Gazete Vatan Logo
Magazin Cüneyt Arkın'dan mutlu aile pozu! 'Koca herifler'

Cüneyt Arkın'dan mutlu aile pozu! 'Koca herifler'

Türk sinemasının unutulmaz jönlerinden Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlülerden. Sık sık mutlu aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan 84 yaşındaki usta oyuncu, bu kez oğullarıyla çekilen fotoğrafını yayınladı.

Cüneyt Arkın'dan mutlu aile pozu! 'Koca herifler'

'Kara Murat' filmleri başta olmak üzere çok izlenen birçok projede yer alan ve son olarak 'Kuruluş Osman' dizisinde boy gösteren Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan Cüneyt Arkın, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Usta oyuncu, sosyal medya hesabında oğullarıyla olan fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

Murat ve Kaan Arkın ile yan yana çekildikleri kareye "Koca Herifler" notunu düşen 84 yaşındaki Cüneyt Arkın'ın bu pozuna beğeni ve yorum yağdı.

"UZUN DEĞİL, SEVDİKLERİNLE YAŞAMAK GÜZEL"


Öte yandan eylül ayında 84 yaşına basan Cüneyt Arkın, doğum gününü ailesiyle kutlamıştı. Arkın, sosyal medya hesabından eşi Betül Cüreklibatır, oğulları Murat Arkın, Kaan Cüreklibatır ile gelini ve torununun olduğu fotoğrafları paylaşmıştı.

Ünlü isim, gönderisine; "Uzun değil sevdiklerinle güzel yaşamak" notunu düşmüştü.