Aeroflot

Aeroflot

Son dakika aeroflot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aeroflot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aeroflot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aeroflot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aeroflot gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 aeroflot haberi bulunmuştur. Tüm aeroflot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Moskova uçağına bomba ihbarı asılsız çıktı
Moskova uçağına bomba ihbarı asılsız çıktı Moskova-İstanbul seferini yapan Rus havayolu şirketi Aeroflot uçağına havada bomba ihbarı yapıldı. Uçak İstanbul Havalimanı'na inişini sorunsuz gerçekleştirirken, yapılan aramalarda ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.
18.11.2022 Yaşam
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak uzun süredir bekleyen iki uçak ihale sürecinin tamamlanmasının ardından TIR’larla Pendik’te bulunan depoya taşındı.
22.04.2022 Gündem
Hurda uçak operasyonu! Hem havandan hem de karadan...
Hurda uçak operasyonu! Hem havandan hem de karadan... Uzun yıllardır Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak bekleyen iki yolcu uçağının ileri dönüşüm ve farklı alanlarda değerlendirilmesi için karadan taşıma işlemi başladı. Parçalanarak tırlara yüklenen uçak parçalarının bir kısmı karayoluyla Yeşilköy’den Tuzla’ya taşındı.
22.04.2022 Gündem
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Bir Rus ticari uçağı Kanada hava sahasını ihlal etti
Bir Rus ticari uçağı Kanada hava sahasını ihlal etti Kanada Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Rusya'ya ait bir Aeroflot'un 111 sefer sayılı uçuşunun yaptırımları ihlal ederek Kanada hava sahasını kullandığı ve durumun incelendiği belirtildi.
28.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Rusya şimdi de ABD, Kanada ve Avrupa'ya savaş açıyor! Düğmeye bastı
Rusya şimdi de ABD, Kanada ve Avrupa'ya savaş açıyor! Düğmeye bastı Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası ABD, Kanada ve Avrupa ülkeleri harekete geçti. Çok sayıda ülkeden Rusya'ya karışı yaptırım açıklamaları peş peşe geldi. Tüm bu açıklamaların ardından Rusya Federasyon Konseyi Sözcüsü Valentina Matviyenko ABD, Kanada ve Avrupa ülkelerine ekonomik savaş açacağının sinyalini vererek, "Yaptırımlara karşı misilleme paketi hazırlıyoruz, Batı'nın zayıflıklarını biliyoruz." ifadelerini kullandı.
25.02.2022 Ekonomi
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme!
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme! Dolar, euro, ruble, doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Piyasalar Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonuyla altüst oldu. Borsalar düştü, altın ve petrol tırmandı. Rus borsasıyla rublede tarihi kayıplar görüldü. Avrupa'da doğal gaz fiyatı hızla artarken Gazprom hisselerinin çakılması da dikkat çekti. Döviz piyasasında euronun dolar karşısındaki kaybı yüzde 1'i aştı. Ancak asıl kayıp Rus rublesinde oldu. Ruble yüzde 6'nın üzerinde değer yitirdi. Döviz yurt içi piyasada da hareketli bir gün geçirdi. Dün gün içinde 14.65 TL'yi gören dolar yeni güne 14 TL'nin altında başladı. Dün 16.60 TL'ye kadar yükselen euro da güne 15.70 TL seviyesinden açılış yaptı.
25.02.2022 Ekonomi
Rusya'ya büyük darbe! ABD, İngiltere resmen açıkladı, hepsi yasaklandı
Rusya'ya büyük darbe! ABD, İngiltere resmen açıkladı, hepsi yasaklandı Rusya'ya son dakika darbesi. ABD, İngiltere peş peşe açıkladı. Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekâtı sonrası Batı ülkelerinden Rusya'ya yönelik yaptırım açıklamaları gelmeye devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Rusya'nın dolar, euro ve yen cinsinden işlem yapmasının kısıtlanacağını açıkladı. Putin'in verdiği kararın sonuçlarına katlanacağını söyleyen Biden, ABD ve NATO'nun 5. Madde çerçevesinde taahhütlerine bağlı kalacağını belirtti. Öte yandan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar kapsamında Rus bankalarının Londra finansal siteminden çıkarılacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Rusya 1 Ağustos’ta Türkiye’ye sınırı açıyor
Rusya 1 Ağustos’ta Türkiye’ye sınırı açıyor Rusya ile Türkiye arasında havayolu ulaşımının resmen hangi tarihte başlayacağı Rusya hükümeti tarafından açıklanmamasına rağmen, bu tarihin 1 Ağustos olacağı kesinlik kazandı.
23.07.2020 Ekonomi
Korkunç uçak kazasının yeni görüntüleri dehşete düşürdü!
Korkunç uçak kazasının yeni görüntüleri dehşete düşürdü! Rusya Soruşturma Komitesi, Rusya’nın başkenti Moskova havalimanına geçen yıl acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yeni görüntüleri yayımlandı.
15.04.2020 Dünya
Rakamlar korkunç! ABD vaka sayısı 100 bini geçti
Rakamlar korkunç! ABD vaka sayısı 100 bini geçti Yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı İtalya'da hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saate 969 artarak 9 bin 134'e çıkarken, virüs bulaşanların sayısı ise 86 bin 498 oldu. Kovid-19 salgınının en fazla yayıldığı ülke haline gelen ABD’deki vaka sayısı 100 bini geçti.
27.03.2020 Corona Virüsü
İstanbul Havalimanı’nda yeni bölüm hizmete girdi!
İstanbul Havalimanı’nda yeni bölüm hizmete girdi! Bünyesinde 19 havayolu şirketini barındıran havayolu ittifakı SkyTeam, dünyanın en önemli aktarma merkezlerinden biri olan İstanbul Havalimanı’nda, yeni özel yolcu salonunu hizmete açtı.
5.12.2019 Ekonomi
THY İsrail pazarında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı
THY İsrail pazarında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı TÜRK Hava Yolları (THY) İsrail pazarında 8 ayda taşıdığı 862 bin yolcu ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 6.76 İsrail pazarında yolcusu artan ve özellikle transit yolcu sayısı ile dikkat çeken THY, İsrail havayolu şirketlerini de geride bıraktı. İsrail'den en çok yolcuların uçtuğu ülke de Türkiye oldu.
24.10.2019 Ekonomi
THY New York hattında 542 bin yolcu taşıdı
THY New York hattında 542 bin yolcu taşıdı Türk Hava Yolları (THY), New York hattında 12 aylık dönemde 542 bin yolcu taşıdı.
27.06.2019 Ekonomi
Rusya’da uçak faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Rusya’da uçak faciası: Çok sayıda ölü ve yaralı var Rusya'nın başkenti Moskova'da havalimanına iniş yaparken alev alan uçaktaki yolculardan 41'i hayatını kaybetti.
5.05.2019 Dünya
Rusya’da uçak kaçırma girişimi
Rusya’da uçak kaçırma girişimi Rus basınında yer alan bilgilere göre, silahlı bir yolcu yerel saat ile 14.55’te kalkış yapan ve Surgut-Moskova seferini yapan Aeroflot firmasına ait SU1515 sefer sayılı uçağın Afganistan’a gitmesini istedi.
22.01.2019 Dünya
Türkiye ve Çin’i alıp  dolardan vazgeçeriz
Türkiye ve Çin’i alıp dolardan vazgeçeriz ABD ile Rusya arasında yaşanan yaptırım krizi ekonomiyi vurdu. Kurtuluş formülü Rusya’nın en zengin iş adamı Mihelson’dan geldi: ‘Rusya ve Çin yeşilleri yani doları başka para birimleri ile değiştirebilir.’ Analistler, bu ikiliye Türkiye’nin destek vereceğini söyledi
10.08.2018 Ekonomi
Kremlin ABD'yi "gayrimeşru" yaptırım uygulamakla suçladı
Kremlin ABD'yi "gayrimeşru" yaptırım uygulamakla suçladı Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov "Salisbury davasında yaşananlarla ilgili Rusya’nın katılımına yönelik suçlamaları reddediyoruz. ABD’nin bu konuda attığı kısıtlayıcı adımları gayrimeşru görüyoruz" dedi.
9.08.2018 Dünya
Ve bayrak indi
Ve bayrak indi Eski Rus ajan Sergei Skripal’in zehirlenmesiyle başlayan diplomatik krizde ABD’nin sınır dışı ettiği 60 Rus diplomat ülkelerine dönerken, St. Petersburg kentindeki Amerikan Başkonsolosluğu binası tahliye edildi
1.04.2018 Dünya
'Cinayetle arasında bağlantı bulamadık!'
'Cinayetle arasında bağlantı bulamadık!' Aeroflot'un eski CEO'su Nikolai Gluşkov'un İngiltere'de öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Scotland Yard, Gluşkov cinayeti ile eski Rus casus Sergey Skripal'in sinir gazıyla zehirlenmesi vakası arasında bağlantı bulamadığını duyurdu.
19.03.2018 Dünya
Aeroflot'un eski Rus yöneticisi Londra'da ölü bulundu
Aeroflot'un eski Rus yöneticisi Londra'da ölü bulundu Aeroflot’un eski Genel Müdür Yardımcısı Nikolai Glushkov, Londra'da ölü bulundu.
13.03.2018 Dünya
Uçak tribülansa girdi, yolcular yaralandı!
Uçak tribülansa girdi, yolcular yaralandı! Moskova'dan Bangkok'a uçan Aeroflot'a ait uçağın türbülansa girmesiyle 24'ü Rus 27 kişi yaralandı.
1.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aeroflot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aeroflot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.