardeşi Nesrin Akarsu, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan da yer aldı.

Haberin Devamı

NESRİN AKARSU: HAYALLERİME KAVUŞTUM

Nesrin Akarsu, filmle ilgili duygularını anlatırken, "Gala çok güzel geçti. 'Hayallerime kavuştum' diyebilirim. Şimdi memleketindeyiz ağabeyimin, Bartın’dayız. Çok güzel oldu her şey. Heyecanlıyız. Ağabeyimi bu şekilde İsmail Ege Şaşmaz’da görmek çok gurur verici. Hem hüzünlüyüm hem de mutluyum" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DE VE 23 ÜLKEDE GÖSTERİME GİRDİ

Türkiye’nin yanı sıra 10 Avrupa, 10 Ortadoğu ülkesi, Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan’da gösterime giren, yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı, senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme aldığı filmde; Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol rol alıyor.