Gazete Vatan Logo

Canım Türkiyem



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, iktidar olmanın insanı nasıl yorduğunu ve yıprattığını açıklarken; “Bakın Tayyip Bey bile ne halden ne hale geldi. O civanım delikanlının şimdi gözlerinin altı morardı” demiş. Tevekkeli değil demirbaş muhalefet lideri Deniz Baykal, her daim genç duruyor ve yaşını hiç göstermiyor. Peki bildiğimiz, tanıdığımız diğer ünlü civanımlara acep şimdi ne oldu?

Civanım delikanlılara ne oldu?

1) KARTAL TİBET: Bir zamanlar kurt köpeğiyle düşman ordularını tek başına deviren “Tarkan” civanımı şimdi tanıyana aşkolsun.
2) TARIK AKAN: Güçlü fiziğiyle genç kızların rüyasını süsleyen civanım şimdi boyu beline gelen birinden dayak yedikten sonra sessiz sedasız köşesine çekildi.
3) KENAN KALAV: Yıllarca hapishane köşelerinde çile dolduran civanımın çile doldururken yakışıklılığı ‘’ oldu.
4) CÜNEYT ARKIN: ‘Malkoçoğlu’ civanım şimdi artık Noel Baba’ya benziyor.
5) MESUT ENGİN: Talihsiz civanım bir ara sokaklarda yaşamak zorunda kaldı.
6) MICKEY ROURKE: ‘9.5 Hafta’ filminde kadınların yüreğini hoplatıyordu. Şimdi Amerikalı civanımı görenlerin korkudan dudağı uçukluyor.
7) BÜLENT ‘BABLA’ ERSOY: Gülşen Bubikoğlu ile oynadığı filmlerde filinta gibi bir delikanlıydı. Civanım şimdi makyajlı, şatafatlı, heybetli bir hatun oldu.
8) ALAIN DELON: Dünya yakışıklısı civanımı acımasız yıllar bumburuşuk yaptı.
9) TARIK TARCAN: Pompa ile şişirilmiş, patlayacakmış gibi duruyor civanım.
10) ROBERT REDFORD: Hollywood’un efsanevi civanımı yaşlanınca
kurudu.

HAFTANIN MÜJDESİ!

Seksi köşe yazarlarımızdan Ayşe Arman, kendi köşesinde, ’Selvi’ rumuzu atıp kendi kendine yazdığı bir mesaja yanıt vererek biseksüel olmadığını açıkladı. “Ben sadece erkekleri, pardon sadece sevgilimi arzuluyorum” diyerek içimizi rahat ettirdi.

HAFTANIN EN SEMPATİK ÇİFTİ

AJDA PEKKAN/SEZEN AKSU: TRT Müzik kanalının gala gecesinde bir araya geldiler. Samimi ve sempatiktiler...


HAFTANIN EN ANTİPATİK ÇİFTİ

HELİN AVŞAR/ RASİM OZAN KÜTAHYALI Maalesef bir röportaj için bir araya geldiler. Bacak sarması yaparak antipatik fotoğraflar çektirdiler. ’Bu kadar mı birbirlerine yakışmayan bir çift olur!’ dedirttiler.


Kara bulutlar arkada...


* Rahmetli Bal Mahmut (Baler) Atatürk’ün sofrasında nüktedanlığıyla ün yapmış bir mizah ustasıydı. Bal Mahmut’un sayısız komik anısı ve fıkrası vardı. Aralarından en iyileri kendi başından geçen olaylardı. Bu Pazar, onlardan birini sizlerle paylaşmak istedim. Bal Mahmut, gençliğinde bir akşam gittiği meyhanede iyice kafayı bulduğunda Mehtap adında güzel bir hatunla tanışıyor. Alkolün etkisiyle bunlar kaynaşıyor. Gecenin sonunda sohbet bitiyor. Mehtap, evine giderken bizim Bal Mahmut da çaktırmadan onu takip ediyor.
Mehtap evine giriyor. Bal Mahmut, evin önünde bir süre bekledikten sonra cesaretini toplayıp kapıyı çalıyor. Bu arada sarhoş bir vaziyette “Mehtaaaap Mehtaaaap burda mısın?” diye de naralar atmaya başlıyor. Mehtap şaşkınlık içinde kapıyı açıyor. Bal Mahmut tam ona doğru sendeleyerek bir adım atmak üzereyken Mehtap’ın arkasında kara saçlı, kara bıyıklı, ızbandut gibi bir adam beliriyor. Bal Mahmut’a kaşlarını çatarak bakıp, “Mehtap burada ama kara bulutlar da hemen arkasında” diye kükrüyor. Bal Mahmut da arkasına bakmadan kaçıyor ve bir daha o mahalleye uğramıyor. Bu anekdotu bana anımsatan son Galatasaray-Fenerbahçe basketbol maçındaki olayları bir el işaretiyle ateşlediği iddia edilen Demet Karabulut adındaki hanım. Keşke o ve onun gibi maçlarda olay çıkartmayı marifet sananlar Bal Mahmut’un korkudan o mahalleye uğramadığı gibi artık stadlara uğramasalar. Bu rezaletlerin arkasından bir ’karabulut’ çıkıp taşkınlık yapan bir avuç kendini bilmez holiganı bir an önce kesin bir şekilde yıldırmazsa daha çok can yanacak.

HAFTANIN COŞANI

ONUR ÖYMEN: CHP Başkan Yardımcısı bir laf etti, ortalığı karıştırdı ve bize o partide neden Deniz Baykal’dan başka kimsenin lider olamayacağını hatırlattı.

HAFTANIN COŞMAYANI

BEKİR COŞKUN: Transfer olduktan sonra köşe yazıları eski kıvamını yitirdi.

HAFTANIN BİLMECESİ
NBA’DEKİ İKİ GURURUMUZ TRANSFER REKORTMENİ HİDO İLE MEMO’NUN KARŞILAŞMASI NE ANLAMA GELİR?
CEVAP: AŞAĞI YUKARI 100 MİLYON DOLAR!

CEM CITY

SİNEMA GİDİLİR: SULUBOYA-Plastip Show’un yaratıcısı, ünlü karikatürist Cihat Hazardağlı’nın dijital teknikle çektiği müthiş bir film. Müzik, hikaye, çekim, oyuncular hepsi mükemmel. Mutlaka gidip görün.
GİDİLMEZ: 2012-Büyük bütçeli felaket filmlerinden en faciası. Sonlarını merak eden dünyalılar için çekilmiş, bilgisayar oyununa benzeyen lüzumsuz bir Hollywood palavrası. Başrolde soru işareti suratlı sinir John Cusack var.

YEMEK YENİR: Yosuna sarılmış pirinç ve çiğ balık size göreyse suşi seviyorsunuz demektir. Somonlusundan yılan balığına en iyisini üç Japon aşçısıyla Sunset Grill yapıyor. Sakiyi denemeyi unutmayın.
YENMEZ: Suşiyi ilk başta yadırgasanız bile iyi hazırlanmışsa alışabilirsiniz. Ama çıplak kadın vücudu üstünden suşi yemek domuz gribi salgını sırasında pek de akıllı işi değil gibi gözüküyor.

Haberin Devamı