Ağır Silah

Ağır Silah

Son dakika ağır silah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağır silah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağır silah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağır Silah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağır silah gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.088 ağır silah haberi bulunmuştur. Tüm ağır silah haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Mehmet Akin etkisiz hale getirildi MİT, Irak'ın kuzeyinde Pençe Operasyonlarının sürdüğü bölgede TSK üslerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 'Harun Egid' kod adlı Mehmet Akin'i etkisiz hale getirdi.
30.11.2023 Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
Soylu: Dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı
Soylu: Dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da vatandaşlarla buluştu. Soylu, dünyanın gözünün Türkiye seçimlerinde olduğunu belirterek, "Bütün dünya şu anda evet karşımızdaki dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı. Yanımızdaki dünya da,Türkiye'nin seçimine odaklandı. Bakalım el mi? Yaman, bey mi? Yaman?" diye konuştu.
10.05.2023 Gündem
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları!
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu!, 18 farklı ilde 1098 işçi alımı yapılacak. MSB İŞKUR üzerinden 1098 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları MSB personel alımı ilanına başvuruda bulunabilecek. Peki, 2022 MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB işçi alımı başvuru şartları!
22.11.2022 Personel Alımı
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi?
Azov taburu nedir, Azov taburu komutanı kimdir? Azov taburu kaç kişi? Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları anlaşmaya göre, Rusya’nın serbest bıraktığı Ukraynalı askerlerin arasında bulunan 5 Azov komutanının Türkiye’de kalacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından Azov taburu nedir, kaç kişi?
22.09.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi  Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde PKK'nın kullandığı 2 mağarada çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini açıkladı.
14.09.2022 Gündem
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde...
Rusya'dan kayıp ABD askerleri için ilk resmi açıklama geldi: Askerler elimizde... Rusya'nın 24 Şubat'ta başlattığı savaşta Ukrayna'daki çatışmalar sırasında kaybolan 2 ABD askeri için resmi açıklama Rusya'dan geldi. Kremlin sözcüsü Peskov, ABD'li askerlerin Rus askerlerinin hayatlarını tehlikeye atan paralı askerler olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu üstlenmeleri gerektiğini söyledi. Peskov, iki askerin 'savaş esiri' statüsünde değerlendirilmeyeceğini belirterek hukuki yolların önünü tamamen kapattı.
21.06.2022 Dünya
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi...
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi... Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken kriz NATO ülkesine sıçramak üzere. Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'a giden trenlere geçiş izni verilmemesi Moskova'nın gözünün dönmesine yol açtı, hem Kremlin hem de Rusya Dışişleri Bakanlığı tehditler savurdu.
20.06.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan 'U dönüşü'! Zelenski'nin tepkisi sosyal medyada viral oldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarında saldırıları devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya Başbakanı Mario Draghi ve Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis, başkent Kiev'i ziyaret etti. tarihi ziyarete ise Zelenski ile Macron'un bu kareleri damga vurdu. Daha önce yaptığı açıklamalar ile Ukrayna'yı kızdıran Macron'dan ise geri adım geldi.
17.06.2022 Dünya
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi!
Şırnak’ta örgüte ait çok sayıda roketatar mühimmatı ve sevk fişeği ele geçirildi! İçişleri Bakanlığınca yurt içinde PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, “ara-bul-yok et” stratejisiyle yürütülen Eren Abluka operasyonları 17 bölgede başarıyla sürüyor. Çok sayıda ağır silah mühimmatı ele geçirildi.
13.06.2022 Gündem
Norveç, Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladı
Norveç, Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladı Norveç Savunma Bakanlığı dün açıklama yaparak Ukrayna ordusuna 22 adet M109 obüs bağışladığını duyurdu. Norveç Savunma Bakanı Bjørn Arild Gram, bu tür silahların Ukrayna tarafından talep edildiğini ve gelişmelerin daha ağır silah bağışını gerektirdiğini ifade etti.
8.06.2022 Dünya
Almanya Ukrayna'ya kapıyı kapattı! 'AB üyeliği isteyen diğer ülkelere haksızlık olur'
Almanya Ukrayna'ya kapıyı kapattı! 'AB üyeliği isteyen diğer ülkelere haksızlık olur' Almanya Başbakanı Olaf Scholz Ukrayna'nın Avrupa Birliği'ne (AB) kısa yoldan üye olmasının mümkün olmadığını belirterek Kiev'e kapılarını kapattı. Scholz'un açıklamalarına tepki gösteren Ukrayna Avrupa'nın kendilerine 'ikinci sınıf muamele' yaptığını ileri sürdü.
19.05.2022 Dünya
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı
Almanya Federal Meclisi Ukrayna'ya ağır silah sevkiyatını onayladı Almanya Federal Meclisi’nde Ukrayna'ya ağır silah göndermek için sunulan önerge, iktidardaki Sosyal Demokratlar (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) koalisyon ortaklarının yanı sıra Hristiyan Birlik partilerinin (CDU/CSU) destekleriyle onaylandı.
28.04.2022 Dünya
Dünyanın en güçlü ülkeleri belli oldu!  Avrupa diken üstünde, yeni savaş sesleri geliyor! Sevkiyat başladı!  İşte ülkelerin uçak, asker, tank, nükleer başlık sayıları...
Dünyanın en güçlü ülkeleri belli oldu!  Avrupa diken üstünde, yeni savaş sesleri geliyor! Sevkiyat başladı!  İşte ülkelerin uçak, asker, tank, nükleer başlık sayıları...   Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde bir ay geride bırakılırken, iki taraf arasındaki korkunç savaş en kanlı şekilde devam ediyor. Batı, Moskova yönetimine ağır yaptırımlarla cevap verse de NATO’dan herhangi bir askeri müdahale olmayacağı duyuruldu. Bu gelişmelerin ardından Çekya ise Ukrayna’ya ordu envanterinde bulunan ve kullanılmayan çok sayıda T-72 tipi tank ile BVP-1 tipi zırhlı araçlar gönderme kararı aldığını açıkladı. Ülke ayrıca, yaklaşık 5,5 milyon euroluk ek askeri yardım göndereceğini duyurdu. ABD'lilerin de ülkede kamikaze dronelar için eğitim verdikleri ortaya çıktı. Dünya diken üstünde bölgeden gelen son dakika gelişmelerini takip ederken, art arda gelen bu hamleler sonrası Rusya, Ukrayna ve Çekya’nın envanterinde bulunan ağır silah sayıları merak konusu oldu.
7.04.2022 Dünya
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
KKTC’den BM’ye sert tepki: Kabul edilemez
KKTC’den BM’ye sert tepki: Kabul edilemez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs’ta konuşlu Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün (BMBG) görev süresinin uzatılmasına ilişkin kararın BM Güvenlik Konseyi’nde kabul edilmesine tepki göstererek, “BM Güvenlik Konseyi’nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne sözde ‘tüm adanın temsilcisi’ gibi davranmaktan vazgeçmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
27.01.2022 Dünya
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300...
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300... İdlib gerginliğinden sonra Suriye'deki askeri hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu’nun, TSK desteğinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası harekâtını gerekçe gösteren Suriye rejimi bölgeye asker ve silah yığınağı yapıyor. Rusya da Kamışlı ve Rakka’daki hava üslerine S-300 füzeleri konuşlandırıyor.
15.11.2021 Dünya
Suriye'nin İdlib bölgesine büyük sevkiyat! ABD'den çağrı...
Suriye'nin İdlib bölgesine büyük sevkiyat! ABD'den çağrı... Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sivil yerleşim birimlerine yönelik saldırılarını artıran Rusya destekli Suriye rejimine gözdağı vermesinin sahadaki yansımaları sürüyor.
23.10.2021 Dünya
TSK'nın envanterine girdi! Dünyanın gözü onda
TSK'nın envanterine girdi! Dünyanın gözü onda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edilen Aksungur Mavi Vatan için büyük önem taşıyor. Aksungur’un taşıyacağı Sonobuoy platformu, Türkiye’yi İHA’dan denizaltı tespiti yapabilecek sayılı ülkelerden biri haline getiriyor.
21.10.2021 Yaşam
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı...
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı... Son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı DSG/YPG’ye yönelik olası kara harekatında son hazırlıkların yapıldığı belirtilirken Suriye Milli Ordusu’na da (SMO) “Harekata hazır ol” mesajı verildi. Olası harekatın odak noktası olarak görülen Tel Rıfat’a İHA’lardan Arapça yazılı bildiri atıldı. Bildiride halka hitaben, “Kentimizi geri alacağız. Çok geç olmadan güçlerimizle işbirliği yapın” denildi.
18.10.2021 Gündem
PKK/KCK'nın sözde Kerkük alan sorumlusu Mehmet Hatip Arıtürk öldürüldü
PKK/KCK'nın sözde Kerkük alan sorumlusu Mehmet Hatip Arıtürk öldürüldü MİT ve TSK'nın Kandil'e yönelik ortak operasyonunda terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Kerkük alan sorumlusu Mehmet Hatip Arıtürk etkisiz hale getirildi.
1.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dışa bağımlılığı bitirecek yeni hamleyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan dışa bağımlılığı bitirecek yeni hamleyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'nda konuştu.
29.04.2021 Gündem
Türk jetleri tek tek vurdu! Kandil, Metina...
Türk jetleri tek tek vurdu! Kandil, Metina... Türk Silahlı Kuvvetleri'nce cuma günü saat 17.40'ta Irak'ın kuzeyinde barınan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek, barınma alanlarını imha etmek amacıyla 'Pençe-Şimşek' ve 'Pençe Yıldırım' operasyonu başlatıldı. Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerine yönelik icra edilen operasyonda, belirlenen terör hedefleri savaş uçakları tarafından vuruldu. barınaklar bir bir imha edildi.
25.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağır Silah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağır silah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.