Gazete Vatan Logo
Magazin Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!

Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!

Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya bir yandan da Alice Müzikali'ne devam ediyor. Sarıkaya, sosyal medya hesabından Alice Müzikali provalarından paylaşımda bulundu. Merve Dizdar ile çekildiği kareleri yayınlayan Serenay Sarıkaya, paylaşımına "6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk" notunu düştü.

Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!

Son olarak dijital bir platformda ekrana getirilecek olan 'Şahmeran' dizisinde Burak Deniz ile başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya, kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Önce Cem Yılmaz sonra Umut Evirgen ilişkisiyle gündeme gelen Sarıkaya, sosyal medyayı aktif kullanıyor.

Ünlü oyuncu Sarıkaya, beğeni toplayan paylaşımlarına yenisini ekledi. Alice Müzikali provalarından kareleri yayınlayan güzel oyuncu, Merve Dizdar ile kamera karşısına geçti. Merve Dizdar ile eğlenceli karelerini yayınlayan Sarıkaya, paylaşımına şu notu düştü:

"6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk... Yeniden sahnemizde sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz..."

İşte o paylaşımlar;