Ak Parti Anket

Ak Parti Anket

Son dakika AK Parti anket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti anket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti anket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Anket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti anket gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 ak parti anket haberi bulunmuştur. Tüm ak parti anket haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'den anket açıklaması: İstanbul ve Ankara'da...
AK Parti'den anket açıklaması: İstanbul ve Ankara'da... AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, A Haber canlı yayınında Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. AK Parti'nin 31 Mart seçimleri için yaptırdığı anket çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kurtulmuş, "İstanbul ve Ankara olmak üzere seçimlere favori olarak giriyoruz." dedi.
17.01.2019 Siyaset
AK Parti’den anket hamlesi
AK Parti’den anket hamlesi Aday belirlemede işi sansa bırakmak istemeyen AK Parti, yüz yüze mülakatlarda yaşanabilecek manipülasyonu aşmak için “tele-sms” anketini devreye soktu. Bu hafta başlayan çalışma ile vatandaşa başkandan, belediyeden memnun olup olmadığı ve kimi başkan olarak görmek istediği soruluyor.
13.09.2018 Siyaset
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar...
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar... AK Parti'de sıcak saatler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı sonrası bakanlar ve milletvekilleriyle bir araya geldi. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal toplantı sonrası açıklama yaparak AK Parti'nin elindeki son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55,6 olduğunu açıkladı.
19.04.2018 Siyaset
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı
Son seçim anketi! Bomba ittifak detayı Son seçim anket sonuçları gelmeye devam ediyor. ORC anketi birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Buna göre AK Parti gücünü korurken İyi Parti ve HDP barajın altında kalıyor.
2.03.2018 Gündem
AK Parti kamuoyunun nabzını tuttu
AK Parti kamuoyunun nabzını tuttu Her ay düzenli anket yaptıran AK Parti “değişim”i vatandaşa sordu. Halkın yüzde 50’den fazlası “Karar doğru” dedi.
16.11.2017 Siyaset
Son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında
Son anket Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünkü MYK toplantısında seçim çalışmalarını startını yerel seçimlere vurgu yaparak verdi.AK Parti AR-GE başkanlığı referandum sonrası yapılan anket çalışmaları Erdoğan'a sunuldu.
15.08.2017 Siyaset
AK Parti'de yüzde 48.6 anketi!
AK Parti'de yüzde 48.6 anketi! AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, gazetecilerle bir araya geldi
10.08.2017 Siyaset
AK Parti'nin anketinde sürpriz sonuç
AK Parti'nin anketinde sürpriz sonuç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, AK Parti'nin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkardığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Çankaya'ya kim çıksın anketi!
Çankaya'ya kim çıksın anketi! AK Parti, milletvekillerine dağıtacağı ankette cumhurbaşkanlığı için 3 isim önermelerini isteyecek...
16.04.2014 Siyaset
Yerel seçimlerde kim nereyi alır?
Yerel seçimlerde kim nereyi alır? MAK Danışmanlık ve Araştırma şirketinin 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik 1-7 Mart anketi özellikle büyükşehirlere ilişkin çarpıcı sonuçlar ortaya koydu.
17.03.2014 Siyaset
İzmir operasyon sonrası zorlaştı!
İzmir operasyon sonrası zorlaştı! 2002'den beri AK Parti için araştırmalar yapan ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili asçıklamalarda bulundu...
30.01.2014 Siyaset
Son oy oranını açıkladı!
Son oy oranını açıkladı! Cemaate 'dershane' yanıtı
24.11.2013 Siyaset
Masasındaki son anket!
Masasındaki son anket! AK Parti MYK’nın son anketini masaya yatırdı. MHP ve BDP'nin oyları artarken...
12.09.2013 Siyaset
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
AK Parti'nin İstanbul ve Ankara planı belli oldu! 81 ilde 350 anket
AK Parti'nin İstanbul ve Ankara planı belli oldu! 81 ilde 350 anket AK Parti, kongre sonrası yerel seçimlere odaklandı. Erdoğan kurmaylarına “Onun adamını, bunun adamını değil halkın adamını seçin” talimatı vermişti. Bu doğrultuda yapılacak anketlerle vatandaşa kimi aday görmek istediği sorulacak.
16.10.2023 Gündem
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
Masadaki son anket! AK Parti rakam verdi: Fark 15 puan
Masadaki son anket! AK Parti rakam verdi: Fark 15 puan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, seçimlere 13 gün kala son seçim anketlerine ilişkin bilgileri aktardı.
30.04.2023 Gündem
AK Parti'li Yavuz: 14 Mayıs'ta Erdoğan'ın 1'inci olduğunu göreceğiz
AK Parti'li Yavuz: 14 Mayıs'ta Erdoğan'ın 1'inci olduğunu göreceğiz AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "İnşallah 14 Mayıs'ta açık ara Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın 1'nci olduğunu göreceğiz" dedi.
1.04.2023 Gündem
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı
AK Partili isim partisinin oy oranını açıkladı AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Bugün itibarıyla genel merkezimizin yaptırdığı anketlerde, en kötü anketi söylüyorum, Türkiye genelinde yüzde 40-41'in altına düşmedik" dedi.
27.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket sonuçları ortaya çıktı Son anket sonuçlarını açıklayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, gençlerin oranına dikkat çekti.
10.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dağ son anket çalışmalarında AK Parti'nin yüzde 41.9 oy oranı aldığını belirtirken, "Cumhur İttifakı'nın oylarında yükselen bir trend var" dedi.
18.10.2022 Siyaset
AK Parti'den flaş anket açıklaması!
AK Parti'den flaş anket açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti MKYK toplantısında, Rusya-Ukrayna Savaşı masaya yatırıldı. Ukrayna-Rusya krizine yönelik Türkiye'nin izlediği arabulucu politikanın, Erdoğan'a ve AK Parti'ye olan güvene ilişkin anketlere olumlu yansıdığı da bazı kurmaylar tarafından dile getirildi.
8.04.2022 Siyaset
Numan Kurtulmuş: AK Parti en yakın rakibinden 10-12 puan öndedir
Numan Kurtulmuş: AK Parti en yakın rakibinden 10-12 puan öndedir AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 2023 seçimleri için "2023 seçimleri açık söylüyorum aslanın ağzındadır. Bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Şu anda kamuoyu yoklamalarında AK Parti en yakın rakibinden 10-12 puan öndedir" dedi.
19.02.2022 Siyaset
AK Parti anketinden çıkan çarpıcı sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına koyuldu
AK Parti anketinden çıkan çarpıcı sonuçlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasına koyuldu AK Parti için yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da önünde olan son kamuoyu araştırmasından pandemi ve aşı konusu başta olmak üzere çarpıcı sonuçlar çıktı. Anketin sonuçlarına göre vatandaşların yüzde 81'i aşısını yaptırırken oranı yüzde 17'lerde olan aşı karşıtı bir grup da bulunuyor.
24.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Anket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti anket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.