Çağatay Akman

Çağatay Akman

Son dakika Çağatay Akman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağatay Akman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağatay Akman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağatay Akman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağatay akman gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 çağatay akman haberi bulunmuştur. Tüm çağatay akman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti!
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edilmişti. Davalık olan eski sevgililerden şaşırtan hamle geldi.
8.06.2023 Magazin
Şarkıcı Çağatay Akman'a darp suçlamasında yeni gelişme! Eski sevgilisi Öykü Uslu'dan flaş hamle geldi
Şarkıcı Çağatay Akman'a darp suçlamasında yeni gelişme! Eski sevgilisi Öykü Uslu'dan flaş hamle geldi Sarkıcı Çağatay Akman’ın şiddet uyguladığı iddiası 23 Temmuz 2021'de yaşanan bir olay ile ortaya atıldı. Genç şarkıcı, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gitti. Burada Uslu'nun arkadaşı Furkan Ayaz’ın devreye girmesi ortalığı karıştırdı. Şimdi ise evin önünden uzaklaşmak istemeyen Akman’ın kendilerine saldırdığını iddia eden Öykü Uslu’dan yeni bir hamle geldi. İşte olayın ve yeni gelişmenin detayları...
20.01.2023 Magazin
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı
Çağatay Akman hakim karşısında: Öykü bana saldırdı Şarkıcı Çağatay Akman geçen yıl tartışma sırasında eski sevgilisi Öykü Uslu ve arkadaşını darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Ünlü şarkıcı, duruşmanın ardından "On numara geçti" açıklamasını yaptı.
2.12.2022 Magazin
Şarkıcı Çağatay Akman'a 10 yıla kadar hapis talebi!
Şarkıcı Çağatay Akman'a 10 yıla kadar hapis talebi! Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın 2 kişiye karşı 3 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
7.11.2022 Magazin
Çağatay Akman hakkında flaş karar! 2 ay boyunca...
Çağatay Akman hakkında flaş karar! 2 ay boyunca... Cihangir'deki evinin önünde tartışma yaşadığı şarkıcı Çağatay Akman tarafından darbedildiği iddia edilen eski sevgilisi Öykü Uslu'nun koruma talebi kabul edildi. Mahkeme, Çağatay Akman'ın Uslu'ya, bulunduğu eve ve iş yerine 2 ay süreyle yaklaşmamasına karar verdi.
29.07.2021 Magazin
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar kameralara yansıdı!
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar kameralara yansıdı! Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Darp anları güvenlik kameralarıyla kaydedildi.
26.07.2021 Magazin
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar!
Çağatay Akman'ın eski sevgilisini darp ettiği anlar! Ünlü şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandı. İşte o anlar...
21.01.2022 Magazin
Çağatay Akman eski sevgilisinin kapısına dayanıp taciz etti!
Çağatay Akman eski sevgilisinin kapısına dayanıp taciz etti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısı ile tanınan Çağatay Akman'a şöhret ağır geldi. Akman, Cihangir'de eski sevgilisi Öykü Uslu'yu kapısına dayanarak taciz etti. Eski kız arkadaşının şikayeti üzerine karakola ifade vermeye giden Akman'ın arkadaşları, gazetecilere saldırdı.
24.07.2021 Magazin
O da kitap çıkardı
O da kitap çıkardı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla tanınan Çağatay Akman, 'Nasıl Çağatay Akman Oldum' isimli bir kitap çıkardı. Akman'ın çıkardığı kitap sosyal medyada alay konusu oldu.
4.01.2019 Magazin
Çağatay Akman'ın beğenmediği şarkıyı Tuğçe Kandemir uçurdu
Çağatay Akman'ın beğenmediği şarkıyı Tuğçe Kandemir uçurdu "Bu Benim Öyküm" adlı şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Tuğçe Kandemir'den şaşırtan itiraf: Çağatay Akman şarkıyı beğenmemişti
16.06.2018 Magazin
Kızlar evini basınca taşınmış
Kızlar evini basınca taşınmış Konuk olduğu programda bilinmeyenlerini anlatan genç şarkıcı, "Kızlar evi basmaya çalışınca oturduğum yerden taşındım" dedi.
30.03.2018 Magazin
'Bizim Hikaye'de Çağatay Akman sürprizi
'Bizim Hikaye'de Çağatay Akman sürprizi Genç kuşağın sevilen şarkıcısı Çağatay Akman, Fox TV’de yayınlanan ‘Bizim Hikaye’ dizisinin 30 Kasım’da yayınlanacak bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor.
29.11.2017 Televizyon
Aleyna Tilki'den yeni rekor
Aleyna Tilki'den yeni rekor Yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’, 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek Türkiye rekoru kıran Aleyna Tilki, meslektaşları Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bıraktı.
29.07.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin şarkısı Youtube'dan kaldırıldı
Aleyna Tilki'nin şarkısı Youtube'dan kaldırıldı Aleyna Tilki'nin ve Emrah Karaduman'ın Youtube'de 200 milyondan fazla izlenen 'Cevapsız Çınlama' şarkısı, bilinmeyen bir nedenden dolayı YouTube'dan telif hakkı nedeniyle kaldırıldı.
10.06.2017 Magazin
Çağatay Akman şarkının neden kaldırıldığını açıkladı!
Çağatay Akman şarkının neden kaldırıldığını açıkladı! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısının Youtube'den silinmesiyle ilgili konuk olduğu canlı yayında açıklamalarda bulunan Çağatay Akman, "500 farklı hesapla e-mail atmışlar" dedi.
21.01.2022 Magazin
Çağatay Akman o soruya böyle cevap vermişti!
Çağatay Akman o soruya böyle cevap vermişti! Bu yılın en popüler şarkıları arasında yer alan 'Gece Gölgenin Rahatına Bak', telif hakkı nedeniyle YouTube'dan kaldırıldı.Katıldığı 3 Adam programında şarkının çalıntı olup olmadığına dair gelen soruya böyle cevap vermişti.
21.01.2022 Magazin
'Gece Gölgenin Rahatına Bak'a telif şoku!
'Gece Gölgenin Rahatına Bak'a telif şoku! Bu yılın en popüler şarkıları arasında yer alan 'Gece Gölgenin Rahatına Bak', telif hakkı nedeniyle YouTube'dan kaldırıldı. Sadece YouTube'da 240 milyonun üzerinde izlenen videonun kaldırılması üzerine genç şarkıcıdan açıklama geldi.
1.06.2017 Kültür Sanat
Çağatay Akman’ın homofobik tweeti olay oldu!
Çağatay Akman’ın homofobik tweeti olay oldu! Çağatay Akman, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
2.05.2017 Magazin
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu!
2017 Altın Palmiye Ödülleri belli oldu! Müzik, sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin belirlendiği 2017 Altın Palmiye Ödülleri'nde halk oylaması sonucunda ödülleri hak edenler belli oldu.
23.04.2017 Kültür Sanat
Çağatay Akman'dan hayranlarına sürpriz!
Çağatay Akman'dan hayranlarına sürpriz! Çağatay Akman, youtube'da yaklaşık 110 milyon dinlenme sayısına ulaşan 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısından ve elde ettiği başarısından bahsetti.
3.02.2017 Kültür Sanat
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Bursa'da Ali Akman’a tepki dinmiyor! CİMER’e şikayet ettiler...
Bursa'da Ali Akman’a tepki dinmiyor! CİMER’e şikayet ettiler... Ali Akman’ın Eintracht Frankfurt’a etik dışı transferi sonrası bir Bursaspor taraftarı, 18 yaşındaki futbolcuyu CİMER'E şikayet etti.
3.02.2021 TFF 1.Lig
Ali Akman dün Eintracht Frankfurt'a imza attı bugün yaylım ateşine uğradı
Ali Akman dün Eintracht Frankfurt'a imza attı bugün yaylım ateşine uğradı Bursaspor'dan bedelsiz bir şekilde Eintracht Frankfurt'a imza atan Ali Akman'a taraftardan büyük tepki gördü.
2.02.2021 TFF 1.Lig
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
İşte Bursaspor'un kamp kadrosu!
İşte Bursaspor'un kamp kadrosu! Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya hazırlanan Bursaspor'da kamp kadrosu belli oldu. Yeşil-beyazlıların kadrosunda yer alan 23 yerli futbolcunun 16'sının altyapıdan olması da dikkat çekti.
1.01.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Çağatay Akman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağatay akman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.