Gazete Vatan Logo

Serenay Sarıkaya'nın 7 yıllık sırrı ne?

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın yıllardır ayak bileğinden çıkarmadığı kırmızı ipin sırrı ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya’nın 7 yıllık sırrı ne?

Serenay Sarıkaya'nın 7 yıllık sırrı ne?

Serenay Sarıkaya,’nın 7 yıllık sırrı ortaya çıktı. Şimdilerde Alice Müzikali'nde başrol oynayan Serenay Sarıkaya, yaklaşık 7 yıldır ayak bileğinden kırmızı ipini çıkarmıyor. Sarıkaya, dizi, sinema filmi, müzikal ve hatta reklam imaj fotoğraflarında bile şans getirdiğine inandığı halhalı yanından ayırmıyor. Bilekliği kopunca, yanında taşıdığı yenisiyle değiştiriyor. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Setleri özledim. Hiçbir gelişme yok, keşke olsa. Sinema mı, dizi mi olur bilmiyorum? Bana da sürpriz" demişti.

KIRMIZI İP İNANCI NEYE DAYANIYOR?

Dünyaca ünlü isimlerin de taktığı kırmızı ipin bir tür büyü olduğu düşünülüyor. Kırmızı ip bileğe takılmadan önce çeşitli dualar okunur. İbranice dili ile yapılan bir büyüdür. Büyü tamamlandıktan sonra yedi kez düğümlenir ve öylece bileğe takılır. Bu büyü maalesef basit bir büyü değildir. En büyük ve etkili büyülerdendir. İnanışa göre bu bilekliği takan kişi, insanların dikkatlerini üzerine çeker ve istedikleri her şeyi yaptırabilirler.

Haberin Devamı