Abdullah Ağar

Abdullah Ağar

Son dakika abdullah ağar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdullah ağar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdullah ağar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdullah Ağar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdullah ağar gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 abdullah ağar haberi bulunmuştur. Tüm abdullah ağar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı Azerbaycan'ın İran elçiliğine saldırı düzenlendi. Gelen ilk bilgilere göre, saldırı nedeniyle 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiyenin, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan hain saldırıyı en güçlü şekilde kınadığını ve Azerbaycan’ın her daim yanında olduğunu vurguladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan'ın İran elçiliğine yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Bugün Tahran'daki büyükelçiliğimize düzenlenen terör saldırısını kınıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan, bir güvenlik amirinin şehit edildiği menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum' açıklamasında bulundu
27.01.2023 Dünya
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi Necip Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iade talebi Bulgaristan makamlarınca kabul edilmişti. Göktaş'ı taşıyan uçak 23.57 de İstanbul Havalimanı'na indi.
16.12.2022 Gündem
Kızılelma'dan tarihi uçuş! Abdullah Ağar: Gelecekte tarihe damga vuracak
Kızılelma'dan tarihi uçuş! Abdullah Ağar: Gelecekte tarihe damga vuracak Baykar tarafından geliştirilen Kızılelma'daki son gelişmeler CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Akıl Çemberi programında Terör ve Güvenlik Politikaları Uzmanı Abdullah Ağar tarafından değerlendirildi. Ağar, 'Kızılelma, F-35 olacak mı?' sorusu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ağar, "F-35'ler, Kızılelma'dan daha ileri özelliklere sahip fakat Kızılelma'nın insansız oluşu, pilotunun daha cüretkar davranmasını sağlayarak ön plana çıkacaktır." ifadelerini kullandı.
16.12.2022 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
Terör ve Güvenlik Uzmanı Ağar: Böyle bir olay oldu diye güvenlik açığı vardır gibi bir cümle kuramayız
Terör ve Güvenlik Uzmanı Ağar: Böyle bir olay oldu diye güvenlik açığı vardır gibi bir cümle kuramayız Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, “Böyle bir sızma nedeniyle de güvenlik kuvvetlerimizi hakir göremeyiz, itibarsızlaştıramayız. Canlarını koyuyorlar bizler için. Gecelerini gündüzlerine karışıyor. Böyle bir olay oldu diye bir güvenlik açığı vardır gibi bir cümle kuramayız” dedi.
14.11.2022 Gündem
Sırbistan-Kosova sınır hattında siren sesleri! Avrupa'da yeni savaş mı başlıyor?
Sırbistan-Kosova sınır hattında siren sesleri! Avrupa'da yeni savaş mı başlıyor? Balkanlar'da gerilim tırmanıyor. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası gözler Sırbistan ile Kosova arasındaki gerilime çevrildi. Sırbistan-Kosova sınır hattında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İki ülkenin sınır hattında hava saldırı sirenlerinin çaldığı rapor edildi. Kosova’nın kuzeyinde yer alan ve Sırpların yoğunlukta yaşadığı Mitroviça’da yükselen siren sesleri paniğe neden oldu. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ise saatler önce yaptığı açıklamada, "Atmosfer ısındı ve Sırplar daha fazla vahşet görmeyecek" ifadelerini kullanarak, “Barış için dua edeceğiz ve barış arayacağız ama hemen söyleyeyim. Teslim olmayacağız. Sırplara zulmetmeye, taciz etmeye ve öldürmeye cesaret ederlerse Sırbistan kazanacak” dedi. Balkanlarda yaşanan bu gerilim akıllara Savaş Avrupa'ya mı sıçrıyor? Olası Kosova-Sırbistan geriliminin ne gibi sonuçları olur? Türkiye bu süreçte hangi pozisyonda yer alıyor? sorularını getirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
31.07.2022 Dünya
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Yunanistan'dan ağır provokasyon! Türkiye'nin yanı başına karargah kurdular
Yunanistan'dan ağır provokasyon! Türkiye'nin yanı başına karargah kurdular Son dönemde Yunanistan'ın Türkiye'ye karşı yürüttüğü ağır tahrik politikası ikili ilişkileri iyice gerdi. Son olarak Bodrum kıyılarının 8 kilometre açığında bulunan Keçi Adası'nda Yunanistan büyük bir Yunan bayrağı çizdiği ve ağır silahlar gönderdi. Keçi Adası'nın hukuki statüsü nedir? Yaşanan bu olayların askeri karşılığı nedir? Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar çarpıcı mesajlar verdi.
23.06.2022 Gündem
Türkiye'ye karşı kirli ittifak! Eski düşmanlar iş birliği yapıyor
Türkiye'ye karşı kirli ittifak! Eski düşmanlar iş birliği yapıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın girebiliriz" söylemi ile Suriye'nin kuzeyine operasyon sinyali vermesinin ardından operasyonun yapılacağı tahmin edilen bölgelerde hareketlilik devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekatı, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü ve destekçilerince kurulmaya çalışılan "terör koridoruna" set çekti. Bu gelişmelerin ardından Türkiye'ye karşı ABD ile İran'ın ittifak yapabileceği ifade edildi.
4.06.2022 Gündem
Moskova için 2. Afganistan! Rus ordusu Kiev'i ele geçirebilecek mi?
Moskova için 2. Afganistan! Rus ordusu Kiev'i ele geçirebilecek mi? Ukrayna topraklarına girerek savaşı başlatan Rus ordusu Kiev'i almak için kuşatmıştı. 10. gününe giren savaşta Rusya başkenti halen ele geçiremedi. Ukrayna'da yaşanan sürecin Ukrayna-Rusya savaşı değil, NATO-Rusya savaşı olduğuna işaret eden uzmanlar işgal girişiminin NATO'yu birbirine kenetlediğini, Moskova yönetiminin ikinci bir Afganistan’ı yaşayabileceği belirtiliyor.
5.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna geriliminde bomba detay! İlk vuracağı hedef ortaya çıktı: SİHA üsleri ve Türkiye...
Rusya - Ukrayna geriliminde bomba detay! İlk vuracağı hedef ortaya çıktı: SİHA üsleri ve Türkiye... Rusya - Ukrayna geriliminde bomba detayı açıkladı. Karadeniz'de Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rusya'nın Ukrayna SİHA ve SİHA üslerini hedef aldığı taarruz uçaklarıyla harekat gerçekleştirebileceğini belirten Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, bu savaşın Türkiye'yi taraf olmaya zorlayacağını ve savaşın dışında kalmanın Türkiye için çok zor olacağını ifade etti.
20.01.2022 Dünya
Flaş Duran Kalkan detayı! Korkuyu ensesinde hissetti
Flaş Duran Kalkan detayı! Korkuyu ensesinde hissetti Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Son bir haftada Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen MİT operasyonlarında 10 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Peki MİT'in terör örgütüne yönelik operasyonlarındaki şifreler neler? Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalağını yapan PKK'lının yakalanıp Türkiye'ye canlı olarak getirilmesi ne anlam ifade ediyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
3.12.2021 Gündem
Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte MSB'nin görüntüleri!
Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte MSB'nin görüntüleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada MİT operasyonuyla PKK'nın sözde Suriye genel sorumlusu "Sofi Nurettin" kod isimli teröristin, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Milletimle müjdeli bir haberi paylaşmak istiyorum' diye verdiği PKK'nın en üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in etkisi hale getirildiğini duyurmuştu. Milli Savunma Bakanlığı da, PKK’nın sözde Suriye genel sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı teröristin saklandığı mağaranın vurulma anına ait görüntüleri paylaştı. Peki, Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte Sofi Nurettin operasyonu gürüntüleri!
18.05.2021 Gündem
Uzmanlar TSK'nın Kuzey Irak'taki kritik operasyonunu değerlendirdi! 'Mehmetçik ok gibi ciğerlerine saplanıyor'
Uzmanlar TSK'nın Kuzey Irak'taki kritik operasyonunu değerlendirdi! 'Mehmetçik ok gibi ciğerlerine saplanıyor' Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PKK'ya karşı Kuzey Irak'ta başlattığı operasyonu terör ve güvenlik uzmanı Dr. Eray Güçlüer canlı yayında değerlendirdi. Güçlüer, "Hem Metina bölgesi hem de çevresinde bulunan Avaşin Basyan ve Zap bölgelerinde PKK'nın varlığının sözde askeri kamplarının bulunduğu biliniyor. Bölgedeki PKK varlığına karşın sona erdirmek adına harekat başlattığının altını çizelim" dedi. Terör uzmanı Abdullah Ağar ise Mehmetçik Zap, Metina, Avaşin Basyan ve Gara’da ok gibi ciğerlerine saplanıyor. Tüm bölgelerde hava akınları, helikopter ve topçu taarruzları ve bazı bölgelerde hava hucüm harekatları var" mesajını paylaştı.
24.04.2021 Gündem
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki patlamaya ilişkin detaylar belli oldu
Hatay'ın İskenderun ilçesindeki patlamaya ilişkin detaylar belli oldu CNN Türk canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulunan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, Hatay'ın İskenderun ilçesinde gerçekleşen patlamaya ilişkin ayrıntıları aktardı.
26.10.2020 Gündem
Abdullah Ağar paylaştı! Bombalı İHA'da dikkat çeken detaylar
Abdullah Ağar paylaştı! Bombalı İHA'da dikkat çeken detaylar Azerbaycan ordusu Ermenistan'a ait İHA'yı etkisiz hale getirdi. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, İHA'yla ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı.
24.10.2020 Gündem
Azerbaycan Fuzuli şehri nerede? Fuzuli şehrinin önemi nedir?
Azerbaycan Fuzuli şehri nerede? Fuzuli şehrinin önemi nedir? Dağlık Karabağ'daki çatışmalarla ilgili bilgi veren Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Fuzuli şehrinin Ermeni işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırına ilişkin yaptığı konuşmada "Bu namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak. Biz hiçbir zaman sivillere saldırmayacağız. Ermenistan'a savaş meydanında cevap vereceğiz" diye konuştu. Aliyev'in açıklamalarının ardından pek çok kişi Azerbaycan Fuzuli şehri nerede? Fuzuli şehrinin önemi nedir? sorularını araştırıyor. İşte Azerbaycan'ın Fuzuli şehri ile ilgili bilgiler...
17.10.2020 Gündem
Ermenistan ordusunun paylaşımı olay oldu! Abdullah Ağar: Salaklık mı, kurnazlık mı?
Ermenistan ordusunun paylaşımı olay oldu! Abdullah Ağar: Salaklık mı, kurnazlık mı? İşgalci Ermenistan ordusunun paylaştığı videoda duvarlara asılı panolarda yer alan savaş planlarının açıkça görülmesi sosyal medya gündem oldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar paylaşımla ilgili 'Salaklık mı, kurnazlık mı, teyit edilecektir.' dedi.
5.10.2020 Dünya
Abdullah Ağar harita üzerinde anlattı! Kritik noktaya dikkat çekti
Abdullah Ağar harita üzerinde anlattı! Kritik noktaya dikkat çekti Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, CNN TÜRK canlı yayınında Azerbaycan-Ermenistan çatışmasını değerlendirdi.
1.10.2020 Gündem
Abdullah Ağar: PKK'nın kurucularından Kaytan etkisiz hale getirildi
Abdullah Ağar: PKK'nın kurucularından Kaytan etkisiz hale getirildi Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Irak'ın kuzeyi Kandil'e düzenlenen operasyonda, terörist başı Abdullah Öcalan ile birlikte PKK'nın kurucularından biri olan ve kırmızı kategoride aranan 'Fuat' kod adlı Ali Haydar Kaytan'ın etkisiz hale getirildiği bilgisini sosyal medyadan paylaştı. Örgüt içinde morallerin bozulmaması için Kaytan'ın ölümünü sakladığını öne sürüldü.
16.09.2020 Gündem
Abdullah Ağar: Havada bir güç mücadelesi yaşandı ve Türkiye kazandı
Abdullah Ağar: Havada bir güç mücadelesi yaşandı ve Türkiye kazandı Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'deki hava tacizine ilişkin "Havada bir güç mücadelesi yaşandı ve Türkiye kazandı. Bu önemli bir mesaj Yunanistan'a . Ama bir diğer tarafıyla şunu da söylemek gerekir. Yunanistan'ın bu şımarık ve ihtiraslı tutumu büyük bir güvensizlik üretiyor." dedi.
28.08.2020 Gündem
SİHA’lardan PKK’ya nokta operasyon
SİHA’lardan PKK’ya nokta operasyon Van’dan havalanan iki SİHA Kuzey Irak’ın Bradost bölgesinde iki ayrı aracı nokta atışıyla vurdu Operasyonda bölgeye PKK'lılarla görüşmeye gelen Iraklı iki general ve 7 terörist öldürüldü Öldürülenler arasında PKK liderlerinden Cemil Bayık'ın yardımcısı İran uyruklu Ali Novruzi de var
13.08.2020 Gündem
Paramator nedir, ne demek? Paramotor nasıl kullanılır? PKK Mehmetçik üzerine paramotor gönderdi!
Paramator nedir, ne demek? Paramotor nasıl kullanılır? PKK Mehmetçik üzerine paramotor gönderdi! Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar terör örgütü PKK'nın Paramotor’la Mehmetçik’in üzerine gönderdiği teröristin etkisiz hale getirilmiş karesini paylaşarak "Ey terörün korkak baronları! Saklandığınız deliklerde sözde yeni stratejinizle Türkiye’yi çökerteceğinizi iddia ediyordunuz. Paramotor’la Mehmetçik’in üzerine gönderdiğiniz teröristin son hali bu." ifadelerini kullandı. Söz konusu haberin ardından Paramotor nedir? Paramotor nasıl kullanılır?
18.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdullah Ağar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdullah ağar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.