Adnan Özbal

Adnan Özbal

Son dakika Adnan Özbal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Özbal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Özbal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Özbal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan özbal gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 adnan özbal haberi bulunmuştur. Tüm adnan özbal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz'ü kabul etti
Bakan Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz'ü kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ü kabul etti. 
17.08.2022 Gündem
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nın (YAŞ) kararına göre görev süresi 4 yılı dolduran Adnan Özbal'ın yerine Ercüment Tatlıoğlu yeni Deniz Kuvvetleri Komutanı oldu. Peki, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
4.08.2022 Gündem
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi!
Yaş kararları 2022 atama ve terfi listesi! YAŞ kararları ile emekli edilen albaylar, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? TSK YAŞ kararları atama ve terfi listesi! 2022 Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplandı. Yaklaşık 1 saat süren YAŞ toplantısının sona ermesinin ardından atama ve terfi listesi gündem oldu. Peki, YAŞ kararları ile TSK emekliye sevk edilenler, terfi alanlar ve görev süresi uzatılanlar kimler? İşte YAŞ kararları 2022 listesi...
4.08.2022 Gündem
YAŞ kararları son dakika açıklandı!
YAŞ kararları son dakika açıklandı! Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) terfi, emeklilik ve atamalar karara bağlandı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi bir sene uzatıldı. 38 general ve amiral emekli edildi.
4.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında YAŞ toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında YAŞ toplantısı sona erdi Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sona erdi.
4.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de Yüksek Askeri Şura toplantısı bugün yapılıyor. Şura toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki YAŞ üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir özel defterini imzaladı ve "Bizlere emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti kritik bir dönemde bölgesinin istikrar ve güven abidesi olarak yükselişini sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.
4.08.2022 Siyaset
Yüksek Askeri Şûra toplanıyor! Komutanların görev süresi uzatılacak...
Yüksek Askeri Şûra toplanıyor! Komutanların görev süresi uzatılacak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bir yıl aradan sonra bugün toplanacak Yüksek Askeri Şûra'da (YAŞ) albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları ele alınacak.
4.08.2022 Gündem
YAŞ toplantısı ne zaman 2022? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzayacak mı?
YAŞ toplantısı ne zaman 2022? Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresi uzayacak mı? Yüksek Askeri Şura ne zaman toplanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak şurada komutanların terfi ve atamaları ele alınırken, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresinin uzatılmasına yönelik kararın çıkması da bekleniyor.
3.08.2022 Gündem
Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak
Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantıda komutanların terfi ve atamaları ele alınacak. Yaş haddi düzenlemesinin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in görev süresinin uzatılması gündemde.
3.08.2022 Siyaset
Bakan Akar: Üçüncü taraflardan beklentimiz Kıbrıs meselesi hakkında tarafsız olmaları
Bakan Akar: Üçüncü taraflardan beklentimiz Kıbrıs meselesi hakkında tarafsız olmaları Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kıbrıs’taki garantörlük görevini eksiksiz şekilde yerine getirmeyi sürdüreceğini vurgulayarak, "Üçüncü taraflardan beklentimiz Kıbrıs meselesi hakkında objektif, tarafsız olmaları, stratejik körlüğü bırakmaları, olaylara eşit bir anlayışla yaklaşmaları ve Kıbrıs Türkü'nün hakkını, hukukunu teslim etmeleridir" dedi.
1.08.2022 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurgulayarak, “Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz” dedi.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması
Bakan Akar'dan terörle mücadele açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız, tek hedefimiz teröristler. Onlara fırsat vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
9.07.2022 Siyaset
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti
Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.
8.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi, 10'uncu Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Ege'deki haklarımızdan taviz vermeden sınırlarımızı koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yunanistan 1 asır önce yaşananlardan ders almalıdır." dedi.
1.07.2022 Siyaset
İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği ile ilgili flaş açıklama! Bakan Akar duyurdu
İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği ile ilgili flaş açıklama! Bakan Akar duyurdu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliği talebine ilişkin, ''Siz bizim bu somut mücadelemize katılmayacaksınız, katılmadığınız gibi teröristlere destek vereceksiniz, bunlar için güvenli ülke olacaksınız, size sığınacaklar. Ondan sonra ‘Ben NATO’ya gireceğim.’ Niçin? ‘Bana saldırı olursa Türkiye bana yardım etsin.’ diye. NATO’ya girmenin anlamı bu. Bu konudaki bencilliğin, mantık katliamının açıkça görülmesi lazım.'' dedi.
27.06.2022 Siyaset
ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması: Karadeniz ve NATO...
ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması: Karadeniz ve NATO... ABD'li generalden kritik Türkiye açıklaması geldi. Efes-2022 Tatbikatı'na katılan Amerikan Donanmasına ait USS Arlington’ın komutanı Tümgeneral Francis Donovan, Türkiye’nin NATO’nun önemli bir müttefiki olduğunu söyleyerek, “Karadeniz’de güvenliği sağlama rolünü çok önemsiyoruz” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
11.06.2022 Gündem
Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, Aliyev ile görüştü
Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, Aliyev ile görüştü Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesini kabul etti. Aliyev görüşmede, “Bağımsızlık Günü’nde sizlerle bir arada olmak büyük mutluluk” dedi.
28.05.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan komutanlarla toplantı
Bakan Akar'dan komutanlarla toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı düzenlendi.
9.05.2022 Siyaset
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması!
Suriyeliler geri dönüyor mu? Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de? Bakan Akar'dan sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sığınmacı göçü ve mülteci sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'ye gelen göçmenler" adı altında dolaşan videolarla ilgili konuşan Akar, "Yalan haber, video ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor." diyerek, Suriyelilerin geri dönüşleri ile ilgili de açıklama yaptı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar “Suriyeliler geri dönüyor mu?” ve “Suriyeliler ne zaman geldi, kaç yıldır Türkiye’de?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte Bakan Akar'ın sığınmacı açıklaması…
7.05.2022 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika sığınmacı açıklaması!
Bakan Akar'dan son dakika sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği konusunda yalan haberler, sahte videolar ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, “Yapılan tüm açıklamalara, bilgilendirmelere rağmen maalesef bazıları gerçekleri anlamamakta, dinlememekte, görmemekte, duymamakta ısrar ediyorlar. Hudutların korunması milli bir meseledir. Mehmetçik hudutlarda kendisine sağlanan imkanları en etkin şekilde kullanıyor, Yapılması gerekenleri başarılı bir şekilde icra ediyor” dedi.
7.05.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan Yunanistan açıklaması: Gerekli tepki misliyle gösteriliyor
Bakan Akar'dan Yunanistan açıklaması: Gerekli tepki misliyle gösteriliyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin iyi komşuluk, uluslararası ilişkiler ve diyalogdan yana tavrına karşı Yunanistan'ın Ege ve Akdeniz'de inatla provokatif eylem ve söylemlerini sürdürdüğünü söyledi. Akar ayrıca, ' Onların yaptığı ihlallere karşı Hava Kuvvetlerimiz gerekli tepkiyi misliyle gösteriyor. Deniz Kuvvetlerimiz zaten teyakkuz halinde.' dedi.
2.05.2022 Siyaset
Bakan Akar, Brezilya Deniz Kuvvetleri Komutanı Santos'u kabul etti
Bakan Akar, Brezilya Deniz Kuvvetleri Komutanı Santos'u kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Brezilya Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Garnier Santos'u kabul etti.
27.04.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan komutanlarla toplantı
Bakan Akar'dan komutanlarla toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, komutanlarla video telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı.
25.04.2022 Siyaset
Bakan Akar, şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi
Bakan Akar, şehit ve gazi çocuklarıyla bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında şehit ve gazilerin çocuklarıyla bir araya geldi. 
23.04.2022 Siyaset
Bakan Akar: Teröristler yoğun zayiat verdi
Bakan Akar: Teröristler yoğun zayiat verdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit aileleri ve gazilerle yaptığı iftar programındaki konuşmasında "Pençe- Kilit Operasyonu kapsamında faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam ediyor. Teröristler yoğun zayiat verdi" dedi.
22.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Özbal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan özbal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.