Altın Açıklaması

Altın Açıklaması

Son dakika altın açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 813 altın açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm altın açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları dibi gördü, aylar sonra bir ilk yaşandı! Dikkat çeken '1200 lira' yorumu, gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarında...
Altın fiyatları dibi gördü, aylar sonra bir ilk yaşandı! Dikkat çeken '1200 lira' yorumu, gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarında... Son dakika altın fiyatları! Gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. 41 yılın zirvesini yenileyen ABD haziran ayı enflasyon verisi sonrası, doların dünyada güçlenmesini sürdürmesiyle altın fiyatları üzerinde baskı sürüyor. Canlı altın fiyatları, Uluslararası piyasalardaki resesyon endişeleri ve Fed faiz kararı etkisiyle birlikte inişi çıkışlı bir seyir izlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda dolar kuru 20 yılın zirvesini görürken altın piyasalarının izleyeceği seyir gözlemleniyor. Peki 16 Temmuz gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? İşte altında son gelişmeler
16.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında rekor! Ülkede ilk kez oluyor, yüzde 36 zam geldi
Akaryakıt fiyatlarında rekor! Ülkede ilk kez oluyor, yüzde 36 zam geldi Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlarla birlikte benzin fiyatı 1.82 sterline, dizel akaryakıtın litresi ise 1.88’e yükselerek rekor seviyeye ulaştı. İngiltere'de yapılan zamla ortalama bir aile arabasının deposunu benzinle doldurmanın maliyeti ilk kez 100 sterlini aştı. Petrol fiyatları son 1 yıl içinde ise yüzde 36 arttı.
9.06.2022 Dünya
Merkez Bankası'ndan flaş dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş dolar ve altın açıklaması! Merkez Bankası toplam rezervleri 3 Haziran ile biten haftada 156 milyon dolar azaldı. Merkez Bankası toplam rezervleri 3 Haziran ile biten haftada 156 milyon dolar azalarak, 102 milyar 741 milyon dolar oldu.
9.06.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İbre tersine döndü, rekor geliyor! Tarih belli oldu, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İbre tersine döndü, rekor geliyor! Tarih belli oldu, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Rekor geliyor. Yeni tarih belli oldu. Altına yatırım yapanlar merakla bekliyordu. Fed faiz kararı sonrası piyasalar hareketlendi. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe tahminlerde bulunuldu. Yurt içinde gram altın fiyatı dolar kurundaki hareketlere paralel bir seyir izliyor. Dolar kurundaki hareket nedeniyle yeniden yükselişe geçen gram altının önümüzdeki süreçte ne yönde seyredeceği merakla takip ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni tarihi açıkladı. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatlarında düşüş durdu mu? Altın fiyatları ne zaman alım fırsatı verir? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler ve Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları...
12.05.2022 Ekonomi
Bodrum Belediye Başkanı: 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz
Bodrum Belediye Başkanı: 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedefliyoruz Muğla'da Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Deniz ve hava yoluyla gelen turist sayısı, 2019'u geçecek. O yıl toplam 1,3 milyon turist gelmişti. Bu sene 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.
12.05.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: TURCOVAC aşısının kaşifinin bir veteriner olduğunu kaç kişi biliyor?
Bakan Kirişci: TURCOVAC aşısının kaşifinin bir veteriner olduğunu kaç kişi biliyor? Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, katıldığı programda TURCOVAC aşısının kaşifi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye üzerinde şair Mehmet Akif Ersoy’un ve Özdarendeli’nin figürünün bulunduğu sembolik bir tablo hediye ettiği esnada, “Bir anket yapsak, bu aşının kaşifinin bir veteriner hekim olduğunu kaç kişi bilir acaba? Bu benim canımı yakıyor” diye sitem etti.
12.05.2022 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ikinci görüşme
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den ikinci görüşme Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, gıda sektörüyle görüşmelerine devam ediyor. Nebati bu kez gıda toptancıları şeker, yağ, süt ve peynir üreticisi firmalarla bir araya geldi.
12.05.2022 Ekonomi
65 bin TL hibe verilecek! İŞKUR resmen duyurdu ve belli oldu! Başvurular e-Devlet'ten...
65 bin TL hibe verilecek! İŞKUR resmen duyurdu ve belli oldu! Başvurular e-Devlet'ten... Hibe desteği verilecek. Başvurular devam ediyor. Kendi işini kurmak isteyen engelli ve eski hükümlüleri yakından ilgilendiriyor. Kendi işini kurma proje başlığında engelli girişimci adaylarına 65 bin TL‘ye kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına ise brüt asgari ücretin 15 katına kadar hibe desteği verilecek. Başvurular için son tarih ise 10 Haziran 2022. e-Devlet üzerinden online olarak başvuru yapılabileceği gibi, bulunulan illerdeki Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine elden veya posta yoluyla da projelerini hazırlayıp teslim edebilirler. Başvuru Rehberi İŞKUR internet sitesinde yayımlandı.
12.05.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan flaş dolar ve altın açıklaması! Merkez Bankası toplam rezervleri 6 Mayıs ile biten haftada 794 milyon dolar arttı.
12.05.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan dolar ve altın açıklaması
Merkez Bankası'ndan dolar ve altın açıklaması Merkez Bankası toplam rezervleri 29 Nisan ile biten haftada 2 milyar 51 milyon dolar azaldı.
11.05.2022 Ekonomi
Gram altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Tarih verdi, gram altın 1200 lira...
Gram altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Tarih verdi, gram altın 1200 lira... Gram altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması. Gram altın için 1200 lira tahmini geldi. Haftaya yükseliş ile başlayan ons altın şu sıralar bin 993 dolardan işlem görüyor. Kapalıçarşı esnafı artışın dünya piyasaları kaynaklı olduğunu belirtiyor. Gram altın fiyatları ile ilgili sene sonu tahmininde bulunup rakam veren Atilla Saraç, "Dolara bağlı olarak bin 100 ile bin 200 TL bandında olacağı öngörülüyor." ifadesini kullandı.
18.04.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Altın fiyatları yükselişe geçti, uzman isimden kritik tahmin geldi, gram, çeyrek, yarım, tam altın...
Altın fiyatlarında son dakika! Altın fiyatları yükselişe geçti, uzman isimden kritik tahmin geldi, gram, çeyrek, yarım, tam altın... Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Altında yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Uzman isimden önümüzdeki döneme ilişkin önemli tahminler geldi. Yatırım yapmak isteyen ya da altınlarını satacak vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi yoksa düşecek mi?' sorularını araştırıyor. Nisan ve mayıs ayları için tahminler geldi. Altın, Fed tutanaklarına rağmen seyrini koruyor. Analistler, altın fiyatlarının burada kalabilmesinin teknik avantaj sağladığını söylüyor. Altını düşürecek ya da yükseltecek faktörler olmak üzere iki senaryo öne çıkıyor. Analistler altın yorumunda altın fiyatlarında bir süre daha dalgalanmanın devam edeceğini öngörüyor. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet, ons altın fiyatları ne oldu? Güncel altın fiyatları ve son gelişmeler...
9.04.2022 Ekonomi
Yatırımını buna yapanlar büyük kazandı! Resmen duyuruldu, Altın, mevduat faizi, dolar, euro, DİBS...
Yatırımını buna yapanlar büyük kazandı! Resmen duyuruldu, Altın, mevduat faizi, dolar, euro, DİBS... Altın, dolar, euro, mevduat faizi, DİBS... Yatırım yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Rakamlar tek tek açıklandı ve belli oldu. En çok kazandıran ve kaybettiren yatırım araçları açıklandı. Altına yatırım yapan vatandaşlar mart ayında kazançlı çıktı. Aylık en yüksek reel getiri Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 2,42, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 6,04 oranlarıyla külçe altında oldu. Peki hangi yatırım araçları kazandırdı, hangileri kaybettirdi? İşte rakamlar...
8.04.2022 Ekonomi
İnternet tarifelerine zam geliyor! 1 Nisan'da değişiyor, yüzde 67...
İnternet tarifelerine zam geliyor! 1 Nisan'da değişiyor, yüzde 67... İnternet kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Zam karar geldi. 1 Nisan itibarı ile yüzde 67 fiyat artışı olacak. Yapılan zam tüketicilere değişen oranlarda yansıtılacak. BTK tarafından yayınlanan yeni karar kapsamında, Türk Telekom'un toptan internet tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında zam yapıldı. Zamlı tarifeler 1 Nisan'da yürürlüğe girecek.
31.03.2022 Ekonomi
Fuat Oktay: Romanya-Türkiye ticaret hedefimiz 15 milyar dolar
Fuat Oktay: Romanya-Türkiye ticaret hedefimiz 15 milyar dolar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Romanya-Türkiye arasında yapılan İş Formu’na katıldı. Burada açıklama yapan Oktay, "1 Mayıs 2022 tarihinden itibaren transit taşımaların serbestleştirilmesi ve 3. ülke geçiş belgesi kotasının taşımacılarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde artırılması konularında mutabık kaldık. Sizlere duyduğumuz güvene dayanarak 2025 yılı Türkiye-Romanya ticaret hacmi hedefini 15 milyar dolar olarak güncelliyoruz" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan dolar ve altın açıklaması! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; Merkez Bankası toplam rezervleri 25 Mart ile biten haftada 671 milyon dolar azalarak, 108 milyar 37 milyon dolar oldu. Altın rezervleri ise 25 Mart haftasında 191 milyon dolar artarak 42 milyar 208 milyon dolardan 42 milyar 399 milyon dolara yükseldi.
31.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni rekor geliyor, tarihi duyurdu! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yeni rekor geliyor, tarihi duyurdu! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme. Peş peşe flaş gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna Rusya arasındaki müzakerelerindeki olumlu tablo altın piyasasını da etkiledi. Ons altında yaşanan düşüş, gram altın fiyatlarında da kendisini gösterdi. Altın fiyatlarında düşüş devam ederken 'rekor gelebilir' açıklaması yapıldı. Uzmanlar, altın alım ve satımı için kritik öneride bulunuyor. Öte yandan altın ile ilgili flaş karar verildi. Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe giren karara göre; Darphane, Cumhuriyet altını sikkeleri ve Cumhuriyet ziynet altınları ile madeni hatıra paraları satabilecek. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler ve gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını fiyatları...
30.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın fiyatlarına FED faiz kararı damga vurdu! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın fiyatlarına FED faiz kararı damga vurdu! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarına FED damgası! Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi... Küresel risk, pandemi, tedarik zincirlerinin kırılması derken altın fiyatları tavan yaptı. Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle yeniden 2 bin doların üzerine çıkan ons altın müzakerelerdeki ılımlı mesajlarla gevşedi. Öte yandan savaştan etkilenen piyasalara bu kez FED'in faiz kararı damga vurdu. FED'in politika faizlerini yükseltmesi sonucu altın fiyatları akşam saatlerinde düştü. Ons altın fiyatları karar sonrasında dalgalandı. 17 Mart gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son gelişmeler...
17.03.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Önümüzdeki dönemde mali disiplin içerisinde enflasyon ile mücadeleyi sürdürmekte kararlıyız. Enflasyon karşısında yaşadığımız zorluklarda takılı kalıp hadiseyi sonsuza dek sürecek gibi görmek, bizim bakış açımızda yer almamaktadır. Döviz kurunu kapsamlı ve yenilikçi metotlar ile düşürdüğümüz gibi enflasyonu da önümüzdeki dönemde düşüreceğiz." dedi.
3.03.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Gerçek bir savaşla yüz yüzeyiz, Türkiye de bundan etkileniyor
Bakan Varank: Gerçek bir savaşla yüz yüzeyiz, Türkiye de bundan etkileniyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Aluexpo Fuarı ve 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu'nun açılış töreninde, "Dünya ekonomisi sürekli yeni sınamalarla karşı karşıya. 2008 küresel ekonomik krizi, ABD ile Çin arasında başlayıp dünyaya yayılan ticaret savaşları, Covid-19 pandemisi derken şimdi de gerçek bir savaşla yüz yüzeyiz. İşte bu konjonktürden Türkiye olarak maalesef biz de etkileniyoruz. Ekonomimiz etkileniyor, sanayicimiz etkileniyor, vatandaşımız etkileniyor. Ancak biz bütün bu yaşananlara rağmen, krizlerden en az etkilenmek hatta oluşabilecek potansiyeli değerlendirebilmek için proaktif adımlar atmaya özen gösteriyoruz" dedi.
3.03.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan dolar, euro ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan dolar, euro ve altın açıklaması! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; Merkez Bankası toplam rezervleri 25 Şubat ile biten haftada 867 milyon dolar azalarak, 113 milyar 144 milyon dolar oldu. Altın rezervleri ise 25 Şubat haftasında 1 milyar 645 milyon dolar artarak 41 milyar 229 milyon dolardan 42 milyar 944 milyon dolara yükseldi.
3.03.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar ve altın açıklaması! Merkez Bankası'ndan son dakika açıklaması! Merkez Bankası toplam rezervleri 18 Şubat ile biten haftada 837 milyon dolar azaldı. Öte yandan Merkez Bankası PPK özet metninde “Enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumları, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır” denildi.
24.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında flaş gelişme! Kritik gün öncesi uyarı geldi! Gram altın zirveye yürüyor
Altın fiyatlarında flaş gelişme! Kritik gün öncesi uyarı geldi! Gram altın zirveye yürüyor Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Piyasaların gözü kulağı bu haberde, altın fiyatları kritik karar öncesi tırmanışa geçti. Altın fiyatları son iki haftanın zirvesine yürüyor. Ons altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, Cumhuriyet altını fiyatları... Fed faiz artırma sinyalleri sonrası geri çekilen ons altın, Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan krizle tekrar yükselmeye başladı. Altın yatırımcıları fiyatları çok yakından takip ederken, uyarılar art arta geldi. Altın piyasaları yarın açıklanacak olan ABD enflasyon verilerine odaklanmış durumda. Uzmanlar artan enflasyonla Fed’in 50 baz puanlık faiz artırımına gideceğini belirtiyor. Bu gelişmelerin ardından ons altında, en yüksek ise 1830 dolar seviyeleri görülürken, gram altında en yüksek ise 799 lira seviyeleri görüldü. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
9.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatları için tarih ve rakam verildi! Altın fiyatlarında yeni gelişme! Şubat ayının sonuna kadar...
Altın fiyatları için tarih ve rakam verildi! Altın fiyatlarında yeni gelişme! Şubat ayının sonuna kadar... Altın fiyatları ile ilgili tarih ve rakam verildi. Şubat ayının sonuna işaret edildi. Altın fiyatlarında son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Gram altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? Uzman isim tarih vererek duyurdu. Fiyatlarda dalgalanmalar devam ediyor. Altın fiyatlarında büyük bir değişim şu an için gözlenmese de önümüzdeki ay için kritik bir tahmin geldi. Yeni haftaya da küresel altın fiyatlarının etkisiyle başlayan gram altın, dolar kuru ve küresel altın fiyatlarındaki yatay seyirle 788 TL seviyesinde bulunuyor. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gram altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatlarında düşüş bekleniyor mu? İşte altın fiyatlarına ilişkin yeni gelişmeler
5.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.