Barış Akarsu

Barış Akarsu

Son dakika Barış Akarsu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barış Akarsu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barış Akarsu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Akarsu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış akarsu gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 barış akarsu haberi bulunmuştur. Tüm barış akarsu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'nun ailesi ailem oldu
İsmail Ege Şaşmaz: Barış Akarsu'nun ailesi ailem oldu Sevilen sanatçı Barış Akarsu, genç yaşta trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Ünlü sanatçıyı İsmail Ege Şaşmaz canlandırdı. Önceki gün yürüyüş yaparken görüntülenen İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu'nun ailesi için "Onlar benim manevi ailem oldu" dedi.
25.04.2023 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun
İsmail Ege Şaşmaz: Üzerimdeki mont Barış Akarsu'nun Sevilen şarkıcı Barış Akarsu'nun genç yaşta vefat etmesi hayranlarını yasa boğmuştu. Kısa hayatına birçok parça sığdıran sanatçının hayatı ise Barış Akarsu Merhaba ile beyaz perdeye aktarıldı. Ünlü sanatçıyı İsmail Ege Şaşmaz canlandırdı. Gösterime katılan filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz'a seyircilerin ilgisi büyüktü.
22.11.2022 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu açıklaması: Belki de bu bize sürpriziydi
İsmail Ege Şaşmaz'dan Barış Akarsu açıklaması: Belki de bu bize sürpriziydi Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, sesi, şarkıları ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, 4 Temmuz 2007 tarihinde Bodrum'da geirdiği trafik kazasından sonra hayata veda eden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan 'Barış Akarsu: Merhaba', dün vizyona girdi. Filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz, İstanbul'da iki ayrı AVM'de sinemaseverlerle bir araya geldi.
20.11.2022 Magazin
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı!
‘Barış Akarsu Merhaba’ galasında duygusal anlar yaşandı! Bir dönem Anadolu rock müzikte fırtınalar estiren, Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonrası 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin İstanbul galası, dün akşam yapıldı. Hayranları, filmin afişinin ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektirdi. Yoğun bir katılımın olduğu galaya katılan Akarsu’nun babası Selahattin Bey ve kız kardeşi Nesrin Hanım, sanatçının şarkılarını hayranları ile birlikte gözyaşları içerisinde seslendirdi.
16.11.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu: Yorumlar beni çok yordu ve üzdü!
Aslı Bekiroğlu: Yorumlar beni çok yordu ve üzdü! Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu'nun, katıldığı bir davette Akarsu'nun ölümüne dair sorulara verdiği yanıt tepki toplamış, ardından projeden ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise yeni filmi 'Bandırma Füze Kulübü'nün galasında rol arkadaşını dinlemeyerek başkalarıyla sohbet eden Bekiroğlu, yine sosyal medyada gündem olarak eleştirilmişti. Ünlü isim, yaşananların ardından Bebek'te görüntülendi, ayaküstü gazetecilerle konuştu...
5.11.2022 Magazin
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi!
'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler geldi! Anadolu rock müziğin ülkemizdeki en önemli temsilcilerinden, sesi ve yorumuyla bir döneme damgasını vuran Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan, başrolünde İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı 'Barış Akarsu: Merhaba' filminden ilk kareler paylaşıldı. 28'inci yaş günü olan 29 Haziran 2007'de Muğla'nın Bodrum ilçesine 5 km mesafedeki Torba Kavşağı'nda trafik kazası geçiren sanatçı, beş gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybetti.
25.10.2022 Magazin
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı!
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı! İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarına arkadaşları ile poz veren ikiliden İsmail Ege, “Bugün bize bir şey sormayın. Barış Akarsu filmim girecek. Ben de merakla gösterime girmesini bekliyorum” diyerek, basın mensuplarının kardeşine, Cemre Baysel hakkında soru sormamalarını istedi.
13.10.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'nun talihsiz kazası!
Aslı Bekiroğlu'nun talihsiz kazası! Cam sebilden şerbet içmeye çalışan Aslı Bekiroğlu'nun şakası tatsız bitti. Sebil yüzünde patladı.
16.08.2022 Magazin
Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk fotoğraf! Benzerliğiyle herkesi şaşırttı
Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk fotoğraf! Benzerliğiyle herkesi şaşırttı 2007 yılında Bodrum'da trafik kazası geçiren ve günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşam savaşını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı sinemada da yaşatılacak. Filmde Barış Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'dan ilk kare geldi. Şaşmaz'ı görenler Barış Akarsu'ya ikizi kadar benzetti.
23.07.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?'
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?' 2020 yılında iki yıl aşk yaşadığı Can Koçkan'la yollarını ayıran Aslı Bekiroğlu'nun, eski sevgilisine geri döndüğü iddia edildi. Alaçatı'da tatil yapan Bekiroğlu'nun, Koçkan ile aynı karede yer aldığı bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması akıllara "Barıştılar mı?" sorusunu getirdi
21.06.2022 Künye
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz!
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz! Şarkıcı Barış Akarsu, Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasının ardından 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti. İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde yer alacağı, Akarsu'nun hayatını anlatacak yapım, son dönemde gündemden düşmüyor. Filmin önemli karakterlerinden biri ünlü şarkıcıyla aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak. Ancak Koçak’ın ailesi, kızlarının filme konu edilmesine karşı çıkıyor. İşte detaylar...
18.06.2022 Magazin
Barış Akarsu'nun filminde Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim belli oldu!
Barış Akarsu'nun filminde Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim belli oldu! Röportajındaki tavırlarından dolayı 'Barış Akarsu Merhaba' filminin kadrosundan ayrılan Aslı Bekiroğlu'nun yerine Üç Kız Kardeş dizisinde oynayan Almila Ada getirildi. Genç oyuncu filmde Barış Akarsu'nun kız arkadaşı Zeynep rolünü oynayacak.
7.06.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan 'Barış Akarsu' özrü! Tepki çeken sözleri sonrası kararını açıkladı
Aslı Bekiroğlu'ndan 'Barış Akarsu' özrü! Tepki çeken sözleri sonrası kararını açıkladı 2007 yılında vefat eden şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu, katıldığı bir davette Akarsu'nun ölümüne dair sorulara verdiği yanıt tepki topladı. Gelen eleştirilerin ardından özür dileyen Bekiroğlu, filmle ilgili kararını da açıkladı.
2.06.2022 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz'dan 'Barış Akarsu' paylaşımı: Vefat ettiği yaştayım!
İsmail Ege Şaşmaz'dan 'Barış Akarsu' paylaşımı: Vefat ettiği yaştayım! 29 Haziran 2007 tarihinde Bodrum'da geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu'nun hayatı sinema filmi oluyor. Filmde Akarsu'yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu Akarsu'yla benzerliğini açıkladı.
21.04.2022 Magazin
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı
Genç yaşta ölen ünlüler! Hepsi ani vedaları ile sevenlerine şok yaşattı Ölümleriyle milyonlarca insanı gözyaşlarına boğdular! Bazıları talihsiz bir kazaya kurban gitti bazıları da amansız bir hastalığa yenik düştü. Birçoğu, hayatlarının en güzel, en canlı dönemlerinde hayata veda etti. Fakat kendileri bu dünyadan göçüp gitseler de isimleri ve eserleri hep akıllarda kaldı. İşte hayatının baharından hayata veda eden ünlüler...
7.04.2022 Magazin
Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu hayatını kaybetti
Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu hayatını kaybetti Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
4.11.2021 Magazin
Merve Sevi rol arkadaşını unutmadı!
Merve Sevi rol arkadaşını unutmadı! Oyuncu Merve Sevi, 'Yalancı Yarim' adlı dizide sevgilisini canlandıran Barış Akarsu'yu ölümünün 13. yıl dönümünde unutmadı. Sevi'nin paylaşımı duygulandırdı.
5.07.2020 Magazin
Vefatının 13. yıl dönümünde anılıyor
Vefatının 13. yıl dönümünde anılıyor 29 Haziran 2007’de 28'inci doğum gününü kutladıktan sonra Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Barış Akarsu, ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından unutulmadı.
4.07.2020 Magazin
Akarsu'nun ablası Nesrin Akarsu, yoğun bakıma alındı
Akarsu'nun ablası Nesrin Akarsu, yoğun bakıma alındı Bodrum'da geçirdiği talihsiz trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun ablası Nesrin Akarsu, yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor.
7.03.2020 Magazin
Gören telefona sarılıyor!
Gören telefona sarılıyor! Antalya'da yaşayan Burak Soylu (26), 'Spiderman' kostümü ile kentin maskotu oldu. Trafikte motosikletini dahi kostümüyle kullanan Soylu, otellerde gösteri yapıp, çocukları eğlendirerek, para kazanıyor.
5.11.2019 Yaşam
Efsane dizi Yalancı Yarim'in güzelinden bikinili paylaşım: Dengeden şaşmayın
Efsane dizi Yalancı Yarim'in güzelinden bikinili paylaşım: Dengeden şaşmayın Başrollerini Barış Akarsu'yla oynadığı Yalancı Yarim dizisiyle ününe ün katan Merve Sevi, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
5.06.2019 Magazin
Barış Akarsu sevenlerine müjde
Barış Akarsu sevenlerine müjde 2007 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu’nun ailesinden hayranlarını sevindirecek açıklamalar geldi
15.02.2019 Magazin
Ünlü müzisyene şok! 15 yıl hapsi istendi
Ünlü müzisyene şok! 15 yıl hapsi istendi Sollamak istediği aracın kaza yapmasına yol açıp bir bebeğin ölümüne, anne ve babasının ise yaralanmasına neden olduğu öne sürülen müzisyen Deha Bilimlier hakkında 15 yıl hapis istendi
22.01.2019 Yaşam
Şarkıcı Deha: Barış Akarsu kaza yaptığı gün
Şarkıcı Deha: Barış Akarsu kaza yaptığı gün Şarkıcı Deha, 2007 yılında hayatını kaybedenarkadaşı Barış Akarsu hakkında bir itirafta bulundu.
10.01.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Barış Akarsu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış akarsu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.