Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

Son dakika cüneyt arkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cüneyt arkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cüneyt arkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cüneyt Arkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cüneyt arkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 cüneyt arkın haberi bulunmuştur. Tüm cüneyt arkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında Nuri Alço tanıklık yaptı: Kayınpederi olmasaydı geçinmesi mümkün değildi Sinemanın usta ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak dinlenen oyuncu Nuri Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini anlatarak "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın'ın geçinmesi mümkün değildi" dedi.
17.01.2024 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar dinlendi! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu'
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar dinlendi! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu' 28 Haziran 2022 tarihinde yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın (Fahrettin Cüreklibatır) ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşi Murat Cüreklibatır ve Kaan Cüreklibatır’a açtığı davada, usta sanatçının ilk eşi Güler Mocan ile oyuncu Ediz Hun ve Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca tanık olarak dinlendi.
25.11.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın vefat etmesinin ardından miras nedeniyle varisler mahkemelik oldu. Cüneyt Arkın’ın ilk eşi Güler Mocan’dan olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşlerine açtığı davada ünlü isimler da tanık olarak ifade verdi.
24.11.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı mirastan payını istedi! Arkın ailesinde miras kavgası
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı mirastan payını istedi! Arkın ailesinde miras kavgası Psikiyatrist Dr. Güler Mocan, Cüneyt Arkın ile 10 yıl evli kaldı. Dr. Güler Morcan geçtiğimiz günlerde Cüneyt Arkın ile olan evliliğini anlatmıştı. Çok ses getiren röportaj sonrasında Cüneyt Arkın'ın görüşemediği kızı Filiz Canlı'ya yazdığı duygu yüklü mektup gündeme geldi. Bugün ise gündemde olan konu miras davası. Cüneyt Arkın’ın kızı Filiz Canlı, mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile kardeşleri Murat Cüreklibatır ve Kaan Polat Cüreklibatır’a dava açtı. Filiz Canlı mirasın eşit şekilde bölüştürülmesini istedi.
16.10.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın ilk eşinin açıklamaları olay yaratmıştı! Cüneyt Arkın'ın göremediği kızına yazdığı mektup olayın seyrini değiştirdi
Cüneyt Arkın'ın ilk eşinin açıklamaları olay yaratmıştı! Cüneyt Arkın'ın göremediği kızına yazdığı mektup olayın seyrini değiştirdi Psikiyatrist Dr. Güler Mocan, Cüneyt Arkın ile 10 yıl süren evliliği hakkında yıllar sonra önemli itiraflarda bulundu. Mocan, "Film artistliği başladıktan sonra aramızdaki makas yavaş yavaş açıldı. Cüneyt tarumar etti ortalığı" dedi. Öte yandan Mocan'ın o zamanlar kızını Cüneyt Arkın'a göstermediği ortaya çıktı. Arkın'ın göremediği kızana yazdığı mektup olayın seyrini değiştirdi.
9.10.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Dr. Güler Mocan yıllar sonra konuştu: Film setinden gelip evimizi bastı!
Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Dr. Güler Mocan yıllar sonra konuştu: Film setinden gelip evimizi bastı! Psikiyatrist Dr. Güler Mocan, Cüneyt Arkın ile 10 yıl süren evliliği hakkında yıllar sonra önemli itiraflarda bulundu. Mocan, "Film artistliği başladıktan sonra aramızdaki makas yavaş yavaş açıldı." dedi.
9.10.2023 Magazin
İnsansız deniz aracı Albatros, hedefi 12'den vurdu
İnsansız deniz aracı Albatros, hedefi 12'den vurdu Yerli ve milli imkanlarla üretilen kamikaze insansız deniz aracı (İDA) sürüsü Albatros, test atışı kapsamında denizdeki hedef gemiyi tam isabetle vurarak batırdı. Test atışı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı karargahından anbean takip edildi.
8.10.2023 Gündem
Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur'dan duygusal paylaşım: Kocaman bir boşluk hissi
Cüneyt Arkın'ın oğlu Kaan Cüreklibatur'dan duygusal paylaşım: Kocaman bir boşluk hissi Geçtiğimiz yıl hayatını haybeden Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın ölümünün birinci yıl dönümünde unutulmadı. Unutulmaz oyuncunun oğlu Kaan Cüreklibatır, babasının birinci ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaptı.
29.06.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Ailesinden duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı!
Ailesinden duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Geçtiğimiz yıl kalbinin durması sonucu hayatını kaybeden efsane oyuncu Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın babasını doğum gününde andı. Murat Arkın babası olmadan kutladığı ilk doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
5.05.2023 Magazin
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor
Doktor Civanım’ın motoru açık artırma ile satılıyor “Doktor Civanım” filminde Kemal Sunal’ın kullandığı sepetli motosiklet, sahibi tarafından depremzedeler yararına açık artırmaya çıkarıldı.
18.04.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın ailesinden 'vasiyet krizi' iddialarına yanıt geldi!
Cüneyt Arkın'ın ailesinden 'vasiyet krizi' iddialarına yanıt geldi! Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın 2009'da yazdığı vasiyetinin ortaya çıkmasının ardından çocukları arasında kriz çıktığı iddia edildi. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın, vasiyet nedeniyle tartışma yaşadıkları iddialarına yanıt verdi.
15.01.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın vasiyetinde miras kavgası!
Cüneyt Arkın'ın vasiyetinde miras kavgası! Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, geçtiğimiz yıl 28 Haziran'da 84 yaşında vefat etmişti. Cüneyt Arkın'ın 14 Nisan 2009 tarihinde kendi el yazısı ile kaleme aldığı vasiyetname, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde aileye açıklandı. Arkın'ın ilk evliliğini yaptığı Güler Mocan'dan dünyaya gelen kızı Filiz Cüreklibatır ise vasiyetnameye itiraz etti.
13.01.2023 Magazin
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! Geçtiğimiz gün gerçekleşen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri ve Uluslararası Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
4.10.2022 Televizyon
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti'
'Cüneyt Arkın, Türk milletinin gönlünü fethetti' TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar', yakın zamanda kaybettiğimiz usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın anıldığı özel bölümüyle ekranlara geliyor. 'Battal Gazi', 'Köroğlu', 'Kara Murat' ve 'Malkoçoğlu' karakterleriyle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Cüneyt Arkın'a saygı programında Hülya Koçyiğit’in konuğu, sinema tarihçisi Burçak Evren oldu.
13.08.2022 Magazin
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı!
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 28 Haziran'da hayatını kaybetmişti. Birçok unutulmaz filme imza atan sanatçı için 30 Haziran'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlenmiş, cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti. Usta oyuncunun büyük oğlu Murat Arkın, duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.
11.08.2022 Magazin
Yönetmen Erden Kıral'a veda!
Yönetmen Erden Kıral'a veda! Beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Erden Kıral için Beyoğlu Atlas Sineması'nda cenaze töreni düzenlendi.
20.07.2022 Magazin
Hurda şekilde aldı, 6 senede tamamen yeniledi! '60 bin dolar edeceğini düşünüyorum'
Hurda şekilde aldı, 6 senede tamamen yeniledi! '60 bin dolar edeceğini düşünüyorum' Ankara'da besici Abdullah Özyetiş (62), hurda şeklinde aldığı 1955 model klasik otomobili, büyükbaş hayvanlarını beslediği ahırda 6 senede restore ederek trafiğe çıkardı.
13.07.2022 Yaşam
Cüneyt Arkın paylaşımı yürek burktu! "Babasız ilk bayram…"
Cüneyt Arkın paylaşımı yürek burktu! "Babasız ilk bayram…" Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncunun gelini Aslı Cüreklibatur ise yaptığı bayram paylaşımıyla herkesi duygulandırdı.Cüneyt Arkın’ın da aralarında olduğu kalabalık bir fotoğraf paylaşan Cüreklibatur, altına düştüğü notla yürek burktu.
10.07.2022 Magazin
Sevenleri Cüneyt Arkın'ın mezarını boş bırakmıyor!
Sevenleri Cüneyt Arkın'ın mezarını boş bırakmıyor! Yeşilçam sinemasının usta isimlerinden geçtiğimiz salı günü 85 yaşında yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın mezarı, sevenleri tarafından boş bırakılmadı. Arkın'ın hayranları, Türkiye'nin dört bir yanından efsane oyuncuya dua etmek için geldi.
3.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Arkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cüneyt arkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.