Murat Arkın

Murat Arkın

Son dakika Murat Arkın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Arkın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Arkın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Arkın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat arkın gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 murat arkın haberi bulunmuştur. Tüm murat arkın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ailesinden duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı!
Ailesinden duygulandıran Cüneyt Arkın paylaşımı! Geçtiğimiz yıl kalbinin durması sonucu hayatını kaybeden efsane oyuncu Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın babasını doğum gününde andı. Murat Arkın babası olmadan kutladığı ilk doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
5.05.2023 Magazin
Cüneyt Arkın'ın ailesinden 'vasiyet krizi' iddialarına yanıt geldi!
Cüneyt Arkın'ın ailesinden 'vasiyet krizi' iddialarına yanıt geldi! Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın 2009'da yazdığı vasiyetinin ortaya çıkmasının ardından çocukları arasında kriz çıktığı iddia edildi. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın, vasiyet nedeniyle tartışma yaşadıkları iddialarına yanıt verdi.
15.01.2023 Magazin
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı!
Murat Arkın'dan duygusal Cüneyt Arkın paylaşımı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, 28 Haziran'da hayatını kaybetmişti. Birçok unutulmaz filme imza atan sanatçı için 30 Haziran'da Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlenmiş, cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmişti. Usta oyuncunun büyük oğlu Murat Arkın, duygu yüklü bir paylaşımda bulundu.
11.08.2022 Magazin
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi!
Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi! İstanbul'da hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi. Babasının cenazesini teslim almaya gelen oyuncu Murat Arkın, "Bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi.
29.06.2022 Magazin
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti
Son dakika... Cüneyt Arkın hayatını kaybetti Sanat dünyasının acı günü. Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedaviye alındı. Eşi ve yakınları hastaneye koştu. Tüm müdahalelere rağmen usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi. Yeşilçam anılarını sosyal medya hesabında takipçilerine anlatan Cüneyt Arkın, son paylaşımını 19 Haziran Babalar Günü'nde yapmıştı.
28.06.2022 Magazin
Börü NFT koleksiyonu ne zaman satışa çıkıyor? NFT satış nereden yapılacak?
Börü NFT koleksiyonu ne zaman satışa çıkıyor? NFT satış nereden yapılacak? BÖRÜ tutkunları NFT koleksiyonunun üçüncü parçasına kavuşuyor. Türkiye’nin en çok izlenen ve merakla takip edilen yapımlarından “BÖRÜ”, NFT dünyasında. arz edilen NFT koleksiyonlarının üçüncü parçası da BÖRÜ tutkunlarıyla buluşuyor. Kurt Destesi’nin ilk iki kartından oluşan toplam 20 parçalık üçüncü NFT koleksiyonu arz edilecek. Peki, Börü NFT koleksiyonu ne zaman satışa çıkıyor? NFT satış nereden yapılacak? İşte tüm detaylar…
7.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Cüneyt Arkın'dan mutlu aile pozu! 'Koca herifler'
Cüneyt Arkın'dan mutlu aile pozu! 'Koca herifler' Türk sinemasının unutulmaz jönlerinden Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden. Sık sık mutlu aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan 84 yaşındaki usta oyuncu, bu kez oğullarıyla çekilen fotoğrafını yayınladı.
29.11.2021 Magazin
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu...
Pis Yedili geri dönüyor! Pis Yedili kaçta başlayacak? Pis Yedili oyuncu kadrosu... Pis Yedili ne zaman? Pis Yedili yeniden mi başlayacak? Sorularına arama motorlarından yanıt aranmaya başlandı. Yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Pis Yedili'nin yeniden başlayacağı iddialarından sonra söz konusu iddiayı hayranları araştırmaya başladı. Pis Yedili yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte Pis Yedili oyuncuları ve konusu….
4.05.2020 Gündem
"Bu haberleri para için yapıyorlar!"
"Bu haberleri para için yapıyorlar!" Cüneyt Arkın hakkında yapılan 'öldü' haberleri, usta sanatçının oğlu Murat Arkın'ı kızdırdı. Murat Arkın, haberlerin yapılma nedenini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
24.05.2019 Magazin
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Adana Film Festivali Onur Ödülleri sahiplerini buldu 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Yaşam Boyu Başarı ve Onur Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
25.09.2018 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın'ın sağlık durumu nasıl?
Cüneyt Arkın'ın sağlık durumu nasıl? Cüneyt Arkın'ın sağlık durumu nasıl? Sorusunun yanıtı gündemi oldukça meşgul ediyor. Cüneyt Arkın ile ilgili hastaneden açıklama geldi. İşte Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın hakkında merak edilen tüm bilgiler...
9.08.2018 Gündem
Murat Arkın'dan babasının sağlığıyla ilgili açıklama
Murat Arkın'dan babasının sağlığıyla ilgili açıklama Yeşilçam'ın yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı. Oğlu Murat Arkın, sosyal medya hesabından usta oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.
6.08.2018 Magazin
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı Geçen cumartesi akşamı final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteriyle adından sıkça söz ettiren Çağlar Ertuğrul'dan bomba açıklama: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum
13.06.2018 Magazin
Başrolümüz Survivor’da
Başrolümüz Survivor’da Önemli pilot Vecihi Hürkuş’un hayatının anlatıldığı, ‘Hürkuş: Göklerdeki Kahraman’ın önceki gün galası yapıldı. Filmde Vecihi’yi canlandıran ilk kez başrol oynayan Hilmi Cem İntepe ise Survivor’da olduğu için galaya katılamadı
24.05.2018 Magazin
Börü çarşamba günü final yapıyor
Börü çarşamba günü final yapıyor Çarşamba günü 6. bölüm ile final yapacak olan Börü dizisinin son fragmanındaki 15 Temmuz detayı büyük merak uyandırdı. Dizinin son bölümü ise beyaz perdede gösterime girecek.
10.04.2018 Televizyon
Ülkemin trafiğini  bile özlüyorum!
Ülkemin trafiğini bile özlüyorum! Ailesiyle birlikte Londra’da yaşayan ve dizi çekimleri için Türkiye’ye gelen Cüneyt Arkın’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, “Bazen ülkemdeki trafiğin bile özlemini çekiyorum” dedi
24.03.2018 Magazin
Hangi ünlü isim ekranlara 'Börü'yle dönüyor?
Hangi ünlü isim ekranlara 'Börü'yle dönüyor? Yakında Star TV'de başlayacak olan televizyon sineması serisi "Börü"nün kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.
17.02.2018 Televizyon
Börü'nün yayın tarihi belli oldu!
Börü'nün yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin mini dizisi Börü'nün yayın tarihi açıklandı.
12.02.2018 Televizyon
Arif V 216 benim en iyi filmim
Arif V 216 benim en iyi filmim Cem Yılmaz’ın beklenen filmi Arif v 216 vizyona girdi. Türk Sineması’nın pek çok ünlü oyuncusunun rol aldığı filmin senaryosu Cem Yılmaz’a ait. Kıvanç Baruönü ise yönetti.
5.01.2018 Arşiv
Yeşilçam Arif V 216’da
Yeşilçam Arif V 216’da Cem Yılmaz’ın 5 Ocak’ta vizyona girecek olan filmi ‘Arif V 216’nın merakla beklenen karakterleri ortaya çıktı.
21.12.2017 Magazin
Sevgililer aynı dizide!
Sevgililer aynı dizide! Oyuncu Özge Gürel ve oyuncu sevgilisi Serkan Çayoğlu, yakında Star TV'de ekrana gelecek olan ‘Börü’ dizisinde birlikte rol alacaklar.
13.12.2017 Televizyon
'Börü'nün ultra-zor karakteri Emir Benderlioğlu'nun
'Börü'nün ultra-zor karakteri Emir Benderlioğlu'nun Oyuncu Emir Benderlioğlu, 'Börü' adlı dizi ile sevenleriyle buluşacak. Benderlioğlu, Sonbahar'da Star TV'de seyirciyle buluşacak dizide ‘Turan Kara’ karakterini canlandıracak.
15.08.2017 Televizyon
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi...
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi... Ülkemizde Sibel Kekilli'yle oynadığı "Duvara Karşı" filmiyle tanınan Birol Ünel, yıllar sonra Türkiye'de film çekiyor.
11.08.2017 Kültür Sanat
'15 Temmuz' dizi oluyor!
'15 Temmuz' dizi oluyor! Yapım şirketleri 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimini ekranlara ve beyazperdeye taşımak için kolları sıvadı.
31.07.2017 Televizyon
Cüneyt Arkın ile Oya Aydoğan'ın oğulları aynı projede!
Cüneyt Arkın ile Oya Aydoğan'ın oğulları aynı projede! Geçen yıl aramızdan ayrılan Oya Aydoğan ile Cüneyt Arkın'ın oğulları aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.
24.07.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Murat Arkın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat arkın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.