Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tekrar tersine dönüyor! Sıcaklıklar aniden değişecek, iller ve günü belli oldu
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tekrar tersine dönüyor! Sıcaklıklar aniden değişecek, iller ve günü belli oldu 7 Eylül hava durumu son dakika... Meteoroloji son dakika duyurdu. 13 ilde yağışlar etkisini göstermeye devam ediyor. MGM bugün ve önümüzdeki günlere ilişkin güncel hava durumu tahminlerini yayımladı. Perşembe gününden sonra yağmurlu hava yerini yurdun tamamında güneşli ve sıcak havaya bırakacak. Sıcaklıklar da artışa geçiyor, 4 derece yükseleceği tahmin ediliyor. İstanbul'da hava sıcaklığı 30 dereceyi aşacak. Hafta sonu havanın nasıl olacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyordu ve belli oldu. Hangi illerde bugün ve yarın yağmur var? Cumartesi ve pazar hava nasıl? Son dakika hava durumu tahminleri...
7.09.2022 Gündem
Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağışı!
Turizmin başkenti Antalya’ya nisan ayında kar yağışı! Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 14.30 sıralarında kar yağışı başladı.
11.04.2022 Gündem
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı! Valilik resmen duyurdu, okullar tatil edildi
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı! Valilik resmen duyurdu, okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.02.2022 Gündem
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İstanbul’da kar yağışı var mı?
İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İstanbul’da kar yağışı var mı? İstanbul’da kar yağışı ne zaman? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava durumu raporuna göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin altına inecek. Meteoroloji 35 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarında bulunurken, 12 il yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu. Peki, İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İstanbul’da kar yağışı var mı?
7.12.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener...
Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili flaş açıklama! Meral Akşener... İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin, "Ben aday değilim. Kendi adıma bunu konuşabilirim. Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, net bir şekilde. kendi adıma söylenen bir söz bu. Kim aday olacak kısmında seçilecek, kazanacak bir adayla ve cumhurbaşkanlığını devam ettirecek bir adayla gideceğiz. Ben aday değilim, ben başbakanlığa adayım" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Gelir İdaresi Başkanlığı personel yer değiştirme yönetmeliği değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Gelir İdaresi Başkanlığı personel yer değiştirme yönetmeliği değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personelinin yer değiştirmesini düzenleyen yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. GİB personel yer değiştirme yönetmeliğinde, mazeret tayini istenebilecek durumlar arasına can güvenliği ve engellilik durumları da eklendi. Yeni yayınlanan yönetmeliğe göre, aile birliği mazeretinde, zorunlu çalışma süresini tamamlama şartı kaldırıldı. Sağlık mazeretine ilişkin taleplerde Başkanlığa sunulacak sağlık kurulu raporunun "son altı ay içinde" olarak değiştirildi. İşte Gelir İdaresi Başkanlığı personel yer değiştirme yönetmeliği...
13.07.2021 Memur
Meteoroloji'den 28 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, bugün...
Meteoroloji'den 28 il için son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, bugün... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. 28 ilde çok kuvvetli geliyor. Bugün başlıyor, saat verildi. Hava sıcaklıkları 10 dereceye kadar düştü. Bazı bölgelerde fırtına da etkili olacak. Sağanak yağış bugün ve önümüzdeki günlerde ülkemizin büyük bir bölümüne giriş yapıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre bugün Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Antalya, Isparta, Burdur ve Aydın çevrelerinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bugün hava nasıl olacak? 5 günlük hava durumu haritası da paylaşıldı. İşte sağanak beklenen 28 il...
21.05.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Çok sayıda il için geçerli, kuvvetli...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Çok sayıda il için geçerli, kuvvetli... Önce Meteoroloji sonra valilikler harekete geçti. Son dakika uyarıları art arda geldi. Çok sayıda ili kapsıyor. Kuvvetli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Afyonkarahisar, Kütahya, Çorum, Amasya, Ardahan, Kars çevreleri ile Ağrı ve Van’ın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
16.05.2021 Gündem
Son dakika olarak duyuruldu! Saat verildi, o iller için...
Son dakika olarak duyuruldu! Saat verildi, o iller için... Meteoroloji son dakika olarak uyardı. O illerde yaşayanları ilgilendiriyor. Saat verildi. Kuvvetli olacak. Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.
15.05.2021 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Tüm iller için geçerli, büyük dönüşüm...
Türkiye'de bir ilk! Tüm iller için geçerli, büyük dönüşüm... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. 81 il valiliğine yazı gönderildi. Türkiye'de ilk kez yapılıyor. Yeni proje hayata geçiriliyor. 30 ilden geri dönüş alındı. Tarımköy Projesi ile köyler yeniden üretim merkezi haline gelecek. Yeni iş imkânlarının yaratılmasını hedefleyen proje, şehirlere göçü durdurarak her ilin dengeli büyümesini sağlayacak. Köylerin yeniden üretim merkezi haline gelmesi sağlayacak projeyle hem ekonomiye katkı sağlanması, hem de tarım alanında Türkiye'nin yeniden şahlanması planlanıyor.
4.05.2021 Ekonomi
Meteoroloji il il uyardı: Yoğun kar yağışı geliyor
Meteoroloji il il uyardı: Yoğun kar yağışı geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. MGM saat vererek birçok il için yoğun kar yağışı uyarısında bulunarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
25.03.2021 Yaşam
Meteoroloji'den Türkiye geneline kar, yağmur uyarısı!
Meteoroloji'den Türkiye geneline kar, yağmur uyarısı! Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda çok sayıda kente sarı ve turuncu uyarı verilirken Mersin dışında tüm yurtta yağışlı hava etkili olacak. Yağışların Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz, İç Ege, Marmara'nın doğusunun yüksekleri ve İç Anadolu'nun kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 5 ila 12 derece azalacağı tahmin ediliyor.
11.03.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı! Birçok ile yoğun kar yağışı geliyor
Meteoroloji uyardı! Birçok ile yoğun kar yağışı geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre; 24 Aralık Perşembe günü 13 ilde yoğun kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
23.12.2020 Yaşam
Doğu Anadolu'da 661 köy yolu kardan kapandı
Doğu Anadolu'da 661 köy yolu kardan kapandı Doğu Anadolu'da kar yağışı sebebiyle 661 yerleşim biriminin yolu ulaşıma kapandı. Erzurum'da kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, Doğu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'da ise 5 santimetre olarak ölçüldü.
23.12.2020 Gündem
Meteoroloji'den kar uyarısı
Meteoroloji'den kar uyarısı Yeni yılın gelmesine sayılı günlerin kaldığı şu günlerde herkesin merak ettiği tek bir soru var. Yılbaşında kar yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bazı bölgelerde yoğun kar yağışı gerçekleşecek. Bugün de bazı illerde kar yağışı etkili olacak.
17.12.2020 Gündem
Bugün hava nasıl? Meteoroloji saat verdi, o illere sağanak geliyor...
Bugün hava nasıl? Meteoroloji saat verdi, o illere sağanak geliyor... Meteoroloji saat verdi ve uyardı, sağanak geliyor. Yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Burdur çevreleri, Antalya’nın batı ve doğu ilçeleri ile Mersin'in batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Anadolu Bölgesinde ise hava parçalı ve az bulutlu olarak geçecek. Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyrederken rüzgâr güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
28.10.2020 Gündem
Türkiye'de bir ilki başarmıştı! Yeni görev
Türkiye'de bir ilki başarmıştı! Yeni görev Türkiye’nin ilk kadın kaymakamı olan Özlem Bozkurt Gevrek, artık İstanbul Vali Yardımcısı. İstanbul’un 15 vali yardımcısı arasındaki tek kadın olan Gevrek, “Hata yapma lüksünüz asla yok. Erkek meslektaşlarınız 3 çalışıyorsa, sizin 13 çalışmanız gerekiyor” diyor.
13.09.2020 Gündem
Malazgirt Zaferi nedir, neyi sağlamıştır? 1071 Malazgirt Zaferi tarihinin Türk tarihindeki önemli nedir?
Malazgirt Zaferi nedir, neyi sağlamıştır? 1071 Malazgirt Zaferi tarihinin Türk tarihindeki önemli nedir? Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü anılıyor. ‘Anadolu kapılarını Türklere açan olay’’ olarak nitelendirilen Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde Bitlis'in Ahlat ile Muş'un Malazgirt ilçelerinde, etkinlikleri törenleri başladı. Peki, Malazgirt Zaferi neyi sağlamıştır? Malazgirt Zaferi tarihinin Türk tarihindeki önemli nedir? Malazgirt Meydan Muharebesi hakkında merak edilenler…
25.08.2020 Gündem
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli olacak
Meteoroloji uyardı: Kuvvetli olacak Doğu Anadolu'nun doğusu ile Batman ve Siirt çevrelerinde yarın yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
5.05.2020 Yaşam