Merve Dizdar Kimdir

Merve Dizdar Kimdir

Merve Dizdar (d. 25 Haziran 1986, İzmir) Türk oyuncu. İlk televizyon deneyimi olan Aksanat Çocuk Oyunları ile tanındı. Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kendisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro'da devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir Ses Böler Geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dersane Üniversitede gibi başlıca dizilerin yanı sıra son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide yer aldı. Ayrıca TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Merve Dizdar Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve dizdar kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 merve dizdar kimdir haberi bulunmuştur. Tüm merve dizdar kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Oyunculuğuyla göz dolduran Merve Dizdar, Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Magazin
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde!
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde! Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği "Kuru Otlar Üstüne", 9-14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yeşilçam Sineması’nda yeniden gösterime girecek.
8.02.2024 Magazin
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
10.12.2023 Magazin
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar'
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar' 76. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, Türk dizilerinin yurt dışında birçok ülkede yayınlandığını vurgulayarak, meslektaşlarına övgüler yağdırdı.
6.10.2023 Magazin
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı!
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! Oyuncu Ezgi Mola ile 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle evlenmişti. Ünlü çift, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söylerken, bebeğin adını ağzından kaçırdı.
4.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu!
Serenay Sarıkaya'nın dansı geceye damga vurdu! Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Enis Arıkan, ve İbrahim Selim gibi isimlerin yer aldığı Alice Müzikali'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Oyunun ardından Sarıkaya ve ekip arkadaşları veda partisi düzenledi. Sarıkaya'nın dansı sosyal medyanın gündemine oturdu.
1.06.2023 Magazin
Oyuncu Merve Dizdar oyunu kullandı!
Oyuncu Merve Dizdar oyunu kullandı! 76'ncı Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncuö ödülüne layık görülen Merve Dizdar Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için oyunu Kadıköy Lisesi'nde kullandı.
28.05.2023 Magazin
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar yurda döndü!
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar yurda döndü! Fransa'da düzenlenen 6'ncı Cannes Film Festivali'nde, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı 'Kuru Otlar Üstüne' filmindeki rolüyle 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar Türkiye'ye döndü.
28.05.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Ünlü isim kıyafetine gelen eleştirilere yanıt verdi. Merve Dizdar'a ünlülerden tebrik mesajları yağdı.
28.05.2023 Magazin
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Dizdar, Altın Palmiye kazanan ilk Türk kadın oyuncu oldu.
28.05.2023 Magazin
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı? Cannes ödüllü Merve Dizdar neden boşandı?
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı? Cannes ödüllü Merve Dizdar neden boşandı? Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cannes Film Festivali'nde Kuru Otlar Üstüne filminde aldığı Nuray rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar'ın özel hayatı da gündem oldu. Bir dönem Masumlar Apartmanı dizisinde de dikkat çeken Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar'dan neden ayrıldı?
27.05.2023 Ünlüler Dünyası
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor?
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne'nin başrolü Nuray'ı Merve Dizdar canlandırıyor. Merve Dizdar Nuray rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
27.05.2023 Televizyon
Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı!
Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı! Merve Dizdar, Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.
27.05.2023 Televizyon
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak
Bakan Kurum: Ticari merkezler kurup istihdam yaratılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "11 ilimizde şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırırken sadece konutlar yapmıyor; ticari merkezler, istihdam yaratacak, şehrin ekonomisini canlandıracak sanayi siteleri de kuruyoruz" dedi.
26.05.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanan vatandaşlara tuzak! Yüklü miktarda para çekilince fark edildi
Kredi kartı kullanan vatandaşlara tuzak! Yüklü miktarda para çekilince fark edildi İstanbul’da geçici olarak girdikleri ve günübirlik çalıştıkları iş yerlerinde kart kopyalama aparatıyla müşterilerin kredi ile banka kartlarını kopyalayarak hesaplarından para çeken 2 şüpheli yakalandı.    
26.05.2023 Yaşam
Kıyafeti eleştiri yağmuruna tutulmuştu: Merve Dizdar'dan kötü yorumlara yanıt
Kıyafeti eleştiri yağmuruna tutulmuştu: Merve Dizdar'dan kötü yorumlara yanıt Merve Dizdar, 76. Cannes Film Festivali dönüşü ayağının tozuyla geldiği İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, festivalde giydiği ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan kıyafetiyle ilgili yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu.
26.05.2023 Magazin
Ömer 10. bölüm fragmanı: Bu benim tanıdığım Ömer olamaz!
Ömer 10. bölüm fragmanı: Bu benim tanıdığım Ömer olamaz! Ömer 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisi yeni bölüm fragmanında Ömer ve Gamze restoranda hesaplaşıyor. Ömer, "Nereden tanıyorsun bu adamı, ne de çabuk güvenmişsin!" diyerek kıskançlığını belli ediyor. Ancak öte yandan Süreyya ile ev bakıyor. Süreyya'nın, "Gamze abla bizi kıskanıyor olabilir mi?" sorusunu yanıtsız bırakıyor.
20.03.2023 Televizyon
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti!
Merve Dizdar pozlarıyla dikkat çekti! Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinde Nisa karakterine hayat veren Merve Dizdar, kapak yıldızı olduğu dergiye oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.
1.02.2023 Magazin
Demet Evgar, botoks ve dolguyu abartan isimleri tiye aldı
Demet Evgar, botoks ve dolguyu abartan isimleri tiye aldı Kızı Mavi'yi geçtiğimiz aylarda kucağına alıp anne olmanın heyecanını yaşayan Demet Evgar, son paylaşımıyla olay oldu. Estetiğin dozunu kaçıranları tiye alan Evgar, yüzünü filtrelerle tanınmaz hale getirdi.
20.02.2023 Magazin
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma!
Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu arasında tatlı atışma! Özge Gürel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Serkan Çayoğlu ile birlikte gidecekleri etkinlik öncesi Instagram'dan eğlenceli bir paylaşıma imza attı. 35 yaşındaki güzel, eşinden önce hazırlanınca, ortaya ilginç bir diyalog çıktı.
5.01.2023 Magazin
Merve Dizdar: Perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum
Merve Dizdar: Perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Gülben karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, itirafıyla dikkat çekti. O dönem haftada beş gün sete giden oyuncu, tüm alışkanlıklarından vazgeçtiğini söyleyerek, “Her günü travma, her gün ağlıyordum, perdeleri bile açmıyordum" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.01.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Nilgün Belgün'den aşk itirafı
Nilgün Belgün'den aşk itirafı Nilgün Belgün YouTube’da yayın yapan bir programa konuk oldu. Nilgün Belgün, program sunucusunun sorularını yanıtladığı esnada beklenmedik bir aşk itirafında bulundu.
3.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Dizdar Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve dizdar kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.