Af

Af

Son dakika AF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Af

haberleri sayfasında son dakika yaşanan af gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.426 af haberi bulunmuştur. Tüm af haberleri aşağıda listelenmiştir.
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Bugün benim için duygusal bir gün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da oyunu kullandı. "Bugün benim için duygusal bir gün çünkü 5 yıllık emeğin helalleşme anı" dedi.
31.03.2024 Gündem
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek
Apple, iOS 18 için Google'ın yapay zeka modeli Gemini ile güçlenecek Apple ile Google arasında olası bir anlaşma, iOS 18'de Gemini ile sonuçlanabilir.
19.03.2024 Gündem
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
12. sınıflara devamsızlık affı 2024! 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024?
12. sınıflara devamsızlık affı 2024! 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024? 12. sınıf öğrencileri devamsızlık haklarının olup olmayacağını sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin' geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Peki, 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024?
26.02.2024 Gündem
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Berat kandili orucu tek gün tutulur mu 2024? Berat kandili orucu kaç gündür?
Berat kandili orucu tek gün tutulur mu 2024? Berat kandili orucu kaç gündür? Berat Kandili bugün idrak ediliyor. Ramazanın müjdecisi Berat Kandili’nde oruç tutan vatandaşlar “Berat kandili orucu tek gün tutulur mu 2024? Berat kandili orucu kaç gündür?” sorusuna yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Ad yasası 8. yargı paketiyle çıkacak mı? Mahkumlara af var mı 2024, 8. yargı paketinde ceza indirimi olacak mı?
Ad yasası 8. yargı paketiyle çıkacak mı? Mahkumlara af var mı 2024, 8. yargı paketinde ceza indirimi olacak mı? 8. Yargı Paketi ve af yasasına dair araştırmalar devam ediyor. Yeni yargı paketinde infaz düzenlemesinin taslak metinde yer alıp almayacağı merakla bekleniyor. 8. Yargı paketinde denetimli serbestlik ve infaz düzenlemesi için beklentiler arttı. Af çıkacak mı, sorusunun yanıtı Bakan Tunç'tan geldi. Bakan Tunç, "70 maddelik teklif Meclis'e sunulacak. 7 tane yargı paketi Meclis'imizde yasalaştı. Şimdi 8'incisi yapıyoruz." dedi. Peki, 8. Yargı Paketi'nde ceza indirimi ve denetimli serbestlik var mı? Mahkumlara af çıkacak mı? İşte Af yasası 2024 son dakika haberleri…
17.02.2024 Gündem
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi?
Sora nasıl kullanılır, yapay zeka sora nedir? Sora AI ne zaman gelecek kullanılacak, Sora Openai indir aktif mi? Sora openai nedir, sora nasıl kullanılır? San Fransico merkezli teknoloji şirketi OpenAI, Chatgpt yapay zekası chat programının ardından Sora'yı tanıttı. Peki, Sora nedir? Sora nasıl kullanılır? Sora ne zaman çıkacak?
17.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
8. Yargı paketinde son durum: Af var mı, yeni yargı paketinde neler var? 8.yargı paketiyle ceza indirimi ve af yasası çıkacak mı?
8. Yargı paketinde son durum: Af var mı, yeni yargı paketinde neler var? 8.yargı paketiyle ceza indirimi ve af yasası çıkacak mı? 8. Yargı Paketi’ni bu hafta Meclis’e sunması bekleniyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un “Meclis ara vermeden, Şubat sonu gibi Meclis’te görüşülür” dediği 8. Yargı Paketi için yapılan araştırmalar devam ediyor. Yargı paketinin 60’ın üzerinde maddeden oluşması kapsaması bekleniyor. Paketin genel af yasanını kapsayıp kapsamadığı merak konusu oldu. Yeni düzenlemeyle 0-6 yaş çocuğu olan kadınlar ya da engeli olan kişilerin denetimli serbestlikten yararlanabilmesi; anneye baba ile çocuğun arasındaki soy bağının reddi davası gibi birçok imkân tanınacak. Peki, af çıkacak mı 2024, mahkumlara af yasası var mı, 8. Yargı paketi içeriğinde neler var? 8. yargı paketi infaz düzenlemesi ne zaman yapılacak? İşte 8. yargı paketi maddeleri ve içeriğine dair merak edilenler…
13.02.2024 Gündem
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, yapay zekânın global anlamda getirdiği fırsat, risk ve çözümleri, Forbes'da kaleme aldığı aşağıdaki yazıyla analiz etti.
9.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Ünsüz Türemesi Nedir, Nasıl Olur? Ünsüz Türemesi Örnekleri Nelerdir?
Ünsüz Türemesi Nedir, Nasıl Olur? Ünsüz Türemesi Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok ses olayına ve kurallara sahip olan bir dildir. Bu kurallara yeterli şekilde hakim olunması önemlidir. Ancak bu şekilde son derece başarılı ve kusursuz bir imlaya ve yazı diline sahip olunabilir. Türkçeyi her yerde doğru kullanmak ve özellikle resmi yazışmalarda kusursuz ve kurallara uygun bir imla sergilemek önemlidir. Bu kurallardan biri de ses olayları arasında yer alan ünsüz türemesidir.
4.02.2024 Gündem
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Kul Hakkı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Kul Hakkı İle İlgili Hadisi Şerifleri... Kul hakkı İslam dininde çok önemli bir yere sahiptir. Kul hakkı yemek de en büyük günahlar arasında sayılır. Kul hakkı insanlar arasındaki hakları ifade etmektedir. İnsanların birbirlerine karşı saygılı olmaları ve nezaketli davranmaları da bu kapsamda çok önemlidir. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Sabah Namazı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Sabah Namazı İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Sabah Namazı İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Sabah Namazı İle İlgili Hadisi Şerifleri... Sabah namazının pek çok fazileti bulunmaktadır. Özellikle sabah namazı ile ilgili pek çok hadis bulunur. Bu hadisler, sabah namazının önemini ve namaz sonrası yapılacak duaların önemini vurgular. 
2.02.2024 Dini Bilgiler
Beşiktaş'ta Aboubakar kararı! Sonunda beklenen oluyor
Beşiktaş'ta Aboubakar kararı! Sonunda beklenen oluyor Fernando Santos’un isteğiyle kadro dışı kararı kaldırılan Kamerunlu golcü bugün takımla antrenmana çıkacak. Portekizli teknik adam pazar günü Trabzonspor’la oynanacak kritik maçta Aboubakar’a forma vermeyi planlıyor.
31.01.2024 Beşiktaş
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişti mi?
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişti mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Türkiye genelinde devamsızlığın yüzde 35 oranında azaldığını söyleyen Bakan Yusuf Tekin, devamsızlıkta af konusunun kesinlikle gündemde olmayacağının altını çizerken ders saatlerine yönelik de açıklamalarda bulundu. Peki, Ders saatleri değişti mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişecek mi?
29.01.2024 Gündem
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabancı Öğretmenevi’nde eğitim editörleriyle buluşarak gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Tekin yeni müfredat, öğrenci devamsızlıkları, ortak sınavlar, deprem sonrası okulların durumu gibi pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Gündem
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı...
Yıllar sonra gelen itiraf! Ailemiz Füsun Erbulak yüzünden dağıldı... Yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak yıllar sonra şaşırtan bir açıklama yaptı. Erbulak, babası Altan Erbulak’ın annesi Altan Aşkın’ı oyuncu Füsun Erbulak’la aldattığını ve ailesinin bu yüzden dağıldığını açıkladı.
23.01.2024 Magazin
8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var? YARGI PAKETİ MADDELERİ NELER?
8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var? YARGI PAKETİ MADDELERİ NELER? Meclis’in açılmasının ardından yeni yargı paketi içeriği ve maddeleri yeniden gündeme geldi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 60'tan fazla maddenin yer aldığı 8. Yargı Paketinde ocak ayını işaret etmişti. Kadınların evlilikte yalnızca kendi soyadını kullanması, hapis cezası ve ön ödeme koşulları gibi birçok maddenin yer aldığı yargı paketinin ne zaman çıkacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, 8. yargı paketi ne zaman yürürlüğe girecek? Af çıkacak mı 2024, yeni yargı paketinde neler var?
17.01.2024 Gündem
Yeni yılın ilk cuma mesajları ve Hayırlı cumalar sözleri! Farklı, en anlamlı ve en güzel Cuma mesajları ile hadisli, ayetli, dualı hayırlı cumalar sözleri seçenekleri
Yeni yılın ilk cuma mesajları ve Hayırlı cumalar sözleri! Farklı, en anlamlı ve en güzel Cuma mesajları ile hadisli, ayetli, dualı hayırlı cumalar sözleri seçenekleri Müslümanlar Cuma ibadetlerini yerine getirmelerinin dışında cuma günlerinde birbirlerine anlamlı ve özel mesajlar göndererek sevdiklerinin günlerini güzelleştirmek istiyor. Perşembe gecesinden itibaren başlayan cuma günü, af ve mağfiret kapısının açıldığı, duaların daha fazla kabul edildiği mübarek bir gündür. Cuma namazı bu özel günü taçlandırırken sevdiklerine cuma tebrik mesajları göndermek isteyenler için, kısa, anlamlı, ayetli ve hadisli cuma mesajları sorgulaması da başladı. İbadetin ve duanın arttığı bu özel günde, din kardeşlerini hatırlamak ve onlara güzel dileklerde bulunmak isteyenler için biz de farklı, en anlamlı ve en güzel Cuma mesajları ile hadisli, ayetli, dualı hayırlı cumalar sözleri derledik. İşte sizler için derlediğimiz güzel ve anlamlı resimli cuma mesajları.
5.01.2024 Gündem
Ücretsiz olacak! SGK duyurdu, Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz olacak! SGK duyurdu, Resmi Gazete'de yayımlandı Yüz binlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Para ödemesi yapmayacaklar. Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu. Prim borcu olana af geliyor. İşte detaylar...
28.12.2023 Ekonomi
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi
Beşiktaş'ta şartlı barış! 5 oyuncu da garanti verdi Hafta başında yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılan beş futbolcu yeniden takıma döndü. ‘Performans düşüklüğü ve uyumsuzluk’ gerekçesiyle kadro dışı bırakılan futbolcular, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmemekle birlikte, Beşiktaş’ta kalmak istediklerini belirtirken “Teknik heyet ve yönetimin beklentilerini karşılamak için vargücümüzle çalışacağız” garantisi verdiler. Siyah beyazlı yönetim de her biri milyonlarca Euro değerinde olan bu oyunculardan fayda sağlayıp değerlerinin düşmesini önlemek ve FiFA ile sorun yaşamamak adına kadro dışı kararını kaldırdı.
17.12.2023 Şampiy10
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor? İşte borç affı ile ilgili merak edilen detaylar...
1.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Af ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki af haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.