Ahtapot

Ahtapot

Son dakika ahtapot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahtapot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahtapot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahtapot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahtapot gelişmeleri de dahil olmak üzere 304 ahtapot haberi bulunmuştur. Tüm ahtapot haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat İstanbul'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitinginde trafiğe kapanacak yollar belli oldu.
27.10.2023 Gündem
Falda Ahtapot Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ahtapot Nasıl Yorumlanır?
Falda Ahtapot Görmek Ne Demek? Kahve Falında Ahtapot Nasıl Yorumlanır? Falda ahtapot görmek zor durumlarda bile sakinliğini korumak anlamına gelir. Özellikle bazı zor durumlar içerisinde kalabileceği, fal sahibinin bu zorluklara karşı sakin olması gerektiğini anlatır. Aynı zamanda ailevi bazı konuların ön plana çıkacağı yönünde delalet eder. Ailevi olaylara karşı sağ sahibinin yine sakin bir yaklaşım göstermesi gerektiğine dair rivayet edilir. Anlık bir hata ile problemleri daha derin hale getirmemek için bu durum oldukça önemlidir. Özellikle aile içerisinde aktif bir rol alabileceği bir döneme girmek üzeredir.
26.07.2023 Gündem
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü
Tezgahlar balıkla dolup taştı! Fiyatlar yarıya düştü Yasak kalktı, tezgahlar balıkla doldu. İzmir Balıkçı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Şahin Çakan, 15 Temmuz itibarıyla Ege'de izin verilen trol avcılığı ile balık fiyatlarının düştüğünü söyledi.
24.07.2023 Ekonomi
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Al Sancak 6. bölüm izle! 9 Mart Al Sancak yeni bölüm
Al Sancak 6. bölüm izle! 9 Mart Al Sancak yeni bölüm Al Sancak 6. bölüm izle linki araştırılmaya başlandı. Uğur Güneş ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini paylaştığı asker dizisi Al Sancak yeni bölümüyle 9 Mart Perşembe akşamı TRT 1'de ekrana geliyor. Şehitler Ölmez hashtagiyle haftaya merhaba diyecek olan dizinin son bölümü de heyecanla bekleniyor. İzleyicinin "Al Sancak son bölüm full izle" araştırması da devam ediyor.
9.03.2023 Televizyon
Navigasyonu ayarlarken dikkati dağıldı, otomobili ile takla attı
Navigasyonu ayarlarken dikkati dağıldı, otomobili ile takla attı Kırıkkale'de seyir halindeyken telefonun navigasyon uygulamasını ayarlamaya çalıştığı esnada dikkati dağılan sağlık görevlisi sürücü, otomobilinin şarampole devrilmesi neticesinde kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
9.03.2023 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir!
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde konuştu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "HDP’ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir." ifadelerini kullandı. Yunanistan'a sert tepki gösteren Bahçeli, "Bu ülke yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan, damarımıza basmaktan vazgeçmelidir, taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir." dedi.
11.09.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur
MHP lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türkiye'de “Roboski” diye bir yer yoktur MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu özellikle şunu bilmelidir ki, Türkiye’de “Roboski” diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Roboski tanımlaması, devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne kast etmek, taş koymak, pusu kurmak, ateş açmak, bölücülüğe hizmet etmektir." dedi.
8.08.2022 Siyaset
İsmail Demir: Donanımsal anlamda önemli adımlar atılması gerek
İsmail Demir: Donanımsal anlamda önemli adımlar atılması gerek Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Biz meselelere yazılımsal olarak yaklaşırken donanımsal anlamda da ülkemizde önemli adımlar atılması gerekiyor. Bundan sonra olacak girişimlerde eğer donanım anlamında geri kalırsak belki de yazılım anlamında alacağımız tedbirlerin etkisiz kalma ihtimali çok büyük" dedi.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Mutluluk hormonunu artırıyor, diyet için en doğru tercih! İşte serotonini yükselten besinler...
Mutluluk hormonunu artırıyor, diyet için en doğru tercih! İşte serotonini yükselten besinler... Mutluluk hormonu olarak bilinen serotonini artırıyor, ruh halini yükseltiyor ve diyet modeli için en iyi seçim olduğu belirtiliyor. Protein bakımından çok zengin, kandaki çeşitli amino asitlerin seviyesi artırıyor. Tam bir lif ve vitamin deposu, haftada en az bir porsiyon tüketilmesi öneriliyor. Balık, istiridye, ahtapot, kalamar, muz, ananas, erik, fındık, süt, hindi, ıspanak ve yumurta... Uzm. Dyt. Mine Özkazanç Akren, beyindeki serotonin sentezinin triptofan varlığına bağlı olduğuna dikkati çekerek “Sağlıklı yetişkinler günde kilo başına yaklaşık 5 mg L triptofan içeren besin tüketmelidir” dedi. Peki triptofan içeren besinler hangileridir? İşte Mutluluk hormonunu artıran deniz ürünleri ve diğer besinler...
19.01.2022 Sağlık
Nadir görülüyor! Orada ortaya çıktı: 'Hayatımda bir kez tecrübe edebileceğim karşılaşma'
Nadir görülüyor! Orada ortaya çıktı: 'Hayatımda bir kez tecrübe edebileceğim karşılaşma' Avustralya’nın kuzeydoğusunda bulunan Büyük Set Resifi’nde nadir görülen battaniye ahtapotu, dalgıç Jacinta Shackleton’ın kamerasına yansıdı.
14.01.2022 Dünya
NASA duyurdu! Samanyolu Galaksisi'nin merkezindeki kara delik sızdırıyor
NASA duyurdu! Samanyolu Galaksisi'nin merkezindeki kara delik sızdırıyor NASA'ya göre Güneş'in 4,1 milyon katı kütleye sahip kara deliğin "uyuyan bir canavar olmadığı" kanıtlandı.
20.12.2021 Bilim ve Teknoloji
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi Türkiye'de milli teknolojilerin geliştirilmesindeki rolü dolayısıyla "ülkenin en büyük Ar-Ge merkezi" olarak nitelendirilen TÜBİTAK, son dönemde geliştirdiği çözümleri SAHA EXPO'da vitrine çıkardı.
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı
Heybeliada'da orman yangını çıktı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı: Kontrol altına alındı Son dakika haberi... Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi. İstanbul Valiliği, yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de "Herkesin en büyük korkusuydu Adalar'da. Tüm insanlar canla başla sessizce ağlayarak müdahale etmeye çalışıyor" dedi. Orman Genel Müdürlüğü yangına 4 uçak ve 5 helikopter ile müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Heybeliada'daki yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
21.08.2021 Gündem
Müsilaj için hareket geçildi! Marmara'nın dijital ikizi çıkarılıyor
Müsilaj için hareket geçildi! Marmara'nın dijital ikizi çıkarılıyor Marmara Denizi'ndeki seferin ilk ayağını bitiren ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsünde görevli bilim insanları, 40 günlük sefer süresince 234 oşinografi istasyonunda çalışmalarını gerçekleştirdi. Doç. Dr. Mustafa Yücel, "Bu yaz içerisinde veya sonbaharda yeni bir müsilaj patlaması beklemiyoruz ama doğa tabi ki, tahmin edilmesi güç" dedi.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Nadir rastlanan "Cam Ahtapot" görüntülendi
Nadir rastlanan "Cam Ahtapot" görüntülendi ABD'de Schmidt Okyanus Enstitüsü, Pasifik Okyanusu'nun (Büyük Okyanus) derin sularında gerçekleştirdiği araştırma seferinde nadir rastlanan "Cam Ahtapot"u görüntüledi.
11.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Su ürünleri ihracatı 5 ayda yarım milyar doları aştı
Su ürünleri ihracatı 5 ayda yarım milyar doları aştı Türkiye'nin pazara sunduğu en fazla tercih gören balık türü olan levrekte ihracat, ocak-mayıs döneminde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 30 artarak 173 milyon dolara çıktı.
8.06.2021 Ekonomi
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme!
Muhsin Yazıcıoğlu davasında flaş gelişme! Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin, arama çalışmalarında ihmallerinin bulunduğu iddiasıyla "görevi kötüye kullanma" suçundan yargılanan, aralarında eski Adana Jandarma Bölge Komutanı emekli Korgeneral Ali Lapanta'nın da yer aldığı 4 sanığa 1 yıl 1 ay ile 1 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.
15.02.2021 Gündem
Tezgahların gözdesi oldu! Kilosu 55 lira
Tezgahların gözdesi oldu! Kilosu 55 lira Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında restoranların gel-al ve paket servis hariç hizmet vermemesi nedeniyle ihtişamlı sofraların yiyeceği olan ahtapotun kilogram fiyatı 55 liraya kadar düşünce tezgahların gözdesi oldu.
4.12.2020 Ekonomi
Paul Pogba nereli? Fransa Milli Takımı’ndan ayrılan Paul Pogba kimdir, kaç yaşında, Müslüman mı?
Paul Pogba nereli? Fransa Milli Takımı’ndan ayrılan Paul Pogba kimdir, kaç yaşında, Müslüman mı? Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslamiyet hakkında yaptığı açıklamanın ardından, Manchester United'ın Müslüman yıldızı Paul Pogba'nın, milli takımı bıraktığını öne sürdü. Peki, Paul Pogba aslen nereli? Paul Pogba kimdir, kaç yaşında?
26.10.2020 Gündem
Bakan duyurdu! Yasaklandı
Bakan duyurdu! Yasaklandı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Gırgır ve trol yöntemi ile su ürünleri avcılığı Akdeniz'de 15 Eylül, diğer denizlerimizde ise 1 Eylül tarihinde başlayacak ve tüm denizlerimizde 15 Nisan itibari ile sona erecektir. Hassas bir ekosisteme sahip olan ve önemli balık türlerimizin üreme ve beslenme alanlarından Marmara Denizi, Çanakkale ve İstanbul Boğazı, Karadeniz ile içsularda ışıkla avcılık yasaklanmıştır." ifadelerini kullandı.
22.08.2020 Ekonomi
İstilacı 2 tür de Akdeniz balıkları arasına girdi
İstilacı 2 tür de Akdeniz balıkları arasına girdi Antalya'da faaliyet gösteren ve Türkiye'de yaşayan balık türlerinin yer aldığı Deniz Biyolojisi Müzesi'nde, iklim değişikliği nedeniyle farklı denizlerden gelip Akdeniz'de yaşamaya başlayan, 'istilacı' olarak bilinen aslan ve balon balığı türleri de sergilenmeye başladı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, bu iki türün artık Akdeniz'in balıkları arasında olduğunu söyledi.
18.08.2020 Yaşam
Doğurganlığı artıran besinler nelerdir? Gebelikte beslenme nasıl olmalı?
Doğurganlığı artıran besinler nelerdir? Gebelikte beslenme nasıl olmalı? Günümüz iş hayatında sağlıklı ve dengeli beslenmeden ödün vermek vitamin ve minerallerin yetersiz alımına neden olabiliyor. İş hayatının içinde bebek planlayan kadınlar için hamilelik öncesi vücudun doğru hazırlanması, dengeli beslenme ve uygun takviyelerin alınması önem taşıyor. Peki, Hamilelik öncesi nelere dikkat edilmeli? Doğurganlığı artıran besinler nelerdir? Gebelikte beslenme nasıl olmalı? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Recai Pabuçcu hem erkekte hem de kadında doğurganlığı artıran besinler ve gebelikte beslenme ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri anlattı
8.08.2020 Sağlık
Bahçeli: 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' ya da 'tiyatro' demek ihanet ortakçılığıdır
Bahçeli: 15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' ya da 'tiyatro' demek ihanet ortakçılığıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "15 Temmuz'a 'kontrollü darbe' ya da 'tiyatro' demek işbirlikçiliktir, ihanet ortakçılığıdır. Nitekim yanlıştır, muhataplarını tarih ve millet önünde mahcup edecektir. Mücadeleyi sorgulayanlar FETÖ'nün değirmenine su taşıyan gafillerdir" dedi.
14.07.2020 Siyaset
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet
İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? İstanbul film festivali 2020 bilet 39. İstanbul Film Festivali’nin 17-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ulusal Yarışma ve Ulusal Kısa Film Yarışması biletleri bugünden itibaren (10 Temmuz) satışa sunuldu. 11 uzun metrajlı ve 12 kısa film yer alacak. SSM’de kurulacak açık hava sinemasında her gece 21.00’de bir uzun ve bir kısa metrajlı film birlikte gösterilecek. Gösterimler, film ekiplerinin katılımıyla yapılacak. Peki, İstanbul film festivali 2020 bilet fiyat ne kadar? 39. İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek filmler neler?
10.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahtapot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahtapot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.