A Haber

A Haber

Son dakika A haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.235 a haber haberi bulunmuştur. Tüm a haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı Bursa'da T.K. (45), boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı (42) öldürdü. Şüpheli kaçarken, baldızına 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attığı ortaya çıktı.
29.01.2024 Gündem
Bilecik'te akılalmaz olay! Kuyuya düşen 2 kişiden 1'i öldü, siyanür tespiti sonrası 41 kişi gözlem altında
Bilecik'te akılalmaz olay! Kuyuya düşen 2 kişiden 1'i öldü, siyanür tespiti sonrası 41 kişi gözlem altında Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bir evin bahçesindeki kuyuya düştüğü öne sürülen 2 kişiden Nihat Kalkandelen (34) hayatını kaybetti, Abdullah Alkan (67) ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kuyuda hidrojen siyanür tespit edilirken, 41 kişi tedbir amaçlı gözlem altına alındı.
27.07.2023 Gündem
Arabistan'ı görünce hemen Galatasaray'a haber yolladı
Arabistan'ı görünce hemen Galatasaray'a haber yolladı Al Nasr'a yeni imza atmasına rağmen Suudi Arabistan'da yapamayacağını anlayan Cedric Bakambu'nun Galatasaray'a haber yolladığı öğrenildi.
14.07.2023 Galatasaray
50 yaşındaki teknik direktör Ali Koç'a haber yolladı: Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım
50 yaşındaki teknik direktör Ali Koç'a haber yolladı: Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran ve Fenerbahçe camiasında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Jorge Jesus'la yollar ayrılıyor... Ali Koç'un 5 teknik adamla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken, 50 yaşındaki çalıştırıcının Sarı Lacivertli yöneticiler aracılığıyla başkana haber yollayıp 'Gelirsem Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım' iddiası camiada bomba etkisi yarattı.
11.06.2023 Fenerbahçe
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti!
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edilmişti. Davalık olan eski sevgililerden şaşırtan hamle geldi.
8.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu ve Rize'yi işaret etti: Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden petrol ve doğalgaz çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Petrol ve doğalgazda yeni müjdeler yakın. Berat Bey'in döneminde sondaj gemilerinden alım yaptık. Sondaj gemileriyle kendi kendimize yeter hala geldik. Batı Karadeniz'deki aramalarımızı Orta ve Doğu Karadeniz'e de kaydırdık. Ordu ve Kastamonu açıklarında aramalarımız var." ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Bafetimbi Gomis'in yerine Olunga!
Bafetimbi Gomis'in yerine Olunga! 29 yaşındaki Michael Olunga’nın menajeri Galatasaray yönetimine “İsterseniz masaya oturabiliriz” mesajı gönderdi. Oyuncunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
16.05.2023 Galatasaray
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu?
Aslı bebeğini kaybetti mi? Veda Mektubu 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Veda Mektubu, dün yine soluksuz izlendi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 10. bölümünde yaşananlar ise haberimizde...
9.05.2023 Magazin
Kiracı evi bırakıp kaçtı! Ev sahibi inanamadı: Yatak odasında büyü
Kiracı evi bırakıp kaçtı! Ev sahibi inanamadı: Yatak odasında büyü Bursa'da 2 aylık kirayı ödemeyerek kaçan kiracının gittiğini ev arayan başka bir kişinin aramasıyla öğrenen ev sahibi Burak Aslan, kendi evine hırsız gibi girdi. Burak Aslan eve girince gördükleri karşısında şoka girerken evde bulduğu büyü nedeniyle eve girmeye korkar olduğunu söyledi.
6.04.2023 Yaşam
Yargı dizisi yine zirveye yerleşti!
Yargı dizisi yine zirveye yerleşti! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 55’inci bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 7,25 reyting, 19,53 izlenme payı, 20+ABC1’de ise 7,63 reyting, 17,70 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
6.03.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük aradan çekildi Luis Campos Galatasaray'a haber gönderdi
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük aradan çekildi Luis Campos Galatasaray'a haber gönderdi Kaan Ayhan transferini açıkladıktan sonra Luka Jovic, Fabio Borini gibi oyuncularla ilgilenen Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Van Aanholt'a veda eden Sarı Kırmızılılarda Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük'ün ilgilenip aradan çekildiği futbolcu için Celta Vigo devreye girerken, daha önce Galatasaray'a danışmanlık hizmeti veren Luis Campos'un tecrübeli ismi La Liga'ya götürmek istemesi camiada büyük dikkat çekti.
31.01.2023 Galatasaray
AK Parti'li Kandemir'den seçim tarihine ilişkin yeni açıklama
AK Parti'li Kandemir'den seçim tarihine ilişkin yeni açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldığı televizyon programında 'Seçim tarihi öne alınacak mı?' sorusuna yanıt verdi.
9.01.2023 Gündem
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm
Camdaki Kız'da duygusal veda! Nalan'ı yıkan ölüm Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, dün akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici ile buluştu. Kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Cihangir Ceyhan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek'in yer aldığı dizide Feride'nin hayatı boyunca sakladığı sırrı öğrenen Nalan, annesinin ölümüyle yıkıldı.
30.12.2022 Magazin
Yargı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi!
Yargı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, hem duygusal hem de heyecan dolu bir bölümle izleyicileri yine ekrana kilitledi. Bölüme Ceylin ve Ilgaz’ın duygusal konuşması damga vurdu.
19.12.2022 Televizyon
Nwakaeme haber gönderdi Beşiktaş görüşmelere başladı
Nwakaeme haber gönderdi Beşiktaş görüşmelere başladı Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Al-Fahya ile anlaşmaya varan Nwakaeme, Beşiktaş'a haber gönderdi ve "hiç sorun yaşatmadan imzayı atarım" dedi.
19.12.2022 Beşiktaş
Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor!  Yargı 47. bölümde neler oldu?
Ilgaz, Ceylin'den şüpheleniyor! Yargı 47. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Parla'nın katil olduğunu öğrenen Ceylin, Ilgaz'a dürüst olmayı başaracak mı yoksa yine eski Ceylin gibi davranıp, sır olarak saklayacak mı? İşte son bölümde yaşananlar...
12.12.2022 Magazin
Oynamak istediği Süper Lig devine haber yolladı: Boş sözleşmeye imza atarım
Oynamak istediği Süper Lig devine haber yolladı: Boş sözleşmeye imza atarım Fatih Karagümrük'le yollarını ayırdıktan sonra kendisine yeni bir kulüp bakan Caner Erkin'in Beşiktaş'a haber yollayarak "Boş sözleşmeye imza atarım" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Beşiktaş
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı Şarkıcı Çağatay Akman geçen yıl tartışma sırasında eski sevgilisi Öykü Uslu ve arkadaşını darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Ünlü şarkıcı, duruşmanın ardından "On numara geçti" açıklamasını yaptı.
2.12.2022 Magazin
Dünya Kupası'nda şov yaptı Jorge Jesus'a haber yolladı! 'Fenerbahçe'ye transfer olmak istiyorum'
Dünya Kupası'nda şov yaptı Jorge Jesus'a haber yolladı! 'Fenerbahçe'ye transfer olmak istiyorum' 2022 Dünya Kupası B Grubu ilk maçında İngiltere karşısında şok bir yenilgi alarak ülkesini üzen İran'ın Galler galibiyeti oldukça dikkat çekerken, 2-0 biten mücadelenin ardından yıldız futbolcunun Fenerbahçe açıklamaları Sarı Lacivertli camiada bomba etkisi yarattı. TRT Spor ekranlarına Fenerbahçe'yi çok sevdiğini söyleyen oyuncunun açık açık transfer çağrısında bulunduğu anlaşılırken, Ali Koç ve Jorge Jesus'un bu çağrıdan sonra harekete geçtiği bildirildi.
27.11.2022 Fenerbahçe
Feribotu kaçırdı, bomba ihbarı yapınca ortalığı ayağa kaldırdı
Feribotu kaçırdı, bomba ihbarı yapınca ortalığı ayağa kaldırdı Bursa'dan İstanbul'a gitmek için biletini aldığı feribotu kaçıran ve asılsız bomba ihbarında bulunan yolcu ortalığı ayağa kaldırdı. İhbar üzerine Bursa ve İstanbul'daki limanlara yanaşan feribotlarda bomba araması yapıldı. Yolcular didik didik arandı. Polise asılsız ihbarda bulunup feribota yetişemeyince İstanbul'a otobüsle giden zanlı, çok kısa sürede Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince otobanda gözaltına alındı.
14.11.2022 Gündem
Şarkıcı Çağatay Akman'a 10 yıla kadar hapis talebi!
Şarkıcı Çağatay Akman'a 10 yıla kadar hapis talebi! Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın 2 kişiye karşı 3 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
7.11.2022 Magazin
Kanalizasyon kanalına düşen 11 yaşındaki Seyit'ten acı haber!
Kanalizasyon kanalına düşen 11 yaşındaki Seyit'ten acı haber! Aksaray'da arkadaşıyla oyun oynarken kanalizasyon kanalına düşen zihinsel engelli Seyit Bozlak (11), yaşamını yitirdi. 
13.06.2022 Yaşam
Kafeteryada ölümle randevu!
Kafeteryada ölümle randevu! İstanbul Halıcıoğlu’ndaki bir kafede kurşunlanan Fatih Barış Doğan’ın, buluştuğu kız arkadaşı Ebru Yılmaz tarafından ölüme götürüldüğü ortaya çıktı. Ebru Yılmaz ile cinayeti işleyen Ebubekir Sıddık Dikkulak gözaltına alındı.
9.06.2022 Gündem
3 milyon euro'dan 1.750 bin euro'ya kadar düştü! Cenk Tosun'la görüşmelere başlandı
3 milyon euro'dan 1.750 bin euro'ya kadar düştü! Cenk Tosun'la görüşmelere başlandı Everton'la sözleşmesi biten ve boşa çıkan milli futbolcu Cenk Tosun maaşında büyük bir indirime giderek eski takımı Beşiktaş'a göz kırptı.
31.05.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

A Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.