Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de

Yüksek Askeri Şura toplantısı bugün yapılıyor. Şura toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki YAŞ üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir özel defterini imzaladı ve "Bizlere emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti kritik bir dönemde bölgesinin istikrar ve güven abidesi olarak yükselişini sürdürmektedir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) bugün toplanıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek YAŞ'ta albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıya Şura üyeleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz katılacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ve Milli Eğitim Bakanı Özer ile geçen yıl Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan Orgeneral Avsever Şura'da ilk kez yer alacak.

Şura toplantısı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki YAŞ üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ANITKABİR ÖZEL DEFTERİNİ İMZALADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir özel defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aziz Atatürk, YAŞ üyeleri olarak 2022 yılı toplantısı vesilesiyle huzurunuzda bulunuyoruz. Bizlere emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti kritik bir dönemde bölgesinin istikrar ve güven abidesi olarak yükselişini sürdürmektedir. Kahraman ordumuz milletimize güven aşılamaktadır. Terörle mücadeleden sınır ötesi operasyonlara kadar elde edilen başarılar TSK'nın yeteneğini açıkça ortaya koymaktadır. Ruhun şad olsun" ifadelerini kullandı.