Boru

Boru

Son dakika boru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boru gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.782 boru haberi bulunmuştur. Tüm boru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap Adanalı kebapçı, Y. Adana Demirspor ve Hatayspor arasında oynanan hazırlık maçı sonrası 31 metrelik boru kebabı yapıp iki kulübe de ikram etti.
1.04.2024 Adana
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! 1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını bildirdi.
29.03.2024 Ekonomi
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak
Adana için petrol müjdesi verildi! TPAO Karaisalı’da petrol arayacak Adana'nın Karaisalı ilçesi sınırları içinde 10 sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.
15.03.2024 Adana
Türkiye'nin denizlerdeki gözü DERİNGÖZ göreve hazır
Türkiye'nin denizlerdeki gözü DERİNGÖZ göreve hazır ASELSAN’ın geliştirdiği Türkiye’nin ilk Otonom Sualtı Aracı DERİNGÖZ’ün dalışlı testleri başarıyla tamamlandı.
11.03.2024 Gündem
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor
Türkiye-Romanya ortaklığı ile yürütülen doğalgaz boru hattı projesinde çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023’te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı.
11.03.2024 Ekonomi
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama: Omuz omuza hareket ediyoruz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkesindeki seçimi kazanmasının ardından ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Resmi törenle karşılanan Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. İki lider daha sonra heyetler arası toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının ardından iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı. İmza töreni sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan ile Ermenistan arasında kalıcı barış anlaşmasının imzalanmasının bölgemiz ve dünyada barış, huzur ve istikrar için yeni bir umut kaynağı olacağı şüphesizdir. Bu süreçte Azerbaycan ile birlikte omuz omuza hareket ediyoruz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi
Doğal gaza Şubat'ta zam yok! BOTAŞ'tan açıklama geldi BOTAŞ, 2024 yılı Şubat ayı doğal gaz toptan satış tarifesine zam yapılmadığını açıkladı.
30.01.2024 Ekonomi
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli?
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli? Şahin Şerifoğulları AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı oldu. Şerifoğulları'nın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ açıkladı
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili yeni karar! BOTAŞ açıkladı BOTAŞ, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını açıkladı.
29.12.2023 Ekonomi
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir? Kuzey boru halka arz saatleri: Kuzeyboru talep toplama bitti mi, Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?
Kuzey Boru halka arz kaç lot verir? Kuzey boru halka arz saatleri: Kuzeyboru talep toplama bitti mi, Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) takvimine göre Kuzey Boru halka arzı için talep toplama işlemleri dün 7 Aralık Perşembe günü saat 10.30 itibarıyla başladı, 8 Aralık Cuma günü sona erecek.  Kuzey Boru; Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile halka arz oluyor. Peki, Kuzey Boru talep toplama ne zaman bitiyor? Kuzey Boru halka arz ne zaman işlem görecek?
8.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Boru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.