Darp

Darp

Son dakika darp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan darp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını darp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Darp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan darp gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.370 darp haberi bulunmuştur. Tüm darp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdü
Adana’da dolmuş şoförü trafikte darp edildi! Kavga büyüdüAdana’da bir dolmuş şoförü trafikte tartıştığı kişiler tarafından darp edildi. Olay araç kamerasına anbean yansıdı.
25.07.2024Adana
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılar
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılarKocaeli’de alışveriş sırasında kasada 45 TL bozuk olmaması sebebiyle müşteri ile veteriner arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra yanında 2 kişiyle gelen müşteri, Veteriner Hekim Ali Özen’i darbetti. Burnu kırılan Özen, hastanedeki tedavisinin ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
22.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli olduGüngören'de Şubat ayında bir fast food dükkanında Umut Emre Aytekin'i darp ederek öldüren 2 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede 2 sanığın müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
10.07.2024Gündem
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktı
Günlük kiralık dairede korkunç cinayet! Sosyal medya hesabında paylaştığı video ortaya çıktıBahçelievler'de Murat Arpapay'ın öldürülüp cesedinin apartman boşluğuna atılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, sanık Muhterem Perçikli'nin ifadeleri yer aldı. Perçikli, diğer sanıklar tarafından Arpapay ile tanıştırıldığını ve kiralık dairede buluştuklarını belirtti. 3'ü firari 5 sanık hakkında toplam 36 yıl 3 aya kadar hapis cezası isteniyor. Öte yandan cinayetten birkaç gün sonra Muhterem Perçikli'nin “Ben de istemezdim bu kadar kötü olmayı. Ama insan kırıldığı zaman kaybedecek bir şeyi kalmıyor ve kaybedecek bir şeyi olmayan kadın her şeyi yapabilir” açıklamasıyla sosyal medya hesabından bir video paylaştığı da ortaya çıktı.
6.07.2024Gündem
Gençlerin doğum günü şakası polisi kızdırdı!
Gençlerin doğum günü şakası polisi kızdırdı!Erzurum'da gençler, doğum günü olan arkadaşlarını direğe bağlayıp şakayla darp etti ve başından aşağı un döküp, yumurta kırdı. Bir şahsın direğe bağlanarak darp edildiği ihbarını alan polis ekipleri 112 görevlileri ile olay yerine gittiklerinde konunun şaka olduğunu öğrendi. Gencin iple bağlı olan elleri sağlık görevlileri tarafından kesilerek kurtarıldı. Gençlerin pişkin pişkin gülüşmeleri üzerine polis memuru, "Biz önemli bir konu varmış gibi geliyoruz şuraya bak ya ambulans burada, biz buradayız" dedi.
4.07.2024Gündem
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktı
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktıMuğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.
3.07.2024Gündem
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandı
Kula Belediyesi'nde darp skandalı! Belediye Başkanı Hikmet Dönmez tutuklandıKula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklandı. CHP Manisa İl Başkanlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamuoyuna yansıyan vahim iddiaları üzülerek takip etmekteyiz. Yargı sürecinin tamamlanmasının ardından kamuoyuna geniş kapsamlı bir açıklama daha yapacağız." ifadelerine yer verildi. Öte yandan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akşay, sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Belediye Başkanı Hikmez Dönmez'in ifadesi de ortaya çıktı. Dönmez'in "İddialar tamamen asılsızdır. Benim bir dövün emrim yoktur. M.U. ve H.D. yaralanmalarının çıkan arbede sırasında yaşanıp yaşanmadığını bilemiyorum." dediği öğrenildi.
1.07.2024Gündem
İsrail'den dünyaya akılalmaz tehdit! "Bize karşı birleşirlerse, bütün Orta Doğu'yu yok ederiz"
İsrail'den dünyaya akılalmaz tehdit! "Bize karşı birleşirlerse, bütün Orta Doğu'yu yok ederiz"Jerusalem Post gazetesine konuşan İsrail Havacılık ve Uzay Sanayii İşçileri Konseyi Başkanı Yair Katz 'kıyamet günü' silahlarının hazır olduğunu ifade etti ve dört ülkeyi vurmaya hazır olduklarını söyledi. Katz, ayrıca Orta Doğu ülkelerinin kendilerine karşı birleşmesi durumunda bütün bölgeyi yok etmekle tehdit etti.
30.06.2024Gündem
Makam odasında darp: Kula Belediye Başkanı Dönmez, adliyeye sevk edildi
Makam odasında darp: Kula Belediye Başkanı Dönmez, adliyeye sevk edildiMakam odasında 2 kişinin darbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, adliyeye sevk edildi.
30.06.2024Gündem
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyor
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyorÜnlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.
23.06.2024Gündem
Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti! Şaşırtan savunma: Sırtımı ısırdı
Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti! Şaşırtan savunma: Sırtımı ısırdıOyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu 4 aylık birliktelik yaşadığı iş insanı Emircan Şahin tarafından darp edilmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Derin Talu, 4 aylık birliktelik yaşadığı işadamı Emircan Şahin tarafından darp edilmişti. Talu, kendisine gelen bir mesaj üzerine tartışmanın başladığını ve sevgilisinin kendisini darp ettiğini söylemişti. Darp raporu alan Talu, sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Genç kız, kollarından aldığı darbelerin fotoğraflarını çekerek mahkemeye sundu. 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin'in savunması şaşırttı.
23.06.2024Magazin
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ayrı organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 5 ayrı organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde düzenlenen operasyonlarda 5 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
12.06.2024Gündem
Yunus Paksoy'a saldırı soruşturmasında son durum! Canlı yayında anlattı
Yunus Paksoy'a saldırı soruşturmasında son durum! Canlı yayında anlattıCNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy'a Pensilvanya'da FETÖ karargahını görüntülerken saldırıya uğramıştı. O anlar anbean canlı yayınlanmıştı. Paksoy'un üzerine kasten araba sürülerek öldürülmek istenmişti. Peki soruşturmada son durum ne? CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksyon yaşadıklarını anlattı.
4.06.2024Gündem
Erkek arkadaşı tarafından şiddete uğradı, kameralar kaydetti!  'Düştüm' dedi
Erkek arkadaşı tarafından şiddete uğradı, kameralar kaydetti! 'Düştüm' dediMersin'de bir kadın otomobile bindiği sırada erkek arkadaşı tarafından tekme tokat dövüldü. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından polis merkezine giderek ifade veren kadın, dövülmediğini, nişanlısı tarafından araca binmesi için eliyle ittirildiği sırada yere düştüğünü ileri sürdü.
4.06.2024Gündem
CNN TÜRK'e FETÖ saldırısı! ABD'den kınama mesajı
CNN TÜRK'e FETÖ saldırısı! ABD'den kınama mesajı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan saldırıyla ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Yunus Paksoy'a gönderilen açıklamada, "CNN Türk muhabiri Sayın Yunus Paksoy'a yönelik bariz saldırıyı kınıyoruz. Daha fazla bilgi için sizi Pensilvanya emniyet yetkililerine yönlendiriyoruz" ifadelerine yer verildi.
3.06.2024Gündem
Ev sahibi kiracı kavgası sokağa taştı: Buraya kan gölüne çeviririm
Ev sahibi kiracı kavgası sokağa taştı: Buraya kan gölüne çeviririmKiracı ev sahibi kavgasına bir yenisi eklendi. Kağıthane’de ev sahibi bir adam, 5 ay önce evini kiraya verdiği kişiden yakında evlenecek olan oğlu için son 3 ay kira almamak şartıyla evini boşaltmasını istedi. Teklifi kabul eden kiracı, 3 ay sonra ev sahibini oyalayarak evden çıkmayınca ortalık karıştı. Sokağa taşan kavga kameralara yansırken, silahla gelen ev sahibinin küçük oğlunun “burayı kan gölüne çeviririm” diye bağırdığı anlar şoke etti.
3.06.2024Gündem
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!
FETÖ’cülerden Hürriyet muhabirine çirkin saldırı!CNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, Pensilvanya'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı örgüt merkezinin önünden yayın yaparken saldırıya uğradı. Saldırıyla ilgili olarak açıklama yapan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, habere ulaşmak için verdikleri çabadan vazgeçmeyeceklerini belirterek "Hiçbir güç odağı ya da terör yuvası bizi bu yoldan çeviremez" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a canlı yayın sırasında FETÖ mensubu tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.
3.06.2024Gündem
Pensilvanya'da FETÖ'cüler canlı yayında CNN TÜRK'e saldırdı
Pensilvanya'da FETÖ'cüler canlı yayında CNN TÜRK'e saldırdıCNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, canlı yayın sırasında Pensilvanya'daki FETÖ'cülerin saldırısına uğradı. Dışişleri Bakanlığı, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Öte yandan saldırganın kimliği belli oldu.
2.06.2024Gündem
Deniz Akkaya'ya konuşma yasağı getirildi!
Deniz Akkaya'ya konuşma yasağı getirildi!Deniz Akkaya'nın kendisini darp ettiği ve hürriyetimden yoksun bıraktı iddialarında bulunduğu kızı Ayşe, Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifade verdi. Ayşe'nin işlediği suçun 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' olduğunu ve cezasını idrak edebilecek akıl sağlığına sahip olduğuna dair rapor düzenlenirken, baba Efen Önbilgin tarafından Deniz Akkaya’ya konuşma yasağı getirildi.
31.05.2024Magazin
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 organize suç örgütü çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aydın, Erzurum ve Karaman merkezli 5 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Kuyu-2' Operasyonları'nda Aydın’da Hakan Gürel’in, Erzurum'da Erkan Yaprak ve Muhammet Tokyay'ın, Karaman’da İbrahim Öztürk’ün elebaşılığını yaptığı 3 suç örgütü çökertildi.
31.05.2024Gündem
Veli ve yardıma çağırdığı yakını sınıfı basmıştı! Cezaları belli oldu
Veli ve yardıma çağırdığı yakını sınıfı basmıştı! Cezaları belli olduKocaeli’nin Darıca ilçesinde, kızı ile kavga eden öğrenciyi göstermediği için öğretmen Burak Laçin’in üzerine yürüyen, araya giren öğretmen Mehmet Demir’i de darbettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen M.A. (32) ve yakını S.A. (28), 300’er bin TL kefaletle serbest bırakıldı.
29.05.2024Gündem
Okullarda akran zorbalığı giderek artıyor! Tuvalete kilitlediği öğrenciyi darp ederek kayda aldı
Okullarda akran zorbalığı giderek artıyor! Tuvalete kilitlediği öğrenciyi darp ederek kayda aldıDüzce’de, ortaokulda 3 öğrenci, aynı okulda eğitim gören 8’inci sınıf öğrencisi on üç yaşındaki U.C.’yi tuvalette sıkıştırdı. M.U., "Bir daha Hasan’ın sevgilisine yazarsan var ya, özür dile" diyerek U.C.’ye tokat attı. U.C.'nin babası Volkan C., 'Çocuklar arasında kavga diye ben konuya dahil olmak istemedim. Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz, 'Bunlar pislik zaten biz de bezdik', diyorlar. Benim çocuğum güvende değil.' dedi.
29.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Darp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki darp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.