İdam

İdam

Son dakika idam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idam gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.349 idam haberi bulunmuştur. Tüm idam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi
Kim Kardashian bile ondan yanaydı ancak kurtulamadı! 23 yıl sonra idam edildi Ivan Cantu 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Son sözleri tüm dünyanın dikkatini çekti.
3.03.2024 Yaşam
ABD’de bir eyalet daha ‘nitrojen gazıyla’ idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor
ABD’de bir eyalet daha ‘nitrojen gazıyla’ idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin verecek bir yasa tasarısı sundu.
31.01.2024 Dünya
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi!
Hamsinin fiyatı yeni yılda geriledi! Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
1.01.2024 Ekonomi
İran’da 5 soyguncu idam edildi
İran’da 5 soyguncu idam edildi İran’ın farklı eyaletlerinde 14 ayrı silahlı soygun gerçekleştiren 5 kişi, idam edildi.
1.01.2024 Dünya
Emri Osmanlı padişahı verdi: Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın büyük dedesi İstanbul'da idam edildi!
Emri Osmanlı padişahı verdi: Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın büyük dedesi İstanbul'da idam edildi! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa mücadelesi iptal olunca konu tarihe kadar uzandı. Atatürk tişörtüne ve pankartlara izin vermeyen yetkililer, İstiklal Marşı'nın okunmasına da itiraz etti. Bu gelişmelerle birlikte iki ezeli rakip apar topar yurda döndü. Türkiye ve Suudir Arabistan arasında yaşanan kriz sonrası konu 1820'de yaşanan idam olayına kadar gitti.
30.12.2023 Gündem
Sefiller Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sefiller Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sefiller Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sefiller Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sefiller, Victor Hugo tarafından yazılmış bir kitaptır. 1862 yılında yayınlanmış olan Sefiller kitabı dünya edebiyatındaki önemli kitaplar arasındadır ve toplamda 24 kez uyarlanmıştır. 
20.12.2023 Eğitim
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Hayvan Çiftliği Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Hayvan Çiftliği Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Hayvan çiftliği kitabının yazarı George Orwell'dır. Toplamda 152 sayfadan oluşan bu kitap mecazi bir dille yazılmıştır ve ilk olarak İngiltere'de yayınlanmıştır. 
17.12.2023 Eğitim
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı
Katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi! Yaşlı kadını neden katlettiğini böyle açıkladı Yaşlı bir kadını başından vurarak katleden katil idama giderken ağlamaktan son sözlerini söyleyemedi. Ölümü 22 yıl bekleyen cani kan donduran cinayetin detaylarını soğukkanlılıkla anlattı.
11.10.2023 Dünya
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua
Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı! Mahkeme heyetine beddua Kocaeli'de Meryem Tahnal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damatları Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Son sözleri sorulan Tuncer ve Emine Ustael ise mahkeme heyetine beddua etti.
3.10.2023 Gündem
TBMM’de yeni yasama dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Görevimiz yeni ve sivil bir anayasa
TBMM’de yeni yasama dönemi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Görevimiz yeni ve sivil bir anayasa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "TBMM'nin ilk başkanı, milli iradenin ilk kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyorum. Hangi unvanla olursa olsun Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi için emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
1.10.2023 Gündem
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü!  Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü! Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı Kahramanmaraş’ta 27 yıl önce eşi Arap Tanıdır ile kızı Zeynep Tanıdır’ı öldürüp evin bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hayriye Fındıklıoğlu (76) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan dava, zaman aşımı gerekçesiyle düştü. Kahramanmaraş 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, suçun işlendiği tarihte zaman aşımının 20 yıl olduğu gerekçesiyle davayı düşürüp Fındıklıoğlu ve diğer 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
20.09.2023 Gündem
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Menderes mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adnan Menderes mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradeyi ve milletin tercihlerini yok sayan 27 Mayıs darbesinin ardından Adnan Menderes ve arkadaşlarının haksız ve hukuksuz bir şekilde idam edilmeleri tarihe kara bir leke olarak geçmiştir" dedi.
17.09.2023 Gündem
Dilek Taşı dizisi 1. bölümü ile ekranlara kilitledi! Mustafa kızını son bir kez görmek istiyor
Dilek Taşı dizisi 1. bölümü ile ekranlara kilitledi! Mustafa kızını son bir kez görmek istiyor Dilek Taşı dizisi 1. bölümüyle 7 Eylül perşembe akşamı 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisinde, eşi Canan için ameliyat parası ararken kendini hapishanede bulan Mustafa idam edilemeden önce son kez kızı Cemre'yi görmek istiyor... İşte Dilek Taşı ilk bölümünde yaşananlar...
7.09.2023 Magazin
Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı: Mustafa firar etti, Rona ailesi hamleyi yapıyor!
Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı: Mustafa firar etti, Rona ailesi hamleyi yapıyor! Dilek Taşı 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Mustafa hapishaneden firar ediyor. İlk bölümüyle dikkat çeken dizinin ikinci bölümü de yine dram dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Rona ailesinin Mustafa'nın firarından sonra tedirgin olduğu dizide idam gelecek mi? İşte Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı...
7.09.2023 Televizyon
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İdam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.