Siverek

Siverek

Son dakika siverek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siverek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siverek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siverek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siverek gelişmeleri de dahil olmak üzere 916 siverek haberi bulunmuştur. Tüm siverek haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor!
Hibe desteği ile kurdu, şimdi talebe yetişemiyor, paraya para demiyor! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan 4 çocuk annesi Saadet Seray, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor. Yoğun talep ve siparişlere yetişemediğini belirten kadın girişimci, çevre il ve ilçelere mantar satışı yaptığını belirtti.
18.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan  6 il ve 10 ilçe için karar!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 6 il ve 10 ilçe için karar! YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek
YSK açıkladı: Siverek, Halfeti ve Ürgüp'te seçim yenilenmeyecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
Siverek'te seçimler iptal edildi
Siverek'te seçimler iptal edildi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal ederek, 2 Haziran Pazar günü yenilenmesine karar verdi.
6.04.2024 Gündem
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 3 ölü, 8 yaralı
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 3 ölü, 8 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
28.03.2024 Gündem
Öğretmenlere hakaret etmişti! YSK inceleme başlattı
Öğretmenlere hakaret etmişti! YSK inceleme başlattı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde görevlendirilen öğretmenlere yönelik eğitim toplantısında bir seçim kurulu görevlisinin, salondakilere, 'Seçim günü arayıp aptal aptal sorular sormayın' sözleri tepkiye sebep oldu. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler üzerine Yüksek Seçim Kurulu, inceleme başlattı.
16.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Türkiye 82 il mi oldu? Türkiye'nin 82. ili hangi ilçe olacak? İşte il olması beklenen ilçeler...
Türkiye 82 il mi oldu? Türkiye'nin 82. ili hangi ilçe olacak? İşte il olması beklenen ilçeler... Türkiye 82 il mi oldu? Ülkemizde 81 il vardır. Bu illere bağlı 922 ilçe bulunuyor. Bir ilçenin il olabilmesi için bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Nüfus, ulaşım, ekonomik çeşitlilik gibi kriterlerden geçen bir ilçe il olmaya yakın hale geliyor. Peki Türkiye'nin 82. ili olmaya yakın ilçeler hangileri? Liste belli oldu!
24.01.2024 Yaşam
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, iki arkadaş arasında çıkan tartışmada Furkan Yeleken (17) av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.
16.01.2024 Gündem
Pudingden zehirlenen 55 öğrenci, hastaneye kaldırıldı
Pudingden zehirlenen 55 öğrenci, hastaneye kaldırıldı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 55 öğrenci, okulda yedikleri pudingden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
10.01.2024 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında öldürdü
Cezaevinden çıkıp, eski eşini sokak ortasında öldürdü Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 1 ay önce cezaevinden çıkan Murat Utuş (36), yolunu kesip, tartıştığı eski eşi Esma Kalenderli'yi (30) tabanca ile vurarak öldürdü.
6.08.2023 Yaşam
Kuduz sebebiyle ölen mimar ile ilgili flaş detay! Kardeşi anlattı
Kuduz sebebiyle ölen mimar ile ilgili flaş detay! Kardeşi anlattı Aşılı köpeği tarafından ısırılan Lütfü Seray, kuduzdan hayatını kaybetti. Seray’ın da kuduz aşısı yaptırmasına rağmen ölmesi, bazı soru işaretlerine neden oldu.
20.07.2023 Gündem
Kuduzdan hayatını kaybetmişti! Mimar Lütfü Seray'a acı veda
Kuduzdan hayatını kaybetmişti! Mimar Lütfü Seray'a acı veda Şanlıurfa’da kendi köpeğinin saldırısına uğrayan ve kuduz teşhisi konulan mimar Lütfü Seray (28), yaşamını yitirmişti. Mimar Seray son yolculuğuna uğurlanırken Siverek Kaymakamlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
13.07.2023 Gündem
Şanlıurfa'da silahlı kavga: 2 yaralı
Şanlıurfa'da silahlı kavga: 2 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.
28.05.2023 Gündem
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023 Vatan TV
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'nin kuzeni trafik kazasında hayatını kaybetti
MHP Lideri Bahçeli'nin kuzeni trafik kazasında hayatını kaybetti Gaziantep'te, dün gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 2 kişiden birinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kuzeni Ahmet Fettahlıoğlu (66) olduğu ortaya çıktı.
3.12.2022 Gündem
Şanlıurfa'da zincirleme kaza! 12'si öğrenci, 13 yaralı
Şanlıurfa'da zincirleme kaza! 12'si öğrenci, 13 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 2 kamyonet ve 1 servis minibüsünün karıştığı zincirleme kazada 12'si lise öğrencisi, 13 kişi yaralandı.
25.11.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da otomobil devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
Şanlıurfa'da otomobil devrildi: 1 ölü, 4 yaralı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, devrilen otomobildeki Mehmet Şerif Atlı (53) yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.
19.11.2022 Yaşam
Eski eşi, birlikte yaşadığı adamı öldürdü! 'Beni 5 kocaya verdiler, evlendiğim ilk gün tecavüz ettiler'
Eski eşi, birlikte yaşadığı adamı öldürdü! 'Beni 5 kocaya verdiler, evlendiğim ilk gün tecavüz ettiler' Antalya'nın Serik ilçesinde Yılmaz Naryaprağı, eski eşinin kaldığı evi basarak, birlikte yaşadığı adamı öldürdü. Yılmaz Naryaprağı'nın yargılandığı davada, Gülbahar Güzeloğlu tanık olarak ifade verdi. Güzeloğlu, "Yılmaz'la evlendiğim gün sadece onunla evlenmedim. Onunla birlikte 4 kardeşi de vardı. Beni 5 kocaya verdiler. İlk evlendiğim günden itibaren bana tecavüz ettiler." dedi.
10.11.2022 Yaşam
Boş arazide başından vurulmuş erkek cesedi bulundu!
Boş arazide başından vurulmuş erkek cesedi bulundu! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde boş arazide başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.
27.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Siverek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siverek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.