Petrol Boru Hattı

Petrol Boru Hattı

Son dakika petrol boru hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petrol boru hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petrol boru hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Boru Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol boru hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 petrol boru hattı haberi bulunmuştur. Tüm petrol boru hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı faaliyete geçiyor
Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı faaliyete geçiyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın bugün itibarıyla operasyona hazır hale geldiğini ve bu hafta içinde faaliyete geçeceğini açıkladı.
2.10.2023 Gündem
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kur'an-ı Kerim'e gerçekleştirilen saldırılarla ilgili, "Bu konunun vehameti karşı taraflarca anlaşılıyor. Danimarka ve İsveç bu provokasyonların zararlarını görmeye başladı. Bu süreç içinde de gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.
31.07.2023 Gündem
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi
Batman’da petrol boru hattında sızıntı meydana geldi BOTAŞ’ın, Batman Çayı üzerinden geçen boru hattında gece saatlerinde sızıntı meydana geldi. Çaya sızan petrolün temizlenmesi için çalışma başlatıldı.
23.03.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den Avrupa'ya gaz sevkiyatı açıklaması
Bakan Dönmez'den Avrupa'ya gaz sevkiyatı açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Türkiye'de dağıtım merkezi ve ticaret merkezi kurmayla alakalı çalışmalarımızda son noktaya geldik” dedi.
4.02.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Dönmez'den peş peşe kritik görüşmeler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya geldi. Ayrıca Dönmez, Bulgaristan’ın geçici Başbakanı Galab Donev ile görüştü.
3.01.2023 Gündem
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Tarihi gün! Ukrayna ve Rusya anlaştı
Tarihi gün! Ukrayna ve Rusya anlaştı Ukrayna'nın dün Rus petrolünü Avrupa'ya taşıyan Drujba Petrol Boru Hattı'ndan sevkiyatı kesmesinin ardından bugün Ukrayna ve Rusya’nın yeniden anlaştığı ve petrol akışının başladığı duyuruldu.
10.08.2022 Dünya
Türkiye dünyaya duyurdu! Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son dakika gelişmesi...
Türkiye dünyaya duyurdu! Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna savaşı başta olmak üzere dış politika konularıyla ilgili değerlendirmede bulunarak, "Türkiye'nin masada olmasını iki tarafın da istemesi dengeli politikamızı gösteriyor." dedi.
31.03.2022 Siyaset
Akaryakıt fiyatları ile ilgili kritik gelişme! Brent petrol zirveyi gördü, zam uyarısı geldi: Benzin ve motorin...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili kritik gelişme! Brent petrol zirveyi gördü, zam uyarısı geldi: Benzin ve motorin... Benzin ve motorin fiyatlarını etkileyecek flaş gelişme! Brent petrol yedi yılın zirvesini gördü, 88 doları da aşarak 90 dolarlık kritik seviyeye kadar yaklaştı. Uyarılar art arda geldi, akaryakıt fiyatlarına zam gelebilir. Analistler var olan arz sıkıntıları ve jeopolitik risklerin yarattığı endişelerin üzerine dün akşam Maraş'ta petrol hattında yaşanan patlamanın da yeni bir olumsuz hava yarattığını belirtti. Devletin ÖTV feragatine rağmen benzin fiyatı 2021 başına göre yüzde 86, motorin fiyatı ise yüzde 112 yükseldi. 55 litrelik benzinli aracın deposu geçen yıl 401 liraya dolarken bugün itibarıyla 747 liraya doluyor. Aynı şekilde dizel araçlarda da fatura 370 liradan 786 liraya yükseldi. İşte benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili son gelişmeler...
19.01.2022 Ekonomi
Petrol boru hattındaki yangın elektrik direğinin devrilmesiyle çıkmış
Petrol boru hattındaki yangın elektrik direğinin devrilmesiyle çıkmış Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden geçen petrol boru hattında dün meydana gelen patlama sonrası çıkan yangın, saatler süren çalışmayla söndürüldü. Kahramanmaraş Valiliği'nden de yapılan açıklamada, "Yangının çıkış nedeni ile ilgili yapılan araştırmalarda; ilk bulgulara göre, bir görgü şahidinin ilçe jandarma komutanlığına verdiği ifadeler doğrultusunda, olumsuz hava koşulları nedeniyle elektrik direğinin devrilmesi sonucu meydana geldiği değerlendirilmektedir" denildi.
19.01.2022 Gündem
Kahramanmaraş'ta petrol boru hattında patlama meydana geldi
Kahramanmaraş'ta petrol boru hattında patlama meydana geldi Son dakika haberine göre; Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde petrol boru hattında patlama meydana geldi. Alevlerin tehdit ettiği Kahramanmaraş-Gaziantep karayolu çift yönlü trafiğe kapatıldı.
18.01.2022 Gündem
Biden açıkladı: Rusya'ya misilleme yapmaya yakınız
Biden açıkladı: Rusya'ya misilleme yapmaya yakınız ABD Başkanı Joe Biden, son dönemde ardı ardına yaşanan siber saldırılar konusunda Rusya'ya misilleme yapmaya "yakından baktıklarını" açıkladı.
2.06.2021 Dünya
3,5 milyar dolarlık petrol hamlesi! İki ülke anlaşmaya vardı
3,5 milyar dolarlık petrol hamlesi! İki ülke anlaşmaya vardı Doğu Afrika ülkelerinden Tanzanya ve Uganda arasında 3,5 milyar dolarlık petrol boru hattı inşa edilmesine yönelik anlaşma imzaladı.
11.04.2021 Dünya
Biden'ın telefonda görüştüğü ilk yabancı ülke lideri Kanada Başbakanı Trudeau oldu
Biden'ın telefonda görüştüğü ilk yabancı ülke lideri Kanada Başbakanı Trudeau oldu ABD'nin yeni Başkanı Joe Biden, göreve başladıktan sonra telefonda görüştüğü ilk yabancı ülke lideri Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile iki ülke ilişkilerini değerlendirdi.
23.01.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 3 terör örgütüne karşı ortak karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 3 terör örgütüne karşı ortak karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sayın Kazımi ile ortak düşmanımız DEAŞ, PKK ve FETÖ terör örgütleri ile mücadelemizin sürdürülmesini kararlaştırdık. Bu alanda Türkiye-Irak işbirliğinin artırılması hususundaki görüş birliğimizi teyit ettik." dedi.
17.12.2020 Gündem
Ermenistan, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'na füzeyle saldırdı
Ermenistan, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı'na füzeyle saldırdı Ermenistan ordusunun Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) Petrol Boru Hattı'na füze saldırısı düzenlediği bildirildi.
6.10.2020 Dünya
Azerbaycan ve Ermenistan neden savaşıyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı 2020 son durum…
Azerbaycan ve Ermenistan neden savaşıyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı 2020 son durum… Azerbaycan Ermenistan savaşı son durum yakından takip ediliyor. Azerbaycan-Ermenistan arasında başlayan ve kısa sürede savaşa dönüşen çatışmaların neden olduğu merak ediliyor. Ermenistan Azerbaycan'da sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. Azerbaycan ordusu saldırıya karşılık verdi. Azerbaycan, Ermenistan'a ait çok sayıda askeri aracın imha edildiğini, 6 köyün de işgalden kurtarıldığını duyururken, saldırıda en az 16 askerin ve 5 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sivil yerleşim birimlerine ateş açmaya devam eden Ermenistan ordusunu uyardı. İşte Azerbaycan Ermenistan savaşı nedeni ve son durum…
28.09.2020 Gündem
Gizlice görüştüler: İsrail'den Suudi Arabistan'a skandal teklif
Gizlice görüştüler: İsrail'den Suudi Arabistan'a skandal teklif Tel Aviv yönetiminin Suudi Arabistan ile İsrail arasında petrol boru hattı inşa edilmesi için Riyad'a teklif götüreceği belirtildi.
16.09.2020 Dünya
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor Ermenistan'ın, Azerbaycan'la sınırdaki Tovuz iline saldırarak Türkiye ve Azerbaycan'ın bölgeden geçen ortak enerji ve ulaştırma projelerini hedef almayı amaçladığı düşünülüyor.
17.07.2020 Dünya
İran'dan flaş petrol açıklaması: Artık bağımlı değiliz
İran'dan flaş petrol açıklaması: Artık bağımlı değiliz İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkenin güneyine döşenen 1000 kilometrelik yeni petrol boru hattı sayesinde artık petrol ihracatı için Hürmüz Boğazı'na bağımlı olmadıklarını söyledi.
23.06.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP bölgesel barış projesidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP bölgesel barış projesidir Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan'da faaliyet gösteren "Diplomat" dergisinin "The New York Times” iş birliğiyle çıkan yeni sayısında "TANAP: Bölgesel Kalkınma ve Barış Projesi" başlığıyla bir makale kaleme aldı.
30.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bakanlara talimat verdik" deyip duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bakanlara talimat verdik" deyip duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan Başbakanı Gakharia ile yaptığı ortak açıklamada "Stratejik ortaklık seviyesinde devam ettirdiğimiz ilişkilerimize maalesef biraz ara verilmiştir. Bugün Dışişleri Bakanlarımıza verdiğimiz talimatla en kısa zamanda aramızdaki stratejik iş birliği konseyimizi toplayacağız" dedi.
31.10.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Boru Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol boru hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.