Ağır Darbe

Ağır Darbe

Son dakika ağır darbe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağır darbe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağır darbe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağır Darbe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağır darbe gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.443 ağır darbe haberi bulunmuştur. Tüm ağır darbe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi
Bakan Güler: Terör örgütünün hareket kabiliyeti bitme noktasına geldi Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen başarılı operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbe vurulmuş; artık, örgütün hareket kabiliyeti bitme noktasına gelmiştir" dedi.
11.04.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen 'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde 59 mağara, sığınak ve patlayıcı deposu imha edildi.
6.03.2024 Gündem
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceğiz
TBMM’de terörle mücadele oturumu! Bakan Fidan'dan net mesaj: Asla izin vermeyeceğiz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında Meclis Genel Kurulu’nda terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumu düzenleniyor. Kurtulmuş, "Türkiye sorunlarını çözmeye muktedir devlettir. Terör belasını da yok edip tarihin çöplüğüne atacaktır" dedi. Kürsüde söz alan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terör örgütüne ağır darbe indirdik" dedi. Güler'in ardından konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ise " ABD, Suriye'de DEAŞ ile mücadele bahanesi ile PKK terör örgütüne destek vermektedir." ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik Meclis'te terörle mücadele oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Pençe Kilit operasyonu ile kilit kapandı. Bugün artık yurt içinden tek bir şehit haberi gelmiyor, üs bölgelerimize tek bir saldırı yapılmıyor. Bu da terörü kaynağında yok etme stratejimizin başarısını gösteriyor" dedi.
16.01.2024 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 445 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 25’i son bir haftada olmak üzere bin 377 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2023 Gündem
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor
MSB: Ermenistan’ın siper kazdığı ve tahkimat yaptığı gözlemleniyor Milli Savunma Bakanlığı, “Kafkasya bölgesinin barış içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğine inanıyor, Ermenistan’ın uzatılan barış elini tutmasını temenni ediyor, Azerbaycan ve Ermenistan arasında kalıcı barışın tesis edilmesine yönelik samimi çabaları desteklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz” açıklamasında bulundu.
14.09.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten BM'ye sert tepki: KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz
Ömer Çelik'ten BM'ye sert tepki: KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz Kıbrıs'ta Pile köyündeki yol çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle BM'ye tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Barış Gücü’nün Rum Kesimi’ni memnun etmeye dönük söz konusu tavrı, bizatihi Kıbrıs’taki varlığını ve itibarını zedelemiştir. Cumhurbaşkanımızın BM platformlarında açık ve net şekilde dile getirdiği gibi, herkes Kıbrıs’ta iki eşit egemen halk olduğu gerçeğine tam saygı göstermelidir. KKTC’nin egemenlik haklarına kimse saygısızlık yapamaz." dedi.
19.08.2023 Gündem
KKTC'deki yol projesi... Ömer Çelik: BM'nin tavrı kabul edilemez
KKTC'deki yol projesi... Ömer Çelik: BM'nin tavrı kabul edilemez AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kıbrıs'ta Pile köyündeki yol çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle BM'ye tepki gösterdi. Çelik, "Barış Gücü’nün Rum Kesimi’ni memnun etmeye dönük söz konusu tavrı, bizatihi Kıbrıs’taki varlığını ve itibarını zedelemiştir." dedi.
19.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Göçmen kaçakçılarına ağır darbe
Bakan Yerlikaya duyurdu! Göçmen kaçakçılarına ağır darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya, Muğla, İzmir ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlıkları tarafından, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü birimleri ile koordineli icra edilen operasyonlarda; 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını açıkladı.
17.08.2023 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Bakan Yerlikaya: 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesi engellendi
Terör örgütüne ağır darbe! Bakan Yerlikaya: 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesi engellendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Lice kırsalında yakalanan uyuşturucu ile terör örgütünün 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesi engellendi." açıklamasını yaptı.
31.07.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: 892 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Deniz Albay Zeki Aktürk, “1 Ocak’tan itibaren Terörle Mücadele Harekatı bölgesinde 44’ü son bir haftada olmak üzere 892 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 38 bin 235 terörist etkisiz hale getirilmiştir” ifadelerini kullandı.
27.07.2023 Gündem
DEAŞ'a Ankara'da ağır darbe: Yabancı uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı
DEAŞ'a Ankara'da ağır darbe: Yabancı uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı Ankara'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yabancı uyruklu 9 şüpheli, gözaltına alındı.
26.07.2023 Gündem
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' 12'den vurdu!
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' 12'den vurdu! Milli İstihbarat Teşkilatı 2018'in ağustos ayı itibariyle terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik, teknik ve operatif imkanlar ile insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu. PKK ve DEAŞ terör örgütünün 400'ü üst düzey olmak üzere 2 bine yakın kritik ismini etkisiz hale getirdi. Peki mit bu dönüşümü nasıl sağladı? Terör örgütlerinin belini nasıl kırdı? Ayrıntıları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
17.07.2023 Vatan TV
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe
MİT'in 'Hayalet Hücreleri' tek tek öldürdü! Terör örgütüne ağır darbe MİT 2018'in Ağustos ayı itibarıyla terörle mücadele konseptini değiştirdi. Analitik teknik ve operatif imkanlarla insan istihbaratı yeteneklerini bir araya getirerek terör örgütlerine büyük darbe vurdu. PKK ve DEAŞ terör örgütünün 400'ü üst düzey olmak üzere 2 bine yakın kritik ismi etkisiz hale getirdi. Peki MİT bu dönüşümü nasıl sağladı, terör örgütlerinin belini nasıl kırdı? Ayrıntıları CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı. Öte yandan MİT, siber tehditlere karşı yeni bir adım attı. Yurt içi ve yurt dışından gelecek tehditlere karşı Siber İstihbarat Başkanlığı kuruldu.
17.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı Gazeteci Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçiminin ardından oluşturduğu yol haritasına dair kulis bilgileri CNN Türk'teki Akıl Çemberi programında paylaştı.
17.06.2023 Gündem
FETÖ'nün güncel yapılanmasına ağır darbe: 28 gözaltı
FETÖ'nün güncel yapılanmasına ağır darbe: 28 gözaltı Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) yönelik İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda, haklarında yakalama kararı bulunan 33 şüphelinin 28‘İ yakalandı. KOM Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen ve “Gazi Turgut Arslan“ adı verilen operasyonun, örgütün güncel yapılanmasına ve finans desteği sağlayanlara yönelik yürütüldüğü, yüklü miktarda döviz ve altın ele geçirildiği belirtildi.
17.06.2023 Gündem
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır?
Airbag Nedir, Çalışma Sistemi Nedir? Airbag Hangi Durumlarda Açılır? Araçlarda güvenliği sağlayan en önemli sistemler içerisinde airbag gelmektedir. Son yıllarda yüksek teknoloji ile birlikte kazalar esnasında yaralanmaların önemli oranda önüne geçtiğini söylemek mümkün. Çarpışma esnasında hava veya gazla şişerek yolcunun ön cama çarpması veya ön camdan fırlamasına engelleyen bir sistemdir. Özellikle aracın çarpışması ile birlikte 100 veya 220 milisaniye gibi yüksek bir hızda açılarak insan hayatına kurtardığını söylemek gerekir. Böylece meydana gelebilecek olan hasarı minimum seviyeye çeker ve kişinin yaşamını kurtarır. Tasarımına bağlı olarak birçok araçta farkı yapı üzerinden ele alınmaktadır.
30.05.2023 Gündem
Ali Koç Jorge Jesus'u kulüp binasına davet etti! 'Hocam masada 3 seçenek var'
Ali Koç Jorge Jesus'u kulüp binasına davet etti! 'Hocam masada 3 seçenek var' Giresunspor karşısında kaybedilen 2 puanın yanı sıra oynanan futbol hem Ali Koç'un hem de taraftarların sabrını taşırdı. Şampiyonluk yarışında ağır darbe alan Fenerbahçe'de Başkan Koç'un Jorge Jesus'u kulüp binasına davet ettiği öğrenilirken, masada 3 seçeneğin bulunduğu bildirildi. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
8.05.2023 Fenerbahçe
ABD'de Silicon Valley Bank krizi! Tsunami etkisi bir çok firmayı etkiledi...
ABD'de Silicon Valley Bank krizi! Tsunami etkisi bir çok firmayı etkiledi... Banka krizinin etkisi ABD'de giderek büyüyor. Kripto paralardan, havacılık sektörüne kadar birçok teknoloji girişimi paralarını bankada tuttuğu için ağır darbe aldı. Kriz, İsrail sahillerine kadar uzanmış durumda...
13.03.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş'taki gizemli bina sosyal medyada gündem oldu! Züccaciye dükkanındaki tabaklar yerinden bile dahi oynamadı
Kahramanmaraş'taki gizemli bina sosyal medyada gündem oldu! Züccaciye dükkanındaki tabaklar yerinden bile dahi oynamadı Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde bir çok bina yerle bir olmuştu. Enkaza dönen yapıların hemen yanındaki bir binanın sapasağlam ayakta kalması ve alt katındaki züccaciye dükkanındaki tabak, çatal ve bıçakların yerinden dahi oynamamış olması görenleri şaşkına çevirmişti. Sosyal medyada gündem olan o binanın müteahhidi Akın Öncül, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Öncül, açıklamasında "Biz projeye uyduk. Elimizden geldiğince tüm ekibimizle kontak kurarak işin başında durarak, imalatımızı yapımımızı sürdürdük. Sağlam bina derken biz yapılması gerekeni yaptık." ifadelerini kullandı.
16.02.2023 Gündem
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
MGK sonrası flaş mesaj: Hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecek
MGK sonrası flaş mesaj: Hiçbir terör örgütünün varlığına müsaade edilmeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Millî Güvenlik Kurulu toplantısı sonrası yayımlanan bildiride "Bölgemizde hiçbir terör örgütünün varlığına ve etkinliğine müsaade edilmeyeceği, bunun için gereken her adımın kararlılıkla atılacağı hususu vurgulanmıştır." ifadeleri yer aldı.
1.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağır Darbe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağır darbe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.