Alice Müzikali

Alice Müzikali

Son dakika alice müzikali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alice müzikali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alice müzikali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alice Müzikali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alice müzikali gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 alice müzikali haberi bulunmuştur. Tüm alice müzikali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti 8 Mayıs'ta evlenmiş ardından bebek müjdesini vermişlerdi. Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.
14.07.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya: Beni çok arayacaksınız
Serenay Sarıkaya: Beni çok arayacaksınız Aile dizisinin sezon finaline girmesiyle tatile çıkan Serenay Sarıkaya her yaptığıyla olay oluyor. Sesi ve dansıyla sosyal medyada çok konuşulan ünlü oyuncu önceki akşam katıldığı davette muhabirlerin sorularını yanıtladı. Alice Müzikali'nin ardından arkadaşlarıyla yaptığı eğlence anları çok konuşulan ünlü oyuncu, görüntüler hakkında açıklama yaptı.
4.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum!
Serenay Sarıkaya'nın paylaşımına eski sevgilisi Umut Evirgen'den yorum! Serenay Sarıkaya, yer aldığı 'Alice Müzikali'nin veda partisinden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımına, Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı ve geçtiğimiz yıl ilişkisini noktaladığı ünlü işletmeci Umut Evirgen ise kayıtsız kalmadı.
1.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu!
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu! Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Enis Arıkan, ve İbrahim Selim gibi isimlerin yer aldığı Alice Müzikali'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Oyunun ardından Sarıkaya ve ekip arkadaşları veda partisi düzenledi. Sarıkaya'nın dansı sosyal medyanın gündemine oturdu.
1.06.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı! Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya bir yandan da Alice Müzikali'ne devam ediyor. Sarıkaya, sosyal medya hesabından Alice Müzikali provalarından paylaşımda bulundu. Merve Dizdar ile çekildiği kareleri yayınlayan Serenay Sarıkaya, paylaşımına "6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk" notunu düştü.
16.11.2022 Magazin
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı!
Ezgi Mola duygusal anlar yaşadı! Oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz gün Levent'te objektiflere takıldı. Ameliyat olan köpeğini anlatan ünlü isim, duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, ardından köpeği Kuki'yi muhabirlerle de tanıştırdı.
8.08.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya sıfır makyaj pozlarını takipçileriyle paylaştı!
Serenay Sarıkaya sıfır makyaj pozlarını takipçileriyle paylaştı! 'Alice' müzikali ve reklam çekimleriyle sezonu yoğun geçiren Serenay Sarıkaya, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, sıfır makyaj pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
5.07.2022 Magazin
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusu isyanı!
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusu isyanı! Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk'
Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın ayak kokusuyla imtihanı! 'Mahvolduk' Final yapan 'Masumlar Apartmanı' dizisi ve Alice Müzikali'nin ardından komedyen Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan dizisinde de birlikte rol alan Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta zor anlar yaşadı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusu nedeniyle çok sıkıntılı bir yolculuk geçiren ikiliden Mola, sosyal medyada yayınladığı videolar ile o anları paylaştı.
10.06.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen soruldu! Aşk sorusuna...
Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen soruldu! Aşk sorusuna... Alice Müzikali ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son olarak sevgilisi Umut Evirgen ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde bir kez daha objektiflere yakalanan ikilinin samimi halleri, "aşk belgelendi" şeklinde yorumlanmıştı. Önceki akşam Nişantaşı'nda dokuz saat süren bir çekimden çıkan Sarıkaya'ya, ısrarla reddettiği Evirgen konusu tekrar hatırlatıldı. Serenay Sarıkaya ise kaçtı.
20.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın gözünü alamadan baktığı şey! 'O kişiyi gördüğümde...'
Serenay Sarıkaya'nın gözünü alamadan baktığı şey! 'O kişiyi gördüğümde...' Şimdilerde Alice Müzikali ile sahnede olan Serenay Sarıkaya, “Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey ne?” sorusuna böyle yanıt verdi: "Yani o kişiyi gördüğünde onu bilirsin ve o ışık seni çok uzaktan dahi olsa çarpar. Ne kadar güzel dersin hani daha hiç konuşmadan da ruhunu güzel bulursun, anlarsın."
19.02.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya kulisten paylaştı, beğeni yağdı!
Serenay Sarıkaya kulisten paylaştı, beğeni yağdı! Şimdilerde Alice Müzikali ile sahnelerde olan oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medyadan kulis fotoğraflarını paylaştı. Serenay Sarıkaya fotoğraflarda Merve Dizdar ve Ezgi Mola'ya da yer verdi.
16.02.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya açıklaması: O güçlü bir kadın
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya açıklaması: O güçlü bir kadın Oyuncu Enis Arıkan, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. 'Camdaki Kız'ın Muzo'su, yeni sezon provaları başlayan 'Alice Müzikali'nde birlikte rol aldığı ve son günlerde takıntılı hayranı nedeniyle zor günler yaşayan Serenay Sarıkaya'ya destek oldu.
5.02.2022 Magazin
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim!
Enis Arıkan'dan Serenay Sarıkaya'nın dansına övgü: Daha güzelini görmedim! 'Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Enis Arıkan, yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya'nın dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya'ya övgü dolu sözler sarf eden Arıkan, videoda "Daha güzelini görmedim!" ifadelerini kullandı.
31.01.2022 Magazin
'Alice Müzikali' provaları başladı!
'Alice Müzikali' provaları başladı! İlk kez 7 Şubat 2019 tarihinde perde açan Alice Müzikali, uzun bir aranın ardından yeniden seyirciyle buluşacak. Serenay Sarıkaya ve dans ekibi, geçtiğimiz gün bir araya gelerek prova yaptı.
19.01.2022 Magazin
Cem Yılmaz ile aşk mı yaşıyorlar?
Cem Yılmaz ile aşk mı yaşıyorlar? Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kuliste tanışan Cem Yılmaz, yeni ‘flörtünü’ yine kuliste buldu. Usta komedyenin, gösterisinden sonra kendisini kuliste ziyaret eden sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı söyleniyor.
4.11.2020 Magazin
Çeşme'de Şükrü rüzgarı! Kaslarıyla...
Çeşme'de Şükrü rüzgarı! Kaslarıyla... Ayayorgi Yuzu Beach’te denize giren oyuncu Şükrü Özyıldız, kaslı vücuduyla dikkat çekti. Karantinada sporuna devam eden Özyıldız, sosyal medyası için de bol bol fotoğraf çekti. Oyuncu, İstanbul’a gidince ‘Alice Müzikali’yle yeniden sahneye dönecek.
15.08.2020 Magazin
"Benim yerime imza atmaya da gidin"
"Benim yerime imza atmaya da gidin" Oyuncu Ezgi Mola, Zorlu Çocuk Sanat Festivali’nde Tohum Otizm Vakfı yararına çocuklarla buluştu. Böyle anlamlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Mola, çocukların matematik sorularıyla kendini terlettiğini söyledi.
1.02.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya arınma kampında stres attı!
Serenay Sarıkaya arınma kampında stres attı! Oyuncu Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı 'Alice Müzikali'nin ara vermesini fırsat bilerek, Avusturya’daki bir detoks merkezine gitti.
31.01.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın 7 yıllık sırrı ne?
Serenay Sarıkaya'nın 7 yıllık sırrı ne? Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yıllardır ayak bileğinden çıkarmadığı kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya’nın 7 yıllık sırrı ne?
5.01.2020 Gündem
Serenay Sarıkaya'nın sırrı ortaya çıktı!
Serenay Sarıkaya'nın sırrı ortaya çıktı! 'Alice' müzikali ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran oyuncu Serenay Sarıkaya hakkında bunu biliyor musunuz?
4.01.2020 Magazin
Şükrü Özyıldız'a pastalı sürpriz!
Şükrü Özyıldız'a pastalı sürpriz! Bedelli askerlik yapacak Şükrü Özyıldız'a, 'Alice Müzikali'ndeki rol arkadaşları pastalı sürpriz yaptı. Oyuncunun uğurlama partisinde rol arkadaşlarının hepsi asker yeşili kıyafetler giydi.
12.11.2019 Magazin
Enis alışverişte!
Enis alışverişte! Son dönemlerde yer aldığı projelerle adından söz ettiren Enis Arıkan, alışverişe çıktı.
6.10.2019 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı olay oldu!
Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı olay oldu! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali ile sahnelerde yer almaya devam ediyor.
23.09.2019 Magazin
Serenay Sarıkaya tayt modasına uydu
Serenay Sarıkaya tayt modasına uydu Yaz arası sonrasında Alice müzikali için yeniden kollarını sıvayan oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından paylaştığı taytlı pozuyla dikkat çekti.
4.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alice Müzikali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alice müzikali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.