İsmail Ege Şaşmaz

İsmail Ege Şaşmaz

Son dakika ismail ege şaşmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail ege şaşmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail ege şaşmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Ege Şaşmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail ege şaşmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 ismail ege şaşmaz haberi bulunmuştur. Tüm ismail ege şaşmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor!
İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor! Hande Ünal Şaşmaz-İsmail Ege Şaşmaz çifti 2021 yılında dünyaevine girmişti. Ünlü çift şimdilerde anne-baba olmaya hazırlanıyor. Hande Ünal Şaşmaz, "Limon kadarmış... Sağlıkla gel..." sözleriyle hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.
5.07.2023 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal iskelede aşka geldi!
İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal iskelede aşka geldi! İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal iki yıl önce nikah masasına oturmuştu. Hâlâ ilk günkü gibi romantizm dolu bir aşk yaşayan çift yaz sezonunu Bodrum’da açtı.
12.06.2023 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'nun ailesi ailem oldu
İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'nun ailesi ailem oldu Sevilen sanatçı Barış Akarsu, genç yaşta trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Ünlü sanatçıyı İsmail Ege Şaşmaz canlandırdı. Önceki gün yürüyüş yaparken görüntülenen İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu'nun ailesi için "Onlar benim manevi ailem oldu" dedi.
25.04.2023 Magazin
Aytaç Şaşmaz'ın paylaşımı kafa karıştırdı!
Aytaç Şaşmaz'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Darmaduman dizisinde Evren karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımını görenler benzerlik karşısında çok şaşırdı.
2.03.2023 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun Sevilen şarkıcı Barış Akarsu'nun genç yaşta vefat etmesi hayranlarını yasa boğmuştu. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Ünlü sanatçıyı İsmail Ege Şaşmaz canlandırdı. Gösterime katılan filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz'a seyircilerin ilgisi büyüktü.
22.11.2022 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu açıklaması: Belki de bu bize sürpriziydi
İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu açıklaması: Belki de bu bize sürpriziydi Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, sesi, şarkıları ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, 4 Temmuz 2007 tarihinde Bodrum'da geirdiği trafik kazasından sonra hayata veda eden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan 'Barış Akarsu: Merhaba', dün vizyona girdi. Filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, İstanbul'da iki ayrı AVM'de sinemaseverlerle bir araya geldi.
20.11.2022 Magazin
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı!
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin İstanbul galası, dün akşam yapıldı. Hayranları, filmin afişinin ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektirdi. Yoğun bir katılımın olduğu galaya katılan Akarsu’nun babası Selahattin Bey ve kız kardeşi Nesrin Hanım, sanatçının şarkılarını hayranları ile birlikte gözyaşları içerisinde seslendirdi.
16.11.2022 Magazin
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi!
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi! Anadolu rock müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden, sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan, başrolünde İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı 'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler paylaşıldı. 28'inci yaş günü olan 29 Haziran 2007'de Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda trafik kazası geçiren sanatçı, beş gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybetti.
25.10.2022 Magazin
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı!
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı! İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarına arkadaşları ile poz veren ikiliden İsmail Ege, “Bugün bize bir şey sormayın. Barış Akarsu filmim girecek. Ben de merakla gösterime girmesini bekliyorum” diyerek, basın mensuplarının kardeşine, Cemre Baysel hakkında soru sormamalarını istedi.
13.10.2022 Magazin
Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk fotoğraf! Benzerliğiyle herkesi şaşırttı
Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk fotoğraf! Benzerliğiyle herkesi şaşırttı 2007 yılında Bodrum'da trafik kazası geçiren ve günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam savaşını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı sinemada da yaşatılacak. Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk kare geldi. Şaşmaz'ı görenler Barış Akarsu'ya ikizi kadar benzetti.
23.07.2022 Magazin
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz!
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz! Şarkıcı Barış Akarsu, Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasının ardından 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti. İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde yer alacağı, Akarsu'nun hayatını anlatacak yapım, son dönemde gündemden düşmüyor. Filmin önemli karakterlerinden biri ünlü şarkıcıyla aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak. Ancak Koçak’ın ailesi, kızlarının filme konu edilmesine karşı çıkıyor. İşte detaylar...
18.06.2022 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz'dan 'Barış Akarsu' paylaşımı: Vefat ettiği yaştayım!
İsmail Ege Şaşmaz'dan 'Barış Akarsu' paylaşımı: Vefat ettiği yaştayım! 29 Haziran 2007 tarihinde Bodrum'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu'nun hayatı sinema filmi oluyor. Filmde Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu Akarsu'yla benzerliğini açıkladı.
21.04.2022 Magazin
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
Elkızı dizisi hangi gün? Elkızı dizisi yayından kaldırılıyor mu?
Elkızı dizisi hangi gün? Elkızı dizisi yayından kaldırılıyor mu? Başrollerini Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın paylaştığı Elkızı dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ekranların dram yüklü dizisi Elkızı ekranlara veda edecek. Bu gelişmenin hemen ardından Elkızı dizisinin yayın günü de değiştirildi. Dizinin takipçileri, dizinin gününü merak ediyor. Peki, Elkızı dizisi hangi gün yayınlanacak? Elkızı dizisinin yayın günü değişti mi? Elkızı dizisi ne zaman bitiyor? İşte Elkızı dizisi ile ilgili tüm detaylar…
9.01.2022 Gündem
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!
El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı! 1 Ocak bugün El Kızı var mı, yeni bölüm neden yok? El Kızı dizisinin 11. Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen El Kızı dizisinin yeni bölüm tarihi sorgulanıyor. El Kızı dizisinin 11. bölümü yerine “Maske kimsin sen?” isimli TV programı ekranlarda olacak. Peki, El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok?
1.01.2022 Magazin
Aytaç Şaşmaz - Cemre Baysel paylaşımı! Aileye girdi!
Aytaç Şaşmaz - Cemre Baysel paylaşımı! Aileye girdi! 28. yaşını ailesiyle kutlayan kardeşi İsmail Ege Şaşmaz'ı yalnız bırakmayan Aytaç Şaşmaz'a, oyuncu sevgilisi Cemre Baysel de eşlik etti. İsmail Ege Şaşmaz, kutlamanın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
28.11.2021 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz yeni yaşını kutladı! Partiye Cemre Baysel de katıldı
İsmail Ege Şaşmaz yeni yaşını kutladı! Partiye Cemre Baysel de katıldı İsmail Ege Şaşmaz, 28’inci yaşını kutladı. Şaşmaz’a eşi Hande Şaşmaz, kardeşi Aytaç Şaşmaz ile oyuncu sevgilisi Cemre Baysel eşlik etti.
27.11.2021 Magazin
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu!
Gökçe Akyıldız yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu! Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolü paylaştığı Elkızı dizisine oyuncu Gökçe Akyıldız dahil oluyor. Güzel oyuncu haberi sosyal medyadan duyurdu.
14.11.2021 Magazin
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri!
El Kızı dizisi nerede çekiliyor? Elkızı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Elkızı konusu ve karakterleri! Elkızı ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanıyor. FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın yeni bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Peki, El Kızı dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? İşte El Kızı dizisi oyuncuları ve karakterleri...
23.10.2021 Gündem
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı…
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı… Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın şarkısı merak konusu oldu. Ezo’nun “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide çalan “Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur” sözleri araştırılıyor. El kızı melek mi olur sözleri nedir? El kızı şarkısı kimin, Kundurama Kum Doldu şarkısı nereye ait? El Kızı şarkısı…
23.10.2021 Gündem
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal evlendi! Düğünde...
İsmail Ege Şaşmaz ile Hande Ünal evlendi! Düğünde... Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Hande Ünal ile dün akşam nikah masasına oturdu. Mutlulukları yüzlerine yansıyan genç aşıklar, düğün töreninde saatlerce oynayarak kurtlarını döktü.
8.07.2021 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz'dan sevgilisine aşk öpücüğü!
İsmail Ege Şaşmaz'dan sevgilisine aşk öpücüğü! Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, nişanlısı Hande Ünal'ı öperken çekilen görüntüyü Instagram hesabından paylaştı.
14.05.2021 Magazin
Aşk Bodrum'da yaşanıyor! Ünlü oyuncu...
Aşk Bodrum'da yaşanıyor! Ünlü oyuncu... Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, sevgilisi Hande Ünal ile tatil için Bodrum'u seçti.
9.08.2020 Magazin
Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı neden yok? Sen çal kapımı 5. bölüm yok mu?
Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı neden yok? Sen çal kapımı 5. bölüm yok mu? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Sen Çal Kapımı dizinin hayranları, Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı neden yok? Sen çal kapımı 5 bölüm yok mu, sorularını yoğun bir şekilde sormaya başladı. İşte merak edilenler…
5.08.2020 Gündem
“Güneşi Beklerken” yeniden izleyicisi ile buluşuyor!
“Güneşi Beklerken” yeniden izleyicisi ile buluşuyor! Güneşi Beklerken ilgiyle izlenen bölümleriyle hafta içi her gün saat 10.45'te Kanal D'de!
19.06.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Ege Şaşmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail ege şaşmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.