Açlık Siniri

Açlık Siniri

Son dakika açlık siniri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açlık siniri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açlık siniri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açlık Siniri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açlık siniri gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 açlık siniri haberi bulunmuştur. Tüm açlık siniri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı
Türk-İş'ten açlık sınırı açıklaması: Temmuz ayında 11 bin 658 liraya çıktı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Temmuz ayı verilerine göre, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırını 11 bin 658 lira, yoksulluk sınırını ise 37 bin 974 lira olarak duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
Asgari ücrette en düşük ve en yüksek zam oranı ortaya çıktı! 12 bin 334 lira...
Asgari ücrette en düşük ve en yüksek zam oranı ortaya çıktı! 12 bin 334 lira... Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama geldi. Mayıs ayı enflasyon oranının ortaya çıkmasıyla birlikte asgari ücrete gelebilecek zam oranları netleşme başladı. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, asgari ücrete gelebilecek taban ve tavan zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
7.06.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin: EYT'de yaş sınırı çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak
Bakan Bilgin: EYT'de yaş sınırı çalışmalar tamamlandıktan sonra belli olacak EYT ve asgari ücrete ara zam ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Hazine ve Maliye Bakanlığı, maaşlardan kesilen vergi dilimleriyle ilgili çalışma yürütüyor. Çalışma bitince açıklayacağız, çalışanlar rahatlayacak" dedi.
23.12.2022 Ekonomi
Yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücret 9 bin mi olacak? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?
Yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücret 9 bin mi olacak? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak, yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrette sona gelindi. TÜRK-İŞ'in resmi asgari ücret teklifi 9 bin oldu. TÜRK-İŞ Başkanı Atalay toplantı sonrası yaptığı açıklamada 'Bu rakam olursa imzalarız, yoksa masada olmayız' ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da buğuna işaret etti. Peki, Yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücret 9 bin mi olacak? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?
22.12.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret bugün kaçta açıklanacak? Yeni asgari ücret saat kaçta belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Asgari ücret bugün kaçta açıklanacak? Yeni asgari ücret saat kaçta belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Yeni asgari ücret saat kaçta açıklanacak? 2023 yılı için uygulanacak olan yeni asgari ücret merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük ihtimalle yarın asgari ücret konusunu da bakanımla bugün görüşmeleri yapmak suretiyle inşallah açıklayıp onu da yoluna koymuş olacağız" demişti. Peki asgari ücrette son durum nedir? Peki yeni asgari ücret ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
22.12.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrette 4 senaryo! Hepsine zam geliyor, işte yeni liste
Asgari ücrette 4 senaryo! Hepsine zam geliyor, işte yeni liste Asgari ücretin belli olmasına sayılı günler kaldı. Milyonlarca çalışanın gözü kulağı bu haberde. Hepsine zam geliyor. Gelirler artıyor. Salı günü belirlenmesi beklenen yeni asgari ücretin artmasıyla birlikte, maaş geliri elde eden bütün çalışanların vergi dışı bırakılacak kazanç tutarı da artacak. Öte yandan asgari ücrette yeni liste ortaya çıktı. İşte yeni asgari ücrette 4 senaryo...
19.12.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
2023 asgari ücret araştırması sonuçları belli oldu! Asgari ücret anketi açıklandı! İşçi ve işverenlerin 2023 yılı asgari ücreti beklentileri ne kadar oldu?
2023 asgari ücret araştırması sonuçları belli oldu! Asgari ücret anketi açıklandı! İşçi ve işverenlerin 2023 yılı asgari ücreti beklentileri ne kadar oldu? 2023 asgari ücret zammı ile ilgili ilk toplantı yapıldı. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammı için pazarlık resmen başladı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ilk toplantısında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan işçi, işveren ve kamuoyu beklentilerinin yer aldığı asgari ücret anketi sonuçları açıklandı. Peki, İşçi ve işverenlerin 2023 yılı asgari ücreti beklentileri ne kadar oldu? Asgari ücret beklentisi ne, kaç TL? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira?
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? Asgari ücret zammı ve 2023 asgari ücretinin belirlenmesi için işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışmalarına başladı. Milyonlarca çalışan komisyon tarafından belirlenecek asgari ücreti merak ediyor. Görüşmeler devam ederken, asgari ücretlinin işverene maliyeti merak ediliyor. Peki, Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? İşte asgari ücretlinin maliyeti!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? 48 ve 50 yaş detayı ile ilgili flaş gelişme
EYT'de yaş sınırı mı geliyor? 48 ve 50 yaş detayı ile ilgili flaş gelişme EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Nihai karar öncesi art arda görüşmeler yapılırken, emeklilikte yaşa takılanlara yaş şartı mı geliyor sorusu merak konusu oldu. İşletmelerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmek için yeni sistem de gündemde. İşte EYT ile ilgili detaylar...
7.12.2022 Emekli
Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak?
Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor. 2023 yılı asgari ücreti belirleyecek görüşmeler öncesinde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşçiyi temsil eden TÜRK-İş’in masada kalma şartını açıklayan Başkan Atalay, görüşmelerin başlayacağı en düşük rakamı da açıkladı. Atalay, komisyonda görüşmelerin açlık sınırından başlayacağını duyurdu. Peki, Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak? Açlık sınırı 2022 ne kadar? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Türk iş asgari ücret teklifi 2023 ne kadar? Güncel asgari ücret teklifi kaç oldu? Asgari ücret zammı 2023 görüşmeleri ve asgari ücret açıklaması!
Türk iş asgari ücret teklifi 2023 ne kadar? Güncel asgari ücret teklifi kaç oldu? Asgari ücret zammı 2023 görüşmeleri ve asgari ücret açıklaması! Son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda İşçileri temsil eden Türk İş görüşmeler için başlangıç rakamını açıkladı. TÜRK-İş Başkanı Ergün Atalay görüşmeler için asgari ücret sınırının açlık sınırından başlatacaklarını duyurdu. Peki, Asgari ücret pazarlık sınırı ne? Asgari ücret görüşmeleri kaç liradan başlayacak? Açlık ve yoksulluk Sınırı kaç? İşte detaylar…
7.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret zammında 'yüzde 12' detayı! 'Bunlar spekülasyon' deyip gerçek oranı açıkladı
Asgari ücret zammında 'yüzde 12' detayı! 'Bunlar spekülasyon' deyip gerçek oranı açıkladı Milyonlarca çalışan yapılacak asgari ücrete yapılacak zam oranını merak ederken, ilk toplantı tarihi belli oldu. 2022 yılında vatandaşlar, asgari ücrete yapılan yüzde 50’lik rekor zamdan sonra ikinci bir zamla büyük sevinç yaşamıştı. Şimdi ise 2023 asgari ücret zam oranı merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan ve 9 bin 500 TL ile 10 bin TL seviyelerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, asgari ücrete yapılacak zam oranını gerekçeleriyle açıkladı.
17.11.2022 Çalışma Hayatı
EYT'de formül netleşiyor! Milyonlar bu haberi bekliyordu, işte detaylar...
EYT'de formül netleşiyor! Milyonlar bu haberi bekliyordu, işte detaylar... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişi bekliyor. EYT düzenlemesinde geri sayım başladı. Yaklaşık 6 milyon EYT'liyi ilgilendiren yasa önümüzdeki günlerde Meclis’te olacak. Hükümet, 3600 ek göstergenin ardından emeklilikte yaşa takılanlar (EYT’liler) için de çözüm formülleri üzerinde çalışıyor. Peki EYT çalışmasında en güçlü formül hangisi? İşte detaylar...
10.08.2022 Çalışan Hakları
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022!
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022! Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022 açıkladı. TÜRK-İŞ'e göre temmuzda 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 22 bin 280 lira oldu. Açlık sınırı ise 6 bin 840 lira olarak hesaplandı. 
30.07.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin'den zam sonrası flaş açıklama!
Bakan Bilgin'den zam sonrası flaş açıklama! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin memur zammı ve EYT çalışmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin kamuda çalışan sözleşmeli personellerde dahil olmak üzere tüm kamu çalışanların ücret artışından faydalanacağını belirtti. Bilgin EYT için ise tarih verdi. İşte detaylar...
4.07.2022 Ekonomi
Asgari ücret açıklandı mı, toplantı bitti mi? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret açıklandı mı, toplantı bitti mi? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı açıklandı mı, yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ara zam toplantısı sona erdi. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022'nin ikinci altı ayında asgari ücrete yapılacak artışı belirlemek üzere toplanmıştı. Peki, asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı belli oldu mu?
29.06.2022 Çalışan Hakları
4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı kaç oldu? Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti aylık ne kadar? İşte açlık ve yoksulluk sınırı 2022 Haziran ayı sonuçları!
4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı kaç oldu? Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti aylık ne kadar? İşte açlık ve yoksulluk sınırı 2022 Haziran ayı sonuçları! Türk-İş açıkladı! Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın 2022 Haziran ayı sonucu belli oldu. Yoksulluk sınırı, gıda enflasyonu, 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarı yani açlık sınırı rakamları ortaya çıktı. Peki, 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı kaç oldu? Açlık ve yoksulluk sınırı nedir? Yoksulluk sınırı nasıl hesaplanır? İşte Haziran 2022 açlık ve yoksulluk sınırı verileri…
29.06.2022 Ekonomi
Meral Akşener: Ülkemizin ihtiyacı seçimdir
Meral Akşener: Ülkemizin ihtiyacı seçimdir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz memleketimize gidemiyoruz, onlar uzaydan bahsediyorlar. Türkiye elbette uzaya gidecektir. Ama bugün, milletimizin ihtiyacı seçimdir. Türkiye’nin ihtiyacı seçimdir. İYİ Parti’nin de yetkiyi alıp memleketi düze çıkarmak için beklediği şey seçimdir" dedi.
1.06.2022 Siyaset
2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı arttı
2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı arttı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 2022 yılı Nisan ayı kurulan ve kapanan şirketler istatistiklerini açıkladı. 2022’nin ilk 4 ayında kurulan şirket sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,3 arttı.
27.05.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan konut fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Merkez Bankası'ndan konut fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Konut fiyatlarına ilişkin Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Finansal İstikrar Raporu'nu yayımladı. 2021 sonunda biraz hareketlenen konut kredisi kullanımlarının 2022 yılı başında durağan seyrettiği ve mart ayı itibarıyla tekrar canlandığına dikkat çekildi. Raporda, konut fiyatlarının küresel ölçekte de yükseldiği belirtilerek, "Liralaşma stratejisi ile birlikte döviz kurunda sağlanan istikrar, enflasyon beklentilerindeki iyileşme ve konut arzının toparlanması ile birlikte konut fiyatlarında normalleşme yaşanması beklenmektedir" ifadelerine yer verildi.
27.05.2022 Ekonomi
Türk-İş: Açlık sınırı 6.017 TL
Türk-İş: Açlık sınırı 6.017 TL Türk-İş'in Mayıs 2022 açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, açlık sınırı 6.017 TL ile mevcut asgari ücretin 1764 TL üzerinde gerçekleşti. Mutfak enflasyonundaki artış aylık yüzde 13 olurken son on iki aylık yüzde 107 oranında belirlendi. Yoksulluk sınırı ise 19.602 TL olurken bekâr bir çalışanın aylık yaşama maliyeti 7.836 TL‘ye ulaştı
27.05.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz
Kılıçdaroğlu: Siyasi yasak kararını ve mahkemeyi tanımıyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu'nun cezasını onamasına ilişkin, "İl Başkanımızın siyasi yasak kararını asla tanımıyoruz, mahkemeyi de tanımıyoruz, Canan Kaftancıoğlu İstanbul İl Başkanımızdır" dedi.
17.05.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Suriyeliler Türkiye'ye turist olarak gelecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Suriyeliler Türkiye'ye turist olarak gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli sığınmacıları kendi ülkelerine, kendi iradeleriyle göndereceklerini söyleyerek, "Nasıl göndereceğimizi defalarca anlattım. Onlar Türkiye'ye turist olarak gelecekler. Bu imkanı da onlara sağlayacağız" dedi.
19.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Açlık Siniri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açlık siniri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.