Gazete Vatan Logo

Rekor fiyata satıldı!

En pahalı bebek...

PARİS Petit Palais’de Artcurial tarafından düzenlenen ve Alain Delon himayesinde gerçekleşen açık artırmada ’Topkapı Işık Bebek’ en yüksek fiyata satılan bebek oldu.

’Topkapı Işık Bebek’ Chanel, Dior, Gucci, Prada, Chloe ve Louis Vuitton’un tasarım bebeklerini geride bırakarak rekor fiyata satıldı. Bu yıl ’Yes Future’ (Gelecek Evet) teması için Dice Kayek marka yaratıcıları Ayşe Ece Ege kardeşlerin hazırladıkları ’Topkapı Işık Bebek’ 13 bin euro ile gecenin en pahalı satılan bebeği oldu.

Fransa UNICEF’in Darfurlu çocuklara yardım etmek için başlattığı çalışmada tasarım bebekler ünlü moda tasarımcıları, sanatçılar, kuyumcular tarafından bir tema etrafında "Benzersiz bir bebek düşünün" ile yola çıkılarak hazırlanıyor. Açık artırma ile satılıyor. Ayşe Ece Ege, şöyle dedi:

"Dev markaları geride bıraktık çok mutluyuz. Işık bebek Alain Delon’un evini süsleyecek. Bu gecenin amacı çok önemliydi. Satıştan elde edilen gelirler Darfurlu çocukların aşı kampanyasına gidiyor. Gecenin en yüksek fiyata satılan bebeği olması ve Alain Delon tarafından alınması çok anlamlı oldu. Binlerce çocuk aşılanacak ve kurtulacak çok mutluyuz."

Haberin Devamı