Alain Delon

Alain Delon

Son dakika Alain Delon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alain Delon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alain Delon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alain Delon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alain delon gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 alain delon haberi bulunmuştur. Tüm alain delon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri…
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri… 86 yaşındaki Fransız oyuncu Alain Delon oğlu Anthony’den ölmesine yardım etmesini istedi. Söz konu açıklamaların ardından “Alain Delon kimdir, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Alain Delon’un gençliği ve son hali ile Alain Delon filmleri…
22.03.2022 Televizyon
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022 Magazin
Alain Delon ötenazi istiyor!
Alain Delon ötenazi istiyor! Fransız oyuncu Alain Delon (86), "Yaşlanmak berbat!" diyerek ötenazi ile hayatına son vermek istediğini duyurdu.Usta oyuncu Alain Delon, engelli bir yaşlı adam olmak ve hastalıktan muzdarip olmak istemediğini ifade ederek dile getirdi.  
19.03.2022 Yaşam
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya dehşet! 4 ölü, 5 yaralı Mardin'de 2 hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
19.03.2022 Yaşam
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Nathalie Delon hayatını kaybetti!
Nathalie Delon hayatını kaybetti! Ünlü Fransız oyuncu Alain Delon'un eski eşi, Anthony Delon'nun annesi Nathalie Delon 79 yaşında yaşamını yitirdi!
22.01.2021 Magazin
‘Siyah Ayakkabılı Sarışın’ hayatını kaybetti
‘Siyah Ayakkabılı Sarışın’ hayatını kaybetti Fransız sinemasının 1960’lı ve 1970’li yıllardaki vamp kadını, ‘Siyah Ayakkabılı Sarışın’ filmiyle tanınan Mireille Darc, önceki gün 79 yaşında hayata veda etti.
29.08.2017 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncu Mireille Darc hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü oyuncu Mireille Darc hayatını kaybetti! Fransız sinemasının 1960'lı ve 1970'li yıllardaki vamp kadını, 'Siyah Ayakkabılı Sarışın' filmiyle tanınan Mireille Darc, 79 yaşında hayata veda etti.
29.08.2017 Magazin
Cansel Elçin'in baba acısı!
Cansel Elçin'in baba acısı! Cansel Elçin babasının vefatını sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal yazıyla duyurdu.
11.06.2017 Magazin
Türkiye’de defile yapacak
Türkiye’de defile yapacak Dünyaca ünlü aktör Alain Delon’un oğlu Anthony Delon, Ahmet San’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geldi.
30.03.2017 Magazin
Milyon dolarlık arabaları unuttu
Milyon dolarlık arabaları unuttu Fransa’nın güneyinde yaşayan ve 10 yıl önce hayatını kaybeden iş adamı Roger Baillon, 1950 ve 1970 yılları arasında onlarca klasik otomobili satın aldı...
6.12.2014 Dünya
‘Şarkı söylemeden kitlelere hakimim’
‘Şarkı söylemeden kitlelere hakimim’ Ozan Doğulu, satış rekorları kıran ‘130 BPM’ ve ‘130 BPM Allegro’ albümlerinden sonra hayranlarının karşısına ‘130 BPM Moderato’ ile çıkıyor...
7.07.2014 Magazin
Ünlü sanatçıdan 'Ermeni soykırımı' tepkisi
Ünlü sanatçıdan 'Ermeni soykırımı' tepkisi 'Ermeni soykırımı' için bakın ne dedi...
19.12.2012 Magazin
Fransız güzellerde heyecan dorukta
Fransız güzellerde heyecan dorukta Fransız güzellerde geri sayım başladı. Fransa'nın en güzel kızının seçileceği 'Miss France 2013' yarışmasın finali 8 Aralık Cumartesi akşamı yapılacak. Fransa'nın Limoges kentinin Zenith salonunda yapılacak finalde birbirinden güzel 33 aday podyuma çıkacak. Fransız Devlet Televizyonu TF 1 saat 20.50'de büyük finali ekrana taşıyacak. Bu yıl 84'üncüsü yapılacak Miss France 2013 finalinde jüri heyetinin başkanı efsane jön Alain Delon 2013 adaylarını podyumda karşılayacak. Programı Sylvie Tellier ve Pierre Focault sunacak. Finalde geçtiğimiz yılın güzellik kraliçesi 'Miss France 2012' Delphine Wespiser tacını 2013 kraliçesine devredecek. Podyumda kıyasıya yarışacak 33 aday içinden buğday tenli 'Miss Alsace' güzeli Emilie Koenig(22) yarışmada iddialı olduğunu söyledi.
5.12.2012 Haber
Rekor fiyata satıldı!
Rekor fiyata satıldı! En pahalı bebek...
4.12.2012 Yaşam
Hiç dizi izlemeyen babam benim için izlemeye başladı
Hiç dizi izlemeyen babam benim için izlemeye başladı - Muhteşem Yüzyıl’ın İsabella’sı olarak hayatımıza giren Melike İpek Yalova, şimdi de Karadayı dizisinin Ayten’i...
21.11.2012 Arşiv
Cüneyt Arkın Belçika gündeminde!
Cüneyt Arkın Belçika gündeminde! Cüneyt Arkın Filmleri Belçika'da araştırma konusu oldu
18.10.2012 Yaşam
Alain Delon'dan kötü haber
Alain Delon'dan kötü haber Fransa'nın dünyaca ünlü sinema yıldızı Alain Delon hastaneye kaldırıldı
4.04.2012 Dünya
Modern Cinderella
Modern Cinderella 15 yaşından beri profesyonel modellik yapan Vanessa Hessler’in şansı beyaz perdede açıldı
29.12.2010 Dünya
Sükseye sekte!
Sükseye sekte! Dün başlayan Cannes Film Festivali geçmiş yılların yanında sönük kaldı, çünkü....
13.05.2010 Magazin
Canım Türkiyem
Canım Türkiyem Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, iktidar olmanın insanı nasıl yorduğunu ve yıprattığını açıklarken; “Bakın Tayyip Bey bile ne halden ne hale geldi...
20.11.2009 Arşiv
Alain Delon, Altın Portakal'a katılacak
Alain Delon, Altın Portakal'a katılacak DÜNYACA ünlü Fransız oyuncu Alain Delon, 46'ncı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Onur Konuğu olarak Türkiye'ye geliyor...
3.10.2009 Yaşam
Göbek ve kalçadaki titremeler orgazm taklididir!
22.05.2009 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Alain Delon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alain delon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.