Ali Çelik

Ali Çelik

Son dakika ali çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.790 ali çelik haberi bulunmuştur. Tüm ali çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.02.2024 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıklayarak, "Bakanlığımız bünyesinde geçici statüde, işçi statüsünde çalışan 26 bin 982 kardeşimizin sürekli işçi kadrosuna geçişleri, iş ve işlemlerini de başlatmış bulunuyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
EYT ile emekli olanlar ilk maaşlarını depremezdelere bağışlıyor!
EYT ile emekli olanlar ilk maaşlarını depremezdelere bağışlıyor! Emekli olmak isteyen yüzbinlerce kişi EYT yasası ile bu hayalin kavuştu. EYT Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Çelik ise depremzedeler için başlattığı kampanyanın ilk adımını attı. Başkan Çelik, ilk maaş farkını depremzede vatandaşlar için kullanılmak üzere AFAD'a bağışladı.
7.04.2023 Ekonomi
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı EYT ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Emekli olmak isteyen milyonlarca kişiye müjde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş sınırı olmadığını resmen duyurdu. Bu gelişme sonrası SGK şubelerinin önü, borçlanma kuyrukları ile dolup taştı. Şimdi ise 'danışmanlık' adı altında dolandırıcılar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar ise bu kişilerin yöntemlerine karşı uyardı.
31.12.2022 Emekli
Bakan Özer: 2022 sonuna kadar 3 bin yeni anaokulunun tamamını yapacağız
Bakan Özer: 2022 sonuna kadar 3 bin yeni anaokulunun tamamını yapacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan seferberlik kapsamında, yıl sonuna kadar 3 bin yeni anaokulunun inşasını tamamlayacaklarını açıkladı.
30.09.2022 Eğitim
Bakan Özer: 2022 sonuna kadar 3 bin yeni anaokulunun tamamını yapacağız
Bakan Özer: 2022 sonuna kadar 3 bin yeni anaokulunun tamamını yapacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan seferberlik kapsamında, yıl sonuna kadar 3 bin yeni anaokulunun inşasını tamamlayacaklarını açıkladı.
30.09.2022 Eğitim
Bakan Kasapoğlu'nun ilk müdahalesi yetmedi; gazinin oğlu kurtarılamadı
Bakan Kasapoğlu'nun ilk müdahalesi yetmedi; gazinin oğlu kurtarılamadı Kütahya'nın Dumlupınar ilçesindeki 30 Ağustos kutlamalarına katılan Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu Turgut Kaçmaz (84), kalp krizi geçirdi. Tören alanında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yakasını açarak ilk müdahalede bulunduğu Kaçmaz, hastanede hayatını kaybetti.
30.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur
Bakan Kasapoğlu: 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinde konuştu. Kasapoğlu, "30 Ağustos'ta kazanılan sadece bir savaş değildir. 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur." dedi.
30.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayılarını 3 bine çıkartacağız ve vatandaşım ucuz ürün almaya devam edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Zafer’in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Kütahya'da toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz. İçinde bulunduğumuz asrı, Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız" diye konuştu.
29.08.2022 Siyaset
EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin kesin çözüm için tarih verdi
EYT'de flaş gelişme! Bakan Bilgin kesin çözüm için tarih verdi Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için flaş gelişme. Milyonlarca çalışan bu haberi bekliyordu. Sakarya EYT Dernekleri Başkanı Mehmet Ali Çelik, "AK Parti ve MHP Grup Başkan Vekillerini ziyaret ettik. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'e dosyamızı sunduk. Bakan Bey, aralık ayında meselenin kesinlikle çözüme kavuşturulacağını söyledi" dedi.
11.08.2022 Çalışan Hakları
TEKNOFEST Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması Kütahya'da başladı
 TEKNOFEST Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması Kütahya'da başladı TEKNOFEST çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Serbest Görev İnsansız Hava Araçları (İHA) Yarışması, Kütahya Zafer Havalimanı'nda Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır'ın da katıldığı törenle başladı.
9.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Bilgin: Asgari ücret düzenlemesiyle emeği koruyacak önlemler almaya çalıştık
Bakan Bilgin: Asgari ücret düzenlemesiyle emeği koruyacak önlemler almaya çalıştık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Biz sanayide istihdam yaratacak her girişimi destekliyoruz. Türkiye'nin sanayileşmesi için iş birliklerini, istihdam yaratan projeleri arttırmamız lazım" dedi. Bakan Bilgin, yapılan asgari ücret düzenlemesiyle emeği koruyacak önlemler almaya çalıştıklarını belirterek, "Asgari ücret, adı üzerinde asgari düzeydeki ücret demektir. Bunu yukarıya çekmek sanayi toplumu içerisinde ancak örgütlülükle ve sendikal özgürlüklerin kullanımı ile ilgilidir. Sendikal özgürlükler ne kadar kullanılıyorsa, asgari ücretin üzerinde ücret seviyesinin belli bir aşamaya tırmandırmak mümkündür. Bu da emekçilerin, çalışanların üretimden daha fazla bir pay almasını sağlayacak bir mekanizma oluşturur." ifadelerini kullandı.
20.07.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ: İsveç ve Finlandiya’ya terörist iade taleplerini yeniden gönderiyoruz
Bakan Bozdağ: İsveç ve Finlandiya’ya terörist iade taleplerini yeniden gönderiyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bakanlık olarak İsveç'ten iade talebinde bulundukları 10 FETÖ, 10 PKK'lı teröristin talepleriyle ilgili yeniden bir değerlendirme yapıldığını belirterek, "Aynı şekilde Finlandiya'da da 6 PKK'lı ve 6 FETÖ'cü teröristle ilgili taleplerimizi geri gönderme kararı aldık. Bakanlığımız şu anda hazırlığını yapıyor, isteklerini iletecek. Samimiyetlerini ölçeceğiz" dedi.
1.07.2022 Siyaset
Kütahya'da deprem tatbikatı; 'çök- kapan- tutun'
Kütahya'da deprem tatbikatı; 'çök- kapan- tutun' Kütahya'da deprem anında doğru hareket etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla il genelinde senaryo gereği sirenler çalınarak 'çök- kapan- tutun' hareketiyle deprem tatbikatı düzenlendi. Siren sesini duyanlar, bulundukları yerlerde 'çök- kapan- tutun' hareketini yaparak tatbikat gereği depremden korundu. Kütahya Valisi Ali Çelik, farkındalık çalışmasına destek olanlara teşekkür ederek, "Deprem esnasında yapılabilecek en güvenli hareket yüzümüzü camlardan koruyacak şekilde, güçlü bir nesnenin yanında 'çök- kapan- tutun' hareketiyle vücudumuzu koruma altına almak" dedi.
24.06.2022 Yaşam
Sıfır otomobil ile ilgili açıklama dikkat çekti! Tüm gözler Türkiye'ye çevrildi! Her geçen gün artıyor...
Sıfır otomobil ile ilgili açıklama dikkat çekti! Tüm gözler Türkiye'ye çevrildi! Her geçen gün artıyor... Otomotiv sektörüne ilişkin açıklama geldi. Pandemi, çip, ham madde krizi derken, şimdi de Çin'de alınan karantina kararı sebebiyle Şanghay’da otomotiv sektörüne tedarik parçaları üreten fabrikalar kapanmış durumda. Aynı zamanda ticari gemiler de liman açıklarında bekleyince sorunların boyutu daha da artıyor. Bu son gelişmelerin sıfır otomobil üretimine etkileri gündeme geldi. Araçların satış sonrası pazarında güncel durum da merak ediliyor. Bu süreçte tüm dikkatler Türkiye'ye çevrildi. Otomobil üreticileri yedek parçalar konusunda sıkıntı yaşarken, ülkemizde bulunabilirlik ve çeşitlilik her geçen gün artıyor. Türkiye'de yedek parça, stok seviyeleri ve ihracat konusunda önemli açıklamalarda bulunan OSS Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özalp, aynı zamanda ikinci el pazarı ile ilgili de dikkat çeken bilgiler verdi.
23.05.2022 Ekonomi
‘Aykut Enişte 2’ seyirci ile buluşuyor!
‘Aykut Enişte 2’ seyirci ile buluşuyor! Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’, 3 Aralık’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.
25.11.2021 Televizyon
Emekli emniyet müdürü ve oğlu, kazada hayatını kaybetti
Emekli emniyet müdürü ve oğlu, kazada hayatını kaybetti Eskişehir'de emekli emniyet müdürü Hasan Çevik, kullandığı otomobille, kavşaktan dönüş yapmak isteyen TIRın dorsesine çarptı. Kazada dorseye sıkışarak hurdaya dönen otomobilin sürücü Hasan Çevik (59) ile oğlu Ahmet Buğra Çevik (18) hayatını kaybetti.
16.10.2021 Yaşam
Adıyamanda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Adıyamanda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı Adıyaman'ın Kahta ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
26.09.2021 Yaşam
Son dakika yapılandırma açıklaması! Sadece tek seferlik...
Son dakika yapılandırma açıklaması! Sadece tek seferlik... Yapılandırma ile ilgili son dakika açıklaması. Uzatılmayacak. Sadece tek seferlik olduğu belirtilerek başvuruların son güne bırakılmaması gerektiği uyarısı yapıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Eylül ayının sonuna geldik. Lütfen yapılandırma kanunundan faydalanın ve son güne bırakmayın. Tekrar uzatma yetkisi yok. Yasa sadece bir seferlik. Dolayısıyla da son güne bırakıp 'yetişemedik, yetiştiremedik' gibi bir durumla karşılaşmayalım." dedi.
23.09.2021 Ekonomi
Yeminini bozmamak için söyleyeceklerini kağıda yazdı!
Yeminini bozmamak için söyleyeceklerini kağıda yazdı! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli isim Ece Üner'in yaptığı "Ece Üner İle Susma" da Meryem Gönk’ün kayıp eşi Osman Gönk aranıyor.
15.09.2021 Televizyon
'Korona aşısı 2 yıl sonra öldürüyor' demişti! 1 hafta sonra hayatını kaybetti
'Korona aşısı 2 yıl sonra öldürüyor' demişti! 1 hafta sonra hayatını kaybetti Kütahya Eczacılar Odası Haysiyet Kurulu Üyesi, Eczacı Cemile Berra Tüfekçibaşı (69) “Koronavirüs aşısı 2 yıl sonra öldürüyor. Sakın aşı olmayın” dedikten 1 hafta sonra koronavirüsten hayatını kaybetti.
13.09.2021 Yaşam
Son dakika... Kütahya'da deprem!
Son dakika... Kütahya'da deprem! Kütahya'nın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çok sayıda ilde hissedildi.
31.08.2021 Gündem
Ece Üner'in çağrısına cevap verdi!
Ece Üner'in çağrısına cevap verdi! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli isim Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” da çarpıcı konular işlenmeye devam ediyor.
27.08.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ali Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.