Akaryakıt İstasyonu

Akaryakıt İstasyonu

Son dakika akaryakıt istasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt istasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt istasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt İstasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt istasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 akaryakıt istasyonu haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt istasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli?
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli? Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısında Hüseyin Filiz'in ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Hüseyin Filiz kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun
Bankadan para çeken vatandaşlara GPS'li tuzak! Milyonluk vurgun Ankara’da bankadan yüklü miktarda para çeken vatandaşların araçlarına GPS koyup takip ederek yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı gasp eden çete üyeleri, düzenlenen operasyonla yakalandı.
7.09.2023 Yaşam
Eskişehir'de akaryakıt istasyonu çalışanı tabancayla öldürüldü! Kan donduran detay
Eskişehir'de akaryakıt istasyonu çalışanı tabancayla öldürüldü! Kan donduran detay Eskişehir'de, akaryakıt istasyonu çalışanı Sezer Keklikçi (35), sokakta tartıştığı kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis olay sonrası kaçan şüphelinin kimliğini araştırıyor.
3.08.2023 Gündem
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kırsal bölgelerde haberleşme altyapısını yaygınlaştırmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Evrensel hizmet projeleri ile kırsal bölgelerde yer alan 2 bin 575 yerleşim yerine 4,5G mobil haberleşme hizmeti sağladık. Buralarda kullandığımız mobil baz istasyonlarının yüzde 40'ı yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, Antalya ve Trabzon Havalimanlarının da Kurban Bayramı’nda tüm zamanların rekorlarını kırdığını açıkladı.
2.07.2023 Gündem
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı'
Öldüresiye dövülen akaryakıt istasyonu çalışanı dehşeti anlattı! 'Polisin de silahını almaya çalıştı' Şişli'de Akaryakıt istasyonu çalışanı 19 yaşındaki Ali Kemal Şimşek, 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırı sonrası kendisini dövenlerden şikayetçi olmayan Şimşek o gece yaşananları anlattı.
2.07.2023 Yaşam
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler
Şişli'de akaryakıt istasyonu çalışanını öldüresiye dövdüler Şişli'de, akaryakıt istasyonunda bekleyen 2 kişi, kendi kendine konuşan istasyon çalışanı Ali Kemal Şimşek'e saldırdı. Bekçilerin ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının gözleri önünde öldüresiye dövülen Şimşek, şikayetçi olmayınca saldırganlar serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarına da yansıyan saldırıda yaralanan Ali Kemal Şimşik'in babası Yılmaz Şimşek, saldırganlardan ve bekçilerden şikayetçi olacağını belirterek "Saldırganları yakalamışlar, benim çocuğum korkudan şikayetçi olamamış. Ben hepsinden şikayetçi olacağım. Bekçilerden de şikayetçi olacağım, devlet bunlara yetki vermiş. Sen onların güvenliğini sağla onları koru diye seni oraya koymuş" dedi.
2.07.2023 Yaşam
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti
Rum akaryakıt istasyonları KKTC'den yakıt alınmasını protesto etti Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ndeki (GKRY) akaryakıt istasyonu sahipleri Rumların KKTC'den yakıt almasını protesto etti. Eylem nedeniyle Metehan Sınır Kapısı’ndaki geçişler bir süreliğine durdu.
27.06.2023 Dünya
'Kaçak' kıyma çekiminin cezası 60 bin lira
'Kaçak' kıyma çekiminin cezası 60 bin lira Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, hijyenik olmayan koşullarda sokakta, kasaplar haricinde alakasız meslek grubundan insanların kıyma çekiminin yasak olduğunu söyledi. Yardımcı, "Akaryakıt istasyonu yanında, nalburda, berberde kıyma çekimi yapılıyor. Kaçak kıyma çekimi yapanlara 60 bin lira ceza kesilecek" dedi.
15.06.2023 Yaşam
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılının ilk çeyreğinde kurumsal müşterilere hizmet verdiği Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki başarılı performansının da katkısıyla, net satış gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 91,5 artırarak büyümesini sürdürdü. Öte yandan Kerevitaş inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde şirketin konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak 3,2 milyar TL oldu.
12.05.2023 Ekonomi
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi Halit Ergin, 18 yaşındayken işe girmek için sağlık raporu almaya gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. 4 yıl boyunca tedavi gören hasta, kız kardeşinden yapılan ilik nakli sonrasında hayata tutundu.
6.04.2023 Sağlık
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı Kızılay, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını paylaştı.
9.02.2023 Gündem
Depremzedelerin akaryakıt kuyruğu
Depremzedelerin akaryakıt kuyruğu Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Kahramanmaraş'ta, evlerine giremeyen binlerce kişi geceyi araçlarında geçiriyor. Soğuk hava nedeniyle araçlarını sürekli çalıştırmak zorunda kalan vatandaşlar, en büyük ihtiyacı olan akaryakıta ulaşmak için ise saatlerce kuyrukta bekliyor.
8.02.2023 Gündem
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak!
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 26 ildeki 365 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Arsalara, yüzde 25 peşinat 36, 48 ve 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir?
27.09.2022 Ekonomi
Zeytinburnu'nda otomobil alev alev yandı; sürücü ölümden döndü
Zeytinburnu'nda otomobil alev alev yandı; sürücü ölümden döndü Zeytinburnu'nda akaryakıt istasyonundan çıkan otomobil, bir anda alev alarak yanmaya başladı. Sürücü son anda kendini dışarı atarken, alevler olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Otomobilin yanma anları vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı.
27.09.2022 Yaşam
Park halindeki servis minibüsü alev alev yandı
Park halindeki servis minibüsü alev alev yandı İzmir’in Bornova ilçesinde, akaryakıt istasyonunun bitişiğindeki araç bakım servisi önünde park halinde olan servis minibüsünde yangın çıktı. Akaryakıt istasyonu çalışanları ve itfaiye ekiplerince minibüsteki yangın söndürüldü.
26.09.2022 Yaşam
Osmaniye'de sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar suya gömüldü
Osmaniye'de sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar suya gömüldü Osmaniye'de etkili olan fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini su basarken, çok sayıda araç caddelerde biriken sularda mahsur kaldı. Devlet Bahçeli Alt Geçidi ise su baskını nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.
22.09.2022 Yaşam
Mardin'deki kazada şehit olan polisi memuru Yahya Ergin, memleketine uğurlandı
Mardin'deki kazada şehit olan polisi memuru Yahya Ergin, memleketine uğurlandı Mardin'in Derik ilçesinde, 2 TIR’ın neden olduğu ve 20 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in (33) cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çanakkale’ye gönderildi. 
21.08.2022 Gündem
Mardin'de de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı
Mardin'de de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, ölü sayısının 20'ye çıktığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, Mardin'in Derik ilçesinde peş peşe meydana gelen iki ayrı tır kazasıyla ilgili Derik Cumhuriyet Başsavcılığınca adli tahkikat başlatıldığını bildirdi. Bakan Soylu, kaza bölgesinde bulunan bir polisin de şehit olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gaziantep’in ardından Mardin’in Derik ilçesinden de maalesef elim bir kaza haberi aldık. Ciğerimizi yakan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bir kez daha başımız sağ olsun." dedi.
21.08.2022 Gündem
Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar?
Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar? Galatasaray Spor Kulübü ile Tunç Holding arasında Erkek Futbol Takımımızın forma kol sponsorluğu için gerçekleşti. Peki, Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar?
25.07.2022 Gündem
Akaryakıt zamları tercihleri değiştirdi! Sayıları her geçen gün artıyor
Akaryakıt zamları tercihleri değiştirdi! Sayıları her geçen gün artıyor Her geçen gün zorlaşan hayat şartları ve zamlar insanların yaşam koşullarını da değiştirmeye başladı. Aydın’da zamlarla birlikte kısa mesafe ulaşımlarında en fazla tercih edilen ulaşım aracı motosiklet oldu.
24.07.2022 Gündem
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı!
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı! Muğla Bodrum'da sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada 52 yaşındaki ünlü iş insanı Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Pala çiftinin teknede bulunan 12 yaşındaki küçük kızı ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı…
11.07.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz
Kılıçdaroğlu: Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz Aydın'da şoför, nakliyeci, servisçi, taksici ve minibüsçü esnafıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz. Destek verirseniz öyle dolar bazında olmayacak. Tamamını kamulaştıracağız" dedi.
23.06.2022 Siyaset
50 milyon liralık vurgun! Nasıl dolandırıldığını anlattı
50 milyon liralık vurgun! Nasıl dolandırıldığını anlattı Nevra K.’nin 50 milyon lirasını, Ceren A.’nın ise 1 milyon dolarını alan Alo Çetesi’nin iki kadına ait bilgileri bilgisayar korsanlarından aldığı ortaya çıktı. Çete için tüketici kredisi de çeken ve kiraya çıkmak zorunda kalan Nevra K., yaşadıklarını “Ölüm gibi bir şey” diyerek anlattı.
16.06.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da 6 ay süren ‘alo’ soygunu! İşinsanının 50 milyon lirasını çaldılar...
Şanlıurfa'da 6 ay süren ‘alo’ soygunu! İşinsanının 50 milyon lirasını çaldılar... Telefon dolandırıcılarının son kurbanları İstanbul’da yaşayan ihracatçı Nevra K. ve mühendis Ceren A. oldu. Geçen yıl Aralık ayında Ceren A.’yı arayan bir kişi, polis olduğunu söyleyerek, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti. Malvarlıklarınıza el koyacaklar. Tüm malvarlıklarınızı satıp paralarını bize verin. Parayı vermezseniz sizi de gözaltına alacağız” dedi.
15.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt İstasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt istasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.