Anadolu Jet

Anadolu Jet

Son dakika anadolu jet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anadolu jet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anadolu jet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anadolu Jet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anadolu jet gelişmeleri de dahil olmak üzere 394 anadolu jet haberi bulunmuştur. Tüm anadolu jet haberleri aşağıda listelenmiştir.
AJET nedir, kimin, Anadolu Jet neden AJET oldu? Anadolu Jet neden isim değiştirdi?
AJET nedir, kimin, Anadolu Jet neden AJET oldu? Anadolu Jet neden isim değiştirdi? Anadolu'nun hava ulaşım ihtiyacını avantajlı seçeneklerle karşılamak amacıyla 2008 yılında Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası olarak kurulan AnadoluJet, bugün itibarıyla "AJet" adı altında bilet satışlarını resmi internet sitesi üzerinden başlattı. Peki, Anadolujet neden AJET oldu? AJET kimin, Anadolu Jet neden isim değiştirdi?
12.03.2024 Ekonomi
Anadolujet çöktü mü, neden açılmıyor? Anadolu Jet kampanya 9 dolar bitti mi, site zaman düzelecek, siteye ulaşılamıyor sorunu ne?
Anadolujet çöktü mü, neden açılmıyor? Anadolu Jet kampanya 9 dolar bitti mi, site zaman düzelecek, siteye ulaşılamıyor sorunu ne? AnadoluJet, 9 dolar+vergilerden başlayan fiyatlarla yurt dışı seferleri düzenleyeceğini açıkladı. Açıklamanın ardından bilet almak isteyen vatandaşlar, siteye giriş yapmak istedi ancak erişim sağlayamadı. Peki, AnadoluJet çöktü mü? Anadolu Jet ne zaman açılacak? İşte AnadoluJet 9 dolar bilet kampanyası detayları ve siteye giriş sorunu ile ilgili detaylar.
10.08.2023 Ekonomi
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar İptal edilen uçuşlar için aramalar THY tarafından yapılan duyurunun ardından sorgulanmaya başlandı. İstanbullular kar yağışını beklerken, AKOM ve Valilik çeşitli uyarılarda bulundu. THY da yapılan hava şartları uyarılarına karşı sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaptı. THY uyardı. Söz konusu duyurunun ardından İptal olan uçuşlar listesi için aramalar arttı. Peki, THY iptal olan uçuşlar hangileri, Pegasus iptal edilen seferler nasıl sorgulanır? Uçak seferi ve uçuş durumu sorgulama…
4.02.2023 Gündem
Yoğun sis hava trafiğini vurdu! 48 uçuş iptal
Yoğun sis hava trafiğini vurdu! 48 uçuş iptal İstanbul'da beklenen yoğun sis MADKOM(meteorolojik acil durum komitesi ) kararınca Anadolujet'in Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı 48 seferi iptal edildi.
2.01.2023 Gündem
Sabiha Gökçen'e inen yolcu uçağının lastiği patladı
Sabiha Gökçen'e inen yolcu uçağının lastiği patladı Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen yolcu uçağının iniş takımındaki lastiklerden biri patladı. Uçakta bulunan 148 yolcu ile 6 kişilik uçuş ekibi tahliye edildi.
23.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da duyurdu: Turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan'da duyurdu: Turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Sırbistan İş Forumunda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu yıl Sırbistan'dan ülkemizi ziyaret edecek turist sayısının rekor kırarak ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz." dedi.
7.09.2022 Gündem
Anadolujet'in ilk A321neo tipi uçağı filodaki yerini aldı
Anadolujet'in ilk A321neo tipi uçağı filodaki yerini aldı Türk Hava Yolları'nın (THY) büyüyen markası AnadoluJet, yeni nesil uçaklarıyla filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak filoya giren TC-LUJ kuyruk kodlu Airbus 321neo tipi uçak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Batman Havalimanı'na ilk uçuşunu TK7370 sefer sayısıyla gerçekleştirdi.
9.07.2022 Ekonomi
13 Mart uçak seferleri iptal mi? Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçuşlar hangileri, bugün iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı…
13 Mart uçak seferleri iptal mi? Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçuşlar hangileri, bugün iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı… Soğuk hava etkisini tüm yurtta hissettirirken İstanbul'da da aybar kar fırtınası hayatı felç etti. THY, Anadolu Jet ve Pegasus kar yağışı nedeniyle birçok uçak seferini iptal etti. İptal edilen uçak seferleri hakkında duyuruların yapılması ardından hangi uçuşların iptal edildiği sorgulanmaya başlandı. Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçuşlar hangileri, bugün iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı…
13.03.2022 Gündem
Diyarbakır-İstanbul seferi yapan uçakta şüpheli durum
Diyarbakır-İstanbul seferi yapan uçakta şüpheli durum Diyarbakır’da İstanbul seferini yapan Anadolu Jet’e ait TK 7215 sefer sayılı uçak, 2 saat gecikmeli kalktı. Uçakta güvenlik gereği 3 kez arama yapılırken, uçağa gelen yetkililerin yolculara bilgi vermesi gergin anlara neden oldu. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.02.2022 Gündem
Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı?
Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar, kış lastiği olmayana Osmangazi’den İstanbul'a giriş var mı? Osmangazi Köprüsü açık mı, kapalı mı? Kar yağışları etkisini devam ettiriyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a ve Anadolu'dan İstanbul'a araçla girişler bugün saat 13.00’e kadar yasaktı. Özel araçla dışarı çıkma yasağı sona erince, erince vatandaşlar Osmangazi Köprüsü’nün açık olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2022 ne kadar? Osmangazi Köprüsü’nden İstanbul’a giriş var mı?
25.01.2022 Gündem
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu?
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu? Uçuşlar iptal mi 25-26 Ocak, İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman açılacak? Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı uçak seferlerinin de iptal olmasına neden oldu. Yolculuğu olan binlerce vatandaş ise şimdi uçak seferleri hakkında aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak? 26 Ocak uçuşlar durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de uçuşlar iptal mi edildi?
25.01.2022 Gündem
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki!
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki! İstanbul yol durumu ve trafik durumu aramaları yoğunlaştı. İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altında. Pazar akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, 24 Ocak Pazartesi günü kuvvetlendi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle, İstanbul'da trafik durdu, bazı yollar trafiğe kapatıldı; vatandaşlar otoyollarda mahsur kaldı. İstanbul'da kar yağışının devam edeceğinin duyurulmasının ardından trafiğe kapatılan yollar hakkındaki aramalar arttı. Peki, Tem otoyolu, E-5 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul yol ve trafik durumu…
25.01.2022 Gündem
Sırbistan ile Türkiye arasında tarihi anlaşmalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bosna-Hersek mesajı
Sırbistan ile Türkiye arasında tarihi anlaşmalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bosna-Hersek mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. Erdoğan Bosna-Hersek'teki son gelişmelerle ilgili olarak, "Sırbistan'da yapılacak seçimin akabinde istiyoruz ki bu üçlü grubun liderlerini bir araya getirip toplantı yapalım ve bu toplantıyla özellikle Bosna-Hersek'in toprak bütünlüğünü sağlayabilmek için adımlar atalım." dedi.
18.01.2022 Siyaset
Hava ulaşımına fırtına engeli! Uçuşlar iptal edildi
Hava ulaşımına fırtına engeli! Uçuşlar iptal edildi Tüm yurdu etkisi altına alan fırtına Nevşehir'de de etkisini gösterdi. Kapadokya Havalimanından İstanbul'a yapılacak uçuşlar karşılıklı olarak iptal edildi.
30.11.2021 Gündem
İşte en pahalı uçak bileti! Tek yön 15 bin 034 lira
İşte en pahalı uçak bileti! Tek yön 15 bin 034 lira 2020’nin uçuş verileri analiz edildi. En pahalı uçak biletlerinin temmuz, ağustos, kasım ve aralık aylarında satın alındığı açıklandı. Buna göre en pahalı tek yön uçak bileti iç hatlarda bin 245 lira, dış hatlarda 15 bin 034 liraya alıcı buldu.
26.03.2021 Ekonomi
Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Türkiye Almanya seferleri ne zaman başlayacak? Almanya’dan Türkiye’ye uçuş seferi var mı? 1 Haziran itibariyle atılan normalleşme adımları uçak seferlerinin akıbetini gündeme getirdi. Corona virüsü kapsamında alınan önlemler nedeniyle iptal edilen yurt dışı uçak seferleri ile ilgili hava yolu şirketlerinden peşe peşe açıklamalar geliyor. Yurt dışı seferlerinin açılacağı tarih araştırılırken, yaz tatili Türkiye’de geçirmek isteyen özellikle Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları Almanya Türkiye arası uçuşlar ne zaman başlayacak? Sorusuna cevap arıyor. Peki, Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
10.06.2020 Gündem
122’i Anadolujet 3’ü THY olmak üzere 125 ek sefer
122’i Anadolujet 3’ü THY olmak üzere 125 ek sefer Türk Hava Yolları, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle artan yolcu talebini 125 ek sefer (122’si AnadoluJet, 3’ü Türk Hava Yolları ) ile karşılayacak.
31.05.2019 Ekonomi
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
Yıldırım isabet eden uçak, Trabzon'a acil iniş yaptı
Yıldırım isabet eden uçak, Trabzon'a acil iniş yaptı İSTANBUL Sabiha Gökçen- Erzurum seferini yapan Anadolu Jet Havayolları'na ait yolcu uçağı havada isabet eden yıldırım sonucu Trabzon Havalimanı'na acil iniş yaptı.
20.05.2018 Yaşam
Uçağa biletsiz binen 2 kişi gözaltına alındı
Uçağa biletsiz binen 2 kişi gözaltına alındı Malatya Erhaç Havaalanı'nda İstanbul seferini yapan uçağa kalkışından önce biletsiz binen 2 kişi, gözaltına alındı.
11.03.2018 Yaşam
THY'den öğretmenlere indirim!
THY'den öğretmenlere indirim! Türk Hava Yolları (THY), öğretmenler ile onlarla birlikte seyahat eden aileleri için iç hat seferlerinde yüzde 25 indirim yapılacağını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
THY'den öğretmenlere müjdeli haber!
THY'den öğretmenlere müjdeli haber! Öğretmenlere 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet imkanı sağlanacak
9.11.2017 Yaşam
Haberler güzel! Emekliye müjde, çok daha ucuz...
Haberler güzel! Emekliye müjde, çok daha ucuz... Çalışma Bakanlığı da düğmeye bastı. 1 milyon emekli, Eylül-Ekim-Kasım’da hesaplı tatil yapabilecek
15.05.2017 Ekonomi
THY, sınavı ertelenen öğrencilerin biletini ücretsiz değiştirecek
THY, sınavı ertelenen öğrencilerin biletini ücretsiz değiştirecek Türk Hava Yolları (THY), 8 Ocak'a kadar yurt içi seferlerinden uçak bileti alan üniversite öğrencilerinin herhangi bir ek ücret ödemeden 19 Ocak'a kadar biletlerini değiştirebileceklerini duyurdu.
14.01.2017 Yaşam
İstanbul'da bugün iptal edilen tüm uçuşlar! (10 Ocak)
İstanbul'da bugün iptal edilen tüm uçuşlar! (10 Ocak) İstanbul'da kötü hava koşulları sebebiyle uçuş iptalleri devam ediyor. Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda birçok uçuş iptal edildi. İşte İstanbul'da bugün iptal edilen uçuşların tam listesi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu Jet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anadolu jet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.