Aktivist

Aktivist

Son dakika aktivist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aktivist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aktivist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aktivist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aktivist gelişmeleri de dahil olmak üzere 781 aktivist haberi bulunmuştur. Tüm aktivist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını bugün 42. gününe girdi. Havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ni kuşatan İsrail ordusu bu sabah Cenin'e baskın düzenledi ve İbn Sina Hastanesi'ni kuşattı. İsrail polisi bu hafta yine işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da gazlı müdahalede bulundu. Basın mensuplarını hedef alan güvenlik güçleri Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı.
17.11.2023 Dünya
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
Anneler Günü mesajı ve resimli, kısa, uzun, yeni 2023 Anneler Günü sözleri! Eşime, sevgiliye, ablaya, kaynanaya, arkadaşa, kardeşe, teyzeye, halaya resimli anneler günü mesajları!
Anneler Günü mesajı ve resimli, kısa, uzun, yeni 2023 Anneler Günü sözleri! Eşime, sevgiliye, ablaya, kaynanaya, arkadaşa, kardeşe, teyzeye, halaya resimli anneler günü mesajları! Anneler Günü'nün kökeni antik çağlara kadar uzanmaktadır, ancak günümüzde kutlanan şekliyle ortaya çıkması 20. yüzyılın başlarına dayanmaktadır. Anneler Günü modern anlamıyla ilk kez 1908 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde kutlandı. Anna Jarvis adlı bir aktivist ve yazar, annesinin vefatından sonra annelerin değerini anlatan bir gün oluşturma fikrini gündeme getirdi. Jarvis, 1905 yılında annesinin ölüm yıl dönümünde düzenlediği anma töreniyle başlayarak, annelerin toplum tarafından takdir edilmesi ve onurlandırılması için çaba sarf etti. Anneler Günü fikri Amerika Birleşik Devletleri'nden diğer ülkelere de yayıldı ve farklı tarihlerde kutlanmaya başladı. Biz de annelerimizi onurlandırmak için birbirinden farklı, güzel, anlamlı, duygusal kısa ve uzun seçenekli 2023 Anneler Günü mesajları derledik. İşte Eşe, ablaya, kaynanaya, sevgiliye, arkadaşa, kardeşe, teyzeye, halaya duygusal resimli Anneler Günü mesajları ve sözleri…
14.05.2023 Gündem
Harry Belafonte hayatını kaybetti
Harry Belafonte hayatını kaybetti Amerikalı şarkıcı, aktivist ve aktör Harry Belafonte hayatını kaybetti. Kalipso Kralı olarak adlandırılan, ırkçı engelleri kaldırmasıyla tanınan Belafonte 96 yaşındaydı.
26.04.2023 Magazin
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak Japonya Ulusal Meclisi'nin üst kanadı Senato, çektiği magazin içerikli videolarla ünlenen ve geçtiğimiz temmuz ayında meclise giren YouTuber Yoshikazu Higashitani'yi oturumlara katılmadığı gerekçesiyle ihraç etme kararı aldı. 
14.03.2023 Dünya
Dünya kadınlar günü ne zaman kutlanmaya başladı, neden 8 Mart? Kadınlar günü neden kutlanır, ne zaman ilan edildi, dünya emekçi kadınlar günü nedir, tarihi, hikayesi ne?
Dünya kadınlar günü ne zaman kutlanmaya başladı, neden 8 Mart? Kadınlar günü neden kutlanır, ne zaman ilan edildi, dünya emekçi kadınlar günü nedir, tarihi, hikayesi ne? 8 Mart 'Dünya Emekçi Kadınlar' günü tüm çeşitli etkinliklerle dünyada kutlanıyor. Dünyada ilk kez 19 Mart 1911’de kutlanan 'Dünya Emekçi Kadınlar' günü, ülkemizde ilk kez 1921 yılında kutlanmaya başlandı. Kadınlar Günü’nün uluslararası bir gün olarak kutlanmasını öneren, komünist bir aktivist ve kadın hakları savunucusu Clara Zetkin'di. Fikrini 1910'da Kopenhag'da düzenlenen Uluslararası Emekçi Kadınlar Konferansı'na sundu ve oradaki 17 ülkeden 100 kadın oybirliğiyle kabul etti. Peki, Kadınlar günü nedir, neden var? Dünya Kadınlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı? İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tarihçesi ile kadınlar gününün anlamı, önemi…
8.03.2023 Gündem
Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı mı oldu?
Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı mı oldu? Amerikalı yazar, ekonomi ve toplum kuramcısı aynı zamanda aktivist Jeremy Rifkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı oldu. Peki, Jeremy Rifkin kimdir? ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin’in kitapları ve hayatı…
3.12.2022 Gündem
Twitter kullanıcı sayısı ile ilgili açıklama!
Twitter kullanıcı sayısı ile ilgili açıklama! ABD'li iş insanı Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından kullanıcı sayısının en yüksek seviyesine yükseldiği açıklandı.
8.11.2022 Bilim ve Teknoloji
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Nobel Barış Ödülü sahibini buldu
Nobel Barış Ödülü sahibini buldu 2022 Nobel Barış Ödülü'nü Belarus'tan aktivist Ales Bialiatsk, Rusya İnsan Hakları Örgütü ve Ukrayna Sivil Haklar için İnsan Hakları Örgütü kazandı.
7.10.2022 Gündem
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
Emine Erdoğan, ABD'de 'Uluslararası Müslüman Kadınlar Başarı ve Topluma Katkı Ödülü'nü aldı
Emine Erdoğan, ABD'de 'Uluslararası Müslüman Kadınlar Başarı ve Topluma Katkı Ödülü'nü aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ABD Müslüman Örgütler Konseyi (USCMO) tarafından New York'ta düzenlenen törende, sosyal projeler, eğitim, çevre ve insani yardım alanlarında Müslüman kadınlara verilen ‘Uluslararası Başarı ve Topluma Katkı Ödülü’nü aldı.
19.09.2022 Gündem
Efsane oyuncu üzücü haberi duyurdu: Kanser tedavisi görüyorum
Efsane oyuncu üzücü haberi duyurdu: Kanser tedavisi görüyorum Sinema dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak nitelendirilen oyuncu Jane Fonda'dan önce üzücü haber geldi. Oyuncu, kansere yakalandığını açıkladı. Fakat hemen ardından da bunun tedavi edilebilir bir tür olduğunu ve kemoterapiye başladığını ekledi.
3.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Hacı Nimet Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya’nın cenazesin Cumhurbaşkanı da katıldı!
Hacı Nimet Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya’nın cenazesin Cumhurbaşkanı da katıldı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya'nın Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı. Peki, Tillolular Derneği Başkanı Hacı Nimet Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
28.07.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Nerede insan, kadın ve çocuk hakları ihlal ediliyorsa kalbimiz orada atmalıdır
Emine Erdoğan: Nerede insan, kadın ve çocuk hakları ihlal ediliyorsa kalbimiz orada atmalıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Nerede insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları ihlal ediliyorsa, hepimizin kalbi orada atmalıdır. Çünkü gerçek vicdan, dökülen tüm gözyaşlarına eşit yakınlıktadır” dedi.
18.07.2022 Gündem
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor!
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor! "Şair Ceketli Çocuk" olarak bilinen sanatçı Kazım Koyuncu 17 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Kanser nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden, sanatıyla Karadeniz müziğini geniş kitlelere tanıtan Koyuncu, sevenleri tarafından anılıyor. Kazım Koyuncu, müzisyen kimliğinin yanı sıra söz yazarı, oyuncu ve aktivist yönüyle de tanınıyor. Peki, Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu kaç yaşında, neden öldü? İşte Kazım Koyuncu’nun hayatı hakkında bilmeniz gerekenler…
25.06.2022 Kültür Sanat
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu
Kolombiya'nın yeni devlet başkanı Gustavo Petro oldu Kolombiya’da yapılan ikinci tur başkanlık seçimlerini Gustavo Petro kazanarak ülke tarikindeki ilk solcu devlet başkanı oldu.
20.06.2022 Dünya
McDonald’s Rusya’daki şubelerini satıyor
McDonald’s Rusya’daki şubelerini satıyor ABD merkezli fastfood restoran zinciri McDonald's, Rusya’daki şubelerini satacağını duyurdu.
16.05.2022 Dünya
Ünlü oyuncunun anne acısı! Yaşadığı tramvayı anlattı...
Ünlü oyuncunun anne acısı! Yaşadığı tramvayı anlattı... Ünlü oyuncu ve aktivist Ashley Judd annesini hiç beklenmedik bir anda kaybetti. Müzik alanında isim yapmış bir şarkıcı olan annesini kaybeden isim yaşadığı tramvayı bir programda anlattı.
12.05.2022 Magazin
Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü nasıl ortaya çıktı? Anneler Günü ile ilgili sözler ve mesajlar!
Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü nasıl ortaya çıktı? Anneler Günü ile ilgili sözler ve mesajlar! Anneler Günü zamanı geldi. Bize hayat veren ve en güzel şeyleri hak eden annelerimiz için ne yapsak az. Annelerimize minnettarlığımızı göstermek zor olsa da kendilerini özel hissettirecek Anneler Günü onları önemsediğimiz göstermek için en iyi zaman. Peki, Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü nasıl ortaya çıktı? Anneler Günü ile ilgili sözler ve mesajlar!
3.05.2022 Gündem
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı?
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Bir asırdan fazla bir süredir dünya çapında insanlar 8 Mart'ı kadınlar için özel bir gün olarak kutluyor. Dünya Kadınlar Günü protest bir tavır mıydı? Kadınlar Günü'nün nasıl doğduğu ve neden bugünün kutlandığı merak ediliyor. Peki, Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Dünya Kadınlar Günü önemi ne? İşte Dünya Kadınlar Günü tarihçesi!
8.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aktivist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aktivist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.