Alkol Satışı

Alkol Satışı

Son dakika alkol satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkol satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkol satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkol Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkol satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 alkol satışı haberi bulunmuştur. Tüm alkol satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak?
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak? Türkiye 31 Mart’ta seçime gidiyor. Seçimden bir gün önce alkol yasağı var mı, seçimden 1 gün önce yasak var mı? Soruları ise seçim yasakları kapsamında araştırılmaya başlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından paylaşılan 2024 yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı. Seçim günü uygulanacak olan yasaklar ile bir gün önce uyulması gereken yasaklar sorgulaması başladı. Peki, seçimden 1 gün önce yasaklar neler, seçimden 1 gün önce düğün yapılır mı?
30.03.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanım ve satışına ilişkin açıklama
İstanbul Valiliği'nden alkol kullanım ve satışına ilişkin açıklama İstanbul Valiliği, yürürlükte olan alkol yasağıyla ilgili bir hatırlatma yazısı yayınladı. Açık alanlarda çıkan huzursuzlukların genelinin alkolden kaynaklandığını belirten Valilik, yasağı tekrar hatırlatarak, 22.00 ve 06.00 saatleri arasında alkol satışı yapılamayacağını bildirdi.
30.08.2023 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, dezenfektan adı altında üretilen ve sahte alkol imalatçılarına pazarlandığı ileri sürülen 14 ton 445 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Operasyonda 30 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
7.04.2023 Gündem
Yanlış anlaşılma kavgasında silahlar konuştu!
Yanlış anlaşılma kavgasında silahlar konuştu! Beylikdüzü'nde, sendeleyen kadını tutmak isteyen Yasin A. yanlış anlaşılmaya neden oldu. Eşine sarkıntılık yapıldığını düşünen Umut O. , Yasin A. ve yanındaki kişiye saldırdı. Büyüyen kavgada silah ve sopalar kullanılırken 2 kişi yaralandı. 6 kişinin yaralandığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı
4.09.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde başladı! 14.00-19.00 saatleri arasında...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde başladı! 14.00-19.00 saatleri arasında... Bakanlığı, ülke genelinde sahte içki üretenlere yönelik operasyon başlattı. 'Alkol' adı verilen operasyonda sahte içki üretimi yapıldığı değerlendirilen adreslerde arama yapılıyor.
27.12.2021 Gündem
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi CHP, sahte içki üreten ve satanlarla ilgili yasal düzenlemeler içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Türkiye'de Covid dışında böyle toplu ölüme yol açan başka bir şey yok. Metil alkol satışı yapan işletmelere cinayetten ceza verilmeli" dedi.
23.12.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde 'Zehir 2' başladı...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde 'Zehir 2' başladı... Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ekipleri sahte/kaçak alkollü içki üreten ve bunları piyasaya süren suç gruplarına yönelik 81 ilde *“ZEHİR – 2” kod isimli operasyon başlattı*
20.12.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması! Yılbaşı öncesi 10 ilde sahte içkiden zehirlenen 42 kişi yaşamını yitirdi. Güvenlik güçlerinin yurt genelinde düzenlediği operasyonlarda ise yüklü miktarda sahte içki ele geçirildi, çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Valiliği, kentte sahte alkolden toplam 22 kişinin öldüğünü belirtirken 16 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiğini açıkladı.
17.12.2021 Yaşam
Emniyet düğmeye bastı! 81 ilde sahte ve kaçak içki operasyonu
Emniyet düğmeye bastı! 81 ilde sahte ve kaçak içki operasyonu Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, yeni yıl öncesi ülke genelinde piyasa sahte içki sürmek isteyen suç gruplarına yönelik 'Zehir' operasyonunun başlatıldığını duyurdu. Operasyonda, şu ana kadar 31 bin 343 litre sahte ve kaçak içki ele geçirilirken, hakkında gözaltı kararı verilen 60 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.  
15.12.2021 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 6 bin personel alımı yapılacak!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 6 bin personel alımı yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 6 bin personel alınacak! Bakan Yanık personel alımına ilişkin yaptığı açıklamada, "6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak. 6 bin personelin 1500’ü ASDEP’li olacak. Geriye kalan 4500 personel de meslek uzmanı avukat bakım personeli, idari personel sosyal çalışması, çocuk gelişimci, psikolog, sosyolog gibi meslek personeli arkadaşlarımız olacak. Süreç başladı. 2022’nin ilk çeyreğinde çalışma arkadaşlarımızla başlamayı ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.
23.11.2021 Personel Alımı
İstanbul'da eğlence mekanlarına gece denetimi: 47 kadın gözaltında
İstanbul'da eğlence mekanlarına gece denetimi: 47 kadın gözaltında İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, eğlence mekanlarına yönelik denetleme yaptı. Denetlemelerde konsomatris olarak çalışan 47 kadın ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.
23.10.2021 Yaşam
Hollanda'da kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı
Hollanda'da kapalı alanlarda maske zorunluluğu kalktı Hollanda'da, koronavirüs salgınında normalleşme planında kapalı alanlarda maske zorunluluğunun da kaldırıldığı dördüncü aşamaya bugünden itibaren geçildi.
26.06.2021 Dünya
Pazar günü alkol satışı var mı?
Pazar günü alkol satışı var mı? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte pazar günleri tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pek çok kişi de pazar günü alkol satışının yasak olup olmadığını araştırıyor. Pazar günü ile ilgili kısıtlamalar ile ilgili İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi yayımlamıştı. Peki, Pazar günü alkol satışı var mı? Alkol yasağı var mı? İşte detaylar...
20.06.2021 Gündem
Kısıtlamada polisi görünce kendilerini büfeye kilitlediler
Kısıtlamada polisi görünce kendilerini büfeye kilitlediler Sakarya’nın Serdivan ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen alkol satışı yapılan büfeye yapılan baskında polisi görenler kendilerini iş yerine kilitledi. Arama izni alınmasının ardından büfenin kapısı itfaiye ekibi tarafından açıldı, 8 kişi polis merkezine götürüldü.
30.05.2021 Yaşam
Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı?
Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Türkiye'de kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte hafta sonu kesintisiz sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Pazartesi sabahı saat 05.00'te bitecek hafta sonu yasağında pek çok kişi yasakların kapsamını araştırıyor. Özellikle hafta sonu açık olan marketlerde alkol satışının yapılıp yapılmadığı çoğu kişinin merak ettiği konular arasında geliyor. Daha önce tam kapanmada alkol satışı kısıtlanmıştı. Peki, Hafta sonu alkol satışı var mı? Hafta sonu alkol satışı yasak mı? İşte merak edilenler...
23.05.2021 Gündem
Kırıkkale'de 'alkol' satışı yapan çiğ köfteciye polis baskını
Kırıkkale'de 'alkol' satışı yapan çiğ köfteciye polis baskını Kırıkkale'de, alkol satışı yapılan çiğ köfteci dükkanına yapılan polis baskınında iş yeri sahibi, 1 çalışan ve 2 müşteriye toplam 20 bin 250 TL ceza uygulandı.
12.05.2021 Gündem
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi?
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi? Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan'da başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs'a kadar devam edecek. Vatandaşlar tam kapanma sürecinin devam edip etmeyeceğini merak ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında merak edilen soruya yanıt verdi. Peki, tam kapanma uzayacak mı? İşte Bakan Soylu'nun yaptığı açıklamalardan önemli satır başları…
7.05.2021 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi?
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi? Tam kapanma 19 Mayıs'a kadar uzatılacak mı? İçişleri Bakanı Soylu merak edilen soruya açıklık getirdi. Öte yandan Bakan Soylu, 'Sosyal izolasyonda çok zorluk çekeceğimiz veya bulaşın çok rahat olabileceği riskli bir dönem yaz dönemine giriyoruz' açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Gündem
Alkol satışı ile ilgili dikkat çeken gelişme!
Alkol satışı ile ilgili dikkat çeken gelişme! Türkiye dün tam kapanma sürecinin ilk gününü yaşadı. Yasak kararı ile birlikte en çok tartışılan konulardan biri ise içki satışının yasak olup olmadığıydı. Biz de içki satış noktalarına gittik. Gittiğimiz yerlerde içki satışı devam ediyordu. İşletmeciler, kendilerine herhangi bir yasak kararı iletilmediği için satış yaptıklarını, hafta sonları ise geçmiş dönemde olduğu gibi içki satışı yapmayacaklarını söyledi.
1.05.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'alkol satışı' açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan 'alkol satışı' açıklaması Sosyal medyada konuşulan alkol satışıyla ilgili yasağın kalktığına yönelik paylaşımların ardından İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Tam kapanma döneminde, yanlış bilgilendirmeye yönelik kasıtlı tutumlarla ilgili gerekli hukuki müracaatlar başlatılacak.' ifadeleri kullanıldı.
30.04.2021 Gündem
Tekel bayiler açık mı? Tam kapanmada alkol satışı yasak mı?
Tekel bayiler açık mı? Tam kapanmada alkol satışı yasak mı? Türkiye salgınla mücadelede yeni bir döneme girdi. 17 günlük tam kapanma resmen başladı. Tam kapanmanın kuralları İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile duyuruldu. Tam kapanmanın başlamasıyla birlikte pek çok kişi de kısıtlamanın kurallarını, sokağa çıkma yasakları ile açık olan yerleri araştırıyor. Tam kapanmada merak edilen konuların başında da alkol satışı ve tekel bayilerin açık olup olmadığı geliyor. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tam kapanma ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Tekel bayiler açık mı? Tam kapanmada alkol satışı yasak mı? Alkol satışı yasaklandı mı? Bugün alkol satışı var mı? Alkol satışı neden yasak? İşte detaylar.
30.04.2021 Gündem
Yasakta alkol satışı var mı? Alkol yasağı ne zaman başlıyor?
Yasakta alkol satışı var mı? Alkol yasağı ne zaman başlıyor? Tam kapanmada alkol yasağı var mı, alkol yasağı kaçta başlıyor? 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında ‘Tam kapanma’ kararı aldı. Tam kapanma kararının ardından hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında alkol satışına izin verilmediğinde ‘tam kapanma’ sürecinde de aynı uygulamanın olup olmayacağı merak edildi. Vatandaşlar merak içinde arama motorlarına yönelirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu alkol satışı ile ilgili açıklama yaptı.
28.04.2021 Gündem
Hafta sonu alkol satışı var mı? Alkol (içki) satışı hafta sonu yasak mı?
Hafta sonu alkol satışı var mı? Alkol (içki) satışı hafta sonu yasak mı? Alkol satışı hafta sonu yasak mı? Covid-19 salgını sebebiyle alınan normalleşme adımı kapsamında düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacak. Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma 21.00-Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla Cumartesi 21.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak olup bu illerimizde Cumartesi günleri 05.00-21.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. Alınan normalleşme adımları kapsamında merak edilen konulardan biri hafta sonu alkol satışının olup olmadığı oldu. Hafta sonu alkol satışı yasak mı? Alkol satışı hafta sonu var mı?
13.03.2021 Gündem
Yılbaşında alkol satışı var mı? Alkol yasağı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor?
Yılbaşında alkol satışı var mı? Alkol yasağı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Koronavirüs tedbirleri devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Genelgelerinde sokağa çıkma yasağının olduğu günler alkol satışının da kısıtlama getirildiği duyurulmuştu. Pek çok kişi yılbaşı nedeniyle 31 Aralık 2020 perşembe yılbaşı günü alkol satışının olup olmayacağı merak ediyor. Peki, Yılbaşında alkol satışı var mı? Alkol yasağı saat kaçta başlıyor kaçta bitiyor? İşte yılbaşında alkol kısıtlaması hakkında bilgiler!
30.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkol Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkol satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.