Akşam Yemeği

Akşam Yemeği

Son dakika akşam yemeği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akşam yemeği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akşam yemeği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akşam Yemeği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akşam yemeği gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.735 akşam yemeği haberi bulunmuştur. Tüm akşam yemeği haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
2. Sınıf Eldesiz Toplama İşlemi: Eldesiz Toplama Nasıl Yapılır? Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Eldesiz Toplama İşlemi: Eldesiz Toplama Nasıl Yapılır? Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 2.sınıf matematik ders müfredatında eldeli ve eldesiz toplama işlemleri de bulunmaktadır. Problemlerde yapılması gereken işlemler sıralamaları ile en uygun şekilde belirtilir. Matematiğin temelini oluşturan 4 işlem içerisinde yer alan toplamada kullanılan eldesiz toplama işlemi ile çeşitli toplama problemleri çözülebilir.
25.12.2023 Eğitim
Yılbaşı tatlısı: 2 malzemeyle damaklar şenleniyor!
Yılbaşı tatlısı: 2 malzemeyle damaklar şenleniyor! Yılbaşı sofrasının olmazsa olmazı tatlılardır. Akşam yemeği sonrası ağızlarda kıtır kıtır dağılacak tatlılarla misafirlere de lezzetli bir akşam yaşatabilirsiniz. Yeni yıla ağız tadıyla girmenizi sağlayacak 2 malzemeli, yapımı kolay tatlı tarifi haberimizde.
25.12.2023 Yaşam
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
'Flört' çetesi 'Makyaj' darbesi: Yemeğe çıkmak 5 bin TL, evlilik paketi 50 bin TL
'Flört' çetesi 'Makyaj' darbesi: Yemeğe çıkmak 5 bin TL, evlilik paketi 50 bin TL Diyarbakır ve İzmir’de vatandaşları, kurdukları sahte internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden, 'arkadaşlık' ve 'evlilik' gibi vaatlerle dolandıranlara yönelik düzenlenen 'Makyaj' operasyonunda 8 kişi gözaltına alınıp, tutuklandı. Operasyonun detaylarını anlatan CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, "Arkadaşlık paketleri yapmışlar. Eğer sadece akşam yemeği için birini davet etmek istiyorsanız 5 bin TL, hafta sonu arkadaşlığı paketi ise 10 bin TL. Tatil arkadaşlığı 20 bin TL, evlilik paketi de var. Her türlü ihtimali değerlendiriyorlar. Evlilik paketi ise 50 bin TL" dedi.
11.11.2023 Gündem
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
20.10.2023 Magazin
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Lens dahil hiçbir plastik ekleme yapılmadı! Onur Tuna: Kendimi Atatürk olarak görünce inanamadım
Lens dahil hiçbir plastik ekleme yapılmadı! Onur Tuna: Kendimi Atatürk olarak görünce inanamadım ‘Son Akşam Yemeği' filminde Mustafa Kemal Paşa’yı canlandıran oyuncu Onur Tuna’yı makyajlı ve kostümlü olarak görenler Atatürk’e olan benzerlik karşısında şaşkınlık yaşadı. Onur Tuna da "Atatürk’e benzerliğimi görünce insanın tüyleri diken diken oluyor" diyerek yaşadığı anı anlattı.
26.09.2023 Magazin
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek…
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek… Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin basın toplantısı, önceki gün Sefaköy'de yapıldı. Başrol oyuncularından Pelin Akil, rolünü anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
22.09.2023 Magazin
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil...
Dövizdeki hareketliliğe rağmen onlarca Türk sıraya girdi! Almak için paranızın olması yeterli değil... Piyasalar ve dövizlerdeki hareketliliğe rağmen lüks tüketime olan ilgi artarak devam ediyor. Lüks saat, çanta, özel dikim kıyafetler ve otomobil için aylarca beklemeniz gerekiyor. Aynı durum restoranlara gitmek için de geçerli.
9.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı.
25.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Veliaht Prens Selman ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
17.07.2023 Gündem
Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg yaşadığı zor günleri anlattı: 'Kaçırılmış olabilir'
Korhan Hoca’nın eşi Angela Berzeg yaşadığı zor günleri anlattı: 'Kaçırılmış olabilir' Köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Korhan Berzeg’in eşi Angela Berzeg, yaşadığı zor günleri anlattı. Kötü bir rüyada gibi olduğunu söyleyen Berzeg, “Sanki gerçekdışı bir olay ve bir film senaryosunun içindeki oyuncu gibiyim” dedi.
6.07.2023 Yaşam
Pirinç Pilavı Kaç Kalori? Pirinç Pilavı Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Pirinç Pilavı Kaç Kalori? Pirinç Pilavı Besin Değerleri Ve Kalorisi... Pirinç pilavı en çok tüketilen yemek türlerinden biridir. Özellikle birçok farklı ana yemeğin yanında gelir ve bütünleyici bir etki sağlar. Diğer yandan pirinç pilavı her damak tadına uygun bir lezzet olarak öne çıkar. Tabii pilav ile birlikte yağ ve benzeri pek çok unsurun katılması eşliğinde yüksek bir kaloriye sahip olduğunu söylemek mümkün. Çünkü önemli bir karbonhidrat yapısına sahiptir. Bu doğrultuda bir porsiyonunun 170 gram içerisinde 283 kaloriye bulunmaktadır.
3.07.2023 Sağlık
Salatalık Kaç Kalori? Salatalık Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Salatalık Kaç Kalori? Salatalık Besin Değerleri Ve Kalorisi... Fit bir vücuda sahip olmak neredeyse herkesin hayalidir. İdeal vücut ölçülerine ve kiloya kavuşmak özellikle kadınların vazgeçilmez hedefleri arasında yer alır. Kilo vermek adına uzman yardımı alma olanağı olmayan kişiler için birçok alternatif mevcut olmaktadır. Az kalorili besinler ile beslenmek bu alternatiflerin başında yer alır. Salatalık da içerdiği yüksek besin değeri ve az kalori nedeniyle bu alternatiflerin başında gelmektedir
30.06.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu?
Sedat, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor! Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler oldu? Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız, 4 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümü ile seyirciyle buluştu. Camdaki Kız son bölümüyle göz kırpmaya bile vakit bırakmadı. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 77. bölümde neler oldu?
5.05.2023 Magazin
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu?
Türkan ihanetin görüntülerini fotoğrafladı! Üç Kız Kardeş 47. bölümde neler oldu? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 25 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
26.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Akşam Yemeği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akşam yemeği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.