Alev Alatlı

Alev Alatlı

Son dakika alev alatlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alev alatlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alev alatlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alev Alatlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alev alatlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 alev alatlı haberi bulunmuştur. Tüm alev alatlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm çabamız, çocuklarımızın elinden tutarak, hayallerine giden yoldaki engelleri kaldırmak içindir. Tıpkı ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Alev Alatlılar yetiştirebilmek içindir" dedi.
10.02.2024 Gündem
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından, 79 yaşında yaşama veda eden Yazar ve Eğitimci Alev Alatlı anısına uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Beykoz’da “Alev Alatlı Düşünce Evi” kuruluyor.
6.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı. Erdoğan, "Defne Hastanesi ile ilgili ne dediler? 'Yok öyle bir şey' dediler. Ne oldu, Defne'yi yaptık mı? Yaptık. Açılışını bizzat bu kardeşiniz, bakanıyla tüm ekibiyle gerçekleştirdi mi? Gerçekleştirdi. Çünkü biz yalan üzerine hiçbir zaman hakikati bina etmedik. Bu hususta vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimsenin hakkı yerde kalmayacak, kimse mağdur olmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: Herkes köşe kapma peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP'de herkes bir köşe kapma peşinde. CHP'nin gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor. Çiğneyip geçiyor. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu şekilde hoyratça davrananların şehirlerimize şefkat göstermesi mümkün mü?" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AK Parti Bursa ilçe başkan adaylarını açıkladı.
2.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde...
MEB'den son dakika yaz tatili kararı! İlk kez uygulanacak, bu yıl 81 ilde... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yaz tatili ile ilgili karar MEB tarafından son dakika olarak duyurduldu. Bu yıl bir ilk gerçekleştirilecek. 81 il ve 922 ilçede uygulanacak. 17 Haziran'dan sonra başlıyor. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına MEB tarafından birçok proje hayata geçiriliyor. Okul öncesi eğitime erişimden, okullar arası imkan farklılıklarını azaltmaya kadar pek çok farklı proje uygulamaya konuldu. "Kütüphanesiz okul kalmasın projesi" ile de 2021 sonu itibarı ile tüm Türkiye'de kütüphanesiz il kalmadı. Bu yıl ilk kez yaz tatili boyunca kütüphaneler açık kalacak. Ayrıca ücretsiz yaz okulları ile öğrenciler yaz aylarında bilimden sanata, yabancı dilden matematiğe ilgili alanlarına uygun ücretsiz olarak eğitim alabilecekler.
14.06.2022 Eğitim
Bakan Özer, Kadıköy Alev Alatlı BİLSEM'i ziyaret etti
Bakan Özer, Kadıköy Alev Alatlı BİLSEM'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Yazar Alev Alatlı'nın adını taşıyan BİLSEM'i ziyaret etti. Alev Alatlı'nın birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Bakan Özer "Gençlerimizin onu tanıyarak, eserlerini okuyarak, temas ederek gelecek vizyonunu çizmesi ülkemizin gideceği yol için çok kıymetli bir şey" dedi.
20.05.2022 Eğitim
Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi! AKINCI 3. Prototip yolda...
Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi! AKINCI 3. Prototip yolda... Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda müjdeyi verdi. Bayraktar, ''AKINCI 3. Prototip yolda...'' ifadelerini kullanırken bu paylaşım kısa sürede büyük beğeni topladı.
11.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e hediye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e hediye TürkAkım Projesi deniz bölümünün tamamlanma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin'in katılımıyla gerçekleştirildi. Tarihi tören sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e bir hediye verdi.
19.11.2018 Siyaset
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda
Eski bakan Zeybekci Ekonomi Kurulu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Politika Kurullarına 76 isim atandı.
9.10.2018 Ekonomi
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeşilköy'deki CNR EXPO Fuar Merkezi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılış törenine katıldı.
11.03.2018 Gündem
Erdoğan'dan çok sert 'Fahreddin Paşa' tepkisi
Erdoğan'dan çok sert 'Fahreddin Paşa' tepkisi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fahreddin Paşa'yı bilmezsek işte bir kendini bilmez çıkar Erdoğan'ın ecdadı böyledir diyecek kadar alçaklaşır, ileri gider. Bu adam petrolün elindeki paranın şımarığıdır. Benm ecdadım Medine'yi müdafa ederken be terbiyesiz senin ecdadın neredeydi? Sen önce bunun hesabını ver" dedi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahipleri belli oldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahipleri belli oldu "Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Yönetmeliği" kapsamında, hizmet ve eserleri ile Türk kültür ve sanat hayatına önemli katkılarda bulunan, ülkemizin kültür ve sanatının yücelmesi için çalışan, özgün eserleri veya hizmetleriyle üstün kabiliyet gösteren Türk vatandaşı ve yabancı uyruklu kişi veya kurumlara, Devlet adına kendilerini onurlandırmak ve özendirmek amacıyla verilen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin sahipleri açıklandı
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin sahipleri açıklandı Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin bu yılki sahipleri Mustafa Kutlu, Prof...
31.10.2016 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu
Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu Her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla; 2016 yılında Mustafa Kutlu, Prof. Dr. Kemal Haşim Karpat, Erol Parlak, Şener Şen, Feridun Özgören ve Süheyl Ünver’e ödül verilmesi uygun görüldü.
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı?
Başbakanlık'ta ünlüler geçidi! Geceye bakın kimler katıldı? BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde "Dost Meclisi" yemeğinde, müzikten geleneksel sanatlara, resim ve tiyotroya kadar birçok alandan çok sayıda isimle bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'ın doktorundan açıklama
Başbakan'ın doktorundan açıklama Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sağlığını "spor yaparak, düzenli beslenerek ve hazır market ürünlerini tüketmeyerek" koruduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Akademik alanda da çığır açıyor
Akademik alanda da çığır açıyor Mesleki eğitime getirdiği yeniliklerle tanınan Kapadokya Meslek Yüksekokulu, akademik alanda da çığır açmaya devam ediyor...
8.04.2015 Yaşam
Orwell ayakta  alkışlar mıydı?
Orwell ayakta alkışlar mıydı? Ankara Barosu, gazeteci Sedef Kabaş’ın attığı bir tweet yüzünden gözaltına alınmasıyla ilgili açıklamasında, Alev Alatlı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodğan’a övgüsüne göndermede bulundu...
29.09.2021 Gündem
Alev Alatlı'dan Erdoğan savunması!
Alev Alatlı'dan Erdoğan savunması! Alev Alatlı, Erdoğan'a övdüğünü söyledi nedenlerini anlattı...
29.09.2021 Gündem
Alev Alatlı ilk kez konuştu
Alev Alatlı ilk kez konuştu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Bugün George Orwell olsa sizi ayakta alkışlardı" demesiyle gündeme gelen yazar Alev Alatlı aldığı tepkilerin ardından ilk kez açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
Yanlış biliyorsunuz! 1150 küsur odası var
Yanlış biliyorsunuz! 1150 küsur odası var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 1000 değil, 1150 oda olduğunu belirterek, “Sanki benim kişisel sarayım. Milletin sarayını hazmedemiyorlar” dedi
29.09.2021 Gündem
Bu saray Erdoğan’ın değil, milletin
Bu saray Erdoğan’ın değil, milletin Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde konuşan Erdoğan, “Burası Tayyip Erdoğan'ın sarayı değil, milletin sarayı” dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alev Alatlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alev alatlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.