Alabama

Alabama

Son dakika alabama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alabama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alabama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alabama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alabama gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 alabama haberi bulunmuştur. Tüm alabama haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’de bir eyalet daha ‘nitrojen gazıyla’ idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor
ABD’de bir eyalet daha ‘nitrojen gazıyla’ idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin verecek bir yasa tasarısı sundu.
31.01.2024 Dünya
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
Çift rahimli kadın iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kaldı
Çift rahimli kadın iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kaldı ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini duyurdu. Hatcher'ın doktoru, genç kadının iki rahminde iki ayrı bebeğe aynı anda hamile kalmasının milyonda bir olduğunu ifade etti.
17.11.2023 Dünya
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim'
Travis Barker'ın kızı isyan etti: 'Madem şişmanım hepinizi yiyeceğim' Travis Barker ile eski eşi Shanna Moakler'ın iki çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Alabama, önceki gün babası Travis ve üvey annesi Kourtney Kardashian ile gittiği bir yemekten çıkışta görüntülendi. Aldığı kilolarla dikkat çeken Alabama açıklamalarda bulundu.
23.08.2023 Magazin
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış
Tüyler ürperten olay! Eve giren polisler gördükleri manzara karşısında dondu kaldı: Her şeyi adım adım planlamış ABD eyaleti Oregon'da Negasi Zuberi adlı cani, kaçırdığı bir kadın tarafından şikayette bulunulduktan sonra Temmuz ayında tutuklandı. Kadının şikayetinin ardından şüphelinin evine giden polisler gördükleri manzara karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
4.08.2023 Dünya
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya
Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Yeni trend 4 can aldı
Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor! Yeni trend 4 can aldı Bir TikTok trendi ABD’de dört kişinin ölümüne neden oldu.
11.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü?
Stephen Twitch Boss neden öldü? 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss kimdir, kaç yaşında öldü? Talk show programı 'Ellen DeGeneres Show'da DJ'lik yapan Stephen Boss, 40 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Stephen Boss kimdir, neden öldü?
15.12.2022 Dünya
3 kişiyi katletti ama 23 yıldır idam edilemiyor! Mahkeme onay verdi tarihte bir ilk olacak...
3 kişiyi katletti ama 23 yıldır idam edilemiyor! Mahkeme onay verdi tarihte bir ilk olacak... ABD'de yaşayan Alan Miller üç iş arkadaşını katletti ölüm cezasına çarptırıldı ancak 23 yıldır idam edileniyor. Miller'ın iğneyle idamı tam bir skandal olarak tarihe geçerken, onun için tarihte ilk kez uygulanacak bir yöntem kabul edildi.
1.12.2022 Dünya
Cips yiyip su içti, idamı iptal edildi! Yetkililer bir saatten fazla uğraştı ama olmadı
Cips yiyip su içti, idamı iptal edildi! Yetkililer bir saatten fazla uğraştı ama olmadı Borç batağında olan adam, hayat sigortasından gelecek para için eşini öldürmek istedi ve kiralık katil tuttu. İki kiralık katil Parker ve Smith, adamın eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. 35 yıl önce işlediği cinayet yüzünden idam sehpasına giden Smith, kahvaltıyı reddetti; cips yiyip su içti. İdam vakti geldiğinde ise adeta işkence gördü...
29.11.2022 Dünya
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu ABD'de yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. İdam kararı verilen mahkumun saatler sonra ölüm haberi yerine hayatta kaldığı haberi geldi. ABD'nin Alabama eyaletinde idamını bekleyen mahkumun hayatta kalma nedeni de herkesi şoke etti. İşte haberin detayları...
21.11.2022 Dünya
Türk öğrenciler ABD'de uzay kampında
Türk öğrenciler ABD'de uzay kampında Türkiye de dahil olmak üzere 25 ülkeden 172 öğrenci, ABD'nin Alabama eyaletine bağlı Huntsville şehrindeki ABD Uzay ve Roket Merkezi'nde (USSRC) düzenlenen 11. Honeywell Liderlik Akademisi'nde bir araya geldi.
3.11.2022 Bilim ve Teknoloji
İdamına 30 dakika kala değişti! Kur'an ve İncil'i örnek gösterdi
İdamına 30 dakika kala değişti! Kur'an ve İncil'i örnek gösterdi ABD'de infazına sayılı saatler kala bir idam mahkumu, mahkemeden ilginç bir talepte bulundu. Kendi el yazısıyla kendini savunan idam mahkumu, Kur'an ve İncil'den örnekler göstererek karara itiraz etti. Yanıt infazın başlamasına 30 dakika kala geldi.
29.07.2022 Dünya
14 yıllık bu sırrı öğrendi annesini, bbasını ve 3 kardeşini katletti!
14 yıllık bu sırrı öğrendi annesini, bbasını ve 3 kardeşini katletti! ABD'nin Alabama eyaletinde meydana gelen olay tüm ülkeyi dehşete düşürdü. Yaşı henüz 10'lu yaşların başındayken annesi ve anneannesinin mücevherlerini çaldığında bu olay aile içinde büyük bir şok etkisi yaratmıştı. Okulunda olay çıkarmak ya da deney amaçlı küçük canlı hayvanları çakmakla yakmak gibi saldırgan tutumlar içindeydi. Bu davranışlar karşısında anne ve babasının elinden hiçbir şey gelmiyordu. Son olay ise ailenin kaderini tamamen değiştirdi.
20.07.2022 Dünya
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü!
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü! ABD'de Nannie Doss isimli babaanne neredeyse tüm ailesini katletti. 4 eşini, 2 çocuğunu, 2 kız kardeşini, annesini, kayınvalidesini ve torunlarını öldüren kadın, sebebi sorulduğunda ise "Evlilikten sıkılmıştım" dedi.
13.06.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur
ABD Başkanı Biden'dan Rusya açıklaması: Sonuçları ağır olur ABD Başkanı Joe Biden Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin açıklama yaptı. Biden yaptığı açıklamada, "Rusya için bu savaş stratejik bir kayıp" dedi. 'Savaşa karşı durmazsak sonuçları daha ağır olur.' diyen Biden, Ukrayna için kongreden ek bir bütçe istediğini belirtti.
3.05.2022 Dünya
'Gizemli' virüs giderek yayılıyor! Enfeksiyon sebebi belirlenemiyor...
'Gizemli' virüs giderek yayılıyor! Enfeksiyon sebebi belirlenemiyor... İngiltere'de de bu yılın başlarından itibaren 74 çocukta görülen ve enfeksiyon sebebi belirlenemeyen hepatit virüsünün, Avrupa ülkeleri ve ABD'ye de yayıldığı açıklandı. Bu gelişmelerin ardından İsrail’de de 12 çocukta enfeksiyon sebebi belirlenemeyen hepatit virüsü tespit edildi.
20.04.2022 Dünya
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Dev mağazaya ‘paslı çivi’ şoku! 10 milyon dolar tazminata mahkum edildi
Dev mağazaya ‘paslı çivi’ şoku! 10 milyon dolar tazminata mahkum edildi ABD'nin en büyük mağaza zinciri Walmart'ın başı 2015'de yaşanan ve 2017'de mahkemeye taşınan olay yüzünden belaya girdi. Mağazada ayağına batan çivi yüzünden yaralanan ve sakat kalan kadın mağazayı 10 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum ettirdi.
3.12.2021 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
ABD’de hastalar ambulanslarda bekletiliyor! Delta varyantı alarmı!
ABD’de hastalar ambulanslarda bekletiliyor! Delta varyantı alarmı! Yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Delta varyantı ABD’de vaka sayılarını yeniden en yüksek seviyeye çıkartırken, özellikle aşılanmanın düşük olduğu güney eyaletlerde yoğun bakım servislerinin kapasitelerinin dolduğu bildirildi.
14.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alabama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alabama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.