İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri, seferleri neden iptal edildi?
İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri, seferleri neden iptal edildi? İstanbul vapur seferleri iptal mi, 11 Mart vapur seferleri yapılıyor mu? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından sabah İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle, İstanbul'da Şehir Hatları'ndaki bazı seferler iptal edildi. Peki, İstanbul’da iptal edilen vapur seferleri hangileri? Seferler başladı mı, İstanbul vapur seferleri ne zaman başlayacak? İşte İptal edilen vapur seferleri…
11.03.2023 Gündem
İstanbul vapur seferleri iptal mi? Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri ne zaman başlar?
İstanbul vapur seferleri iptal mi? Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri ne zaman başlar? İstanbul’da yoğun sis nedeniyle vapur seferleri yapılamadı. Sabahoın erken saatlerinde İstanbul’da etkili olan sisli hava ulaşımı olumsuz etkiledi. Peki, İstanbul vapur seferleri iptal mi? Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri ne zaman başlar? İşte detaylar…
1.11.2022 Gündem
Vapur seferleri iptal mi, İstanbul Şehir Hatları vapur seferleri çalışıyor mu?
Vapur seferleri iptal mi, İstanbul Şehir Hatları vapur seferleri çalışıyor mu? İstanbul vapur seferleri iptal mi? İstanbul Şehir Hatları vapur seferlerinin ertelenip ertelenmediğini İstanbul Boğazı açıklarında mayın görülmesinin ardından merak edilip, sorgulanmaya başlandı.
26.03.2022 Yaşam
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste...
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste... İstanbul ve Marmara bölgesinde etkili olan kuvvetli rüzgar vapur seferlerini iptal ettirdi. Deniz ulaşımını kullanan vatandaşlar, "İptal olan vapur seferlerini" araştırmaya başladı. İstanbul Şehir Hatları tarafından açıklama yapıldı. İptal olan vapur seferlerini kullanacaklar için liste haberimizde. 8 Ocak 2024 Pazartesi çalışmayan vapur seferleri...
8.01.2024 Gündem
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu? Vapurlar çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Aralık Salı günü işe ve okula gidecek milyonlarca insan, Şehir Hatlarının internet sitesine akın etti. İstanbul'daki olumsuz hava koşulları sonrası bazı vapur seferler iptal oldu. İDO ve BUDO feribot seferleri de araştırma konusu oldu. Peki 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
4.12.2023 Gündem
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal...
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal... Meteoroloji uzmanlarından kritik uyarı geldi. Bu hafta sonu yaşanacak olumsuz hava koşullarının İstanbul'da birçok iptale sebep olacağını açıkladı. 26 Kasım Pazar günü İstanbul'a kar yağışı müjdesini veren uzmanlar, seyahat edecek vatandaşları uyardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, 26 Kasım'da kar yağışı olacak illerin belli olmasıyla bu yerlere gidecek olanları ikaz etti. İstanbul'da kar yağışı ve kötü hava koşullarının feribot, uçuş ve vapurların seferlerinin iptal olacağı belirtildi.
24.11.2023 Gündem
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi İstanbul'da fırtına hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları (THY) bugün 105 seferini iptal etti. İstanbul Havalimanı'nda uçaklar inişte zor anlar yaşadı. 
19.11.2023 Gündem
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle Hereke Vapur İskelesi'ndeki yolcu aktarmasında kullanılan yüzer iskele yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Kötü hava şartları sebebiyle İzmit Körfezi'nde vapur seferleri iptal edildi.
19.11.2023 Gündem
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nın bazı seferi iptal edildi Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) seferlerinden bazılarının, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Kent genelinde etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferleri de yapılamıyor.
11.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı
Deprem bölgesinde fahiş fiyat insafsızlığı! Düdük ve el feneri yüzde 100 arttı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Felaket 10 ili vurdu, tüm Türkiye yardım ve destek için seferber oldu. Bu durum fırsatçıları da harekete geçirdi. Depremden etkilenen vatandaşların ihtiyacı olan ürünlerde fiyat artışlarına gidildi. Düdük ve pilsiz el feneri setlerinin fiyatlarında dahi yüzde 100’ü aşkın artış yaşandı.
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Hangi Şehir Hatları vapur seferleri iptal edildi? İşte 9 Şubat 2023 iptal edilen vapur seferleri
İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Hangi Şehir Hatları vapur seferleri iptal edildi? İşte 9 Şubat 2023 iptal edilen vapur seferleri İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu. Söz konusu açıklama sonrası vatandaşlar "İstanbul'da vapur seferleri iptal mi, hangi seferler iptal edildi?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte 9 Şubat 2023 Perşembe Şehir Hatları vapur seferleri…
9.02.2023 Gündem
Vapur seferleri iptal mi? İstanbul vapur seferleri yapılıyor mu? İptal edilen seferler!
Vapur seferleri iptal mi? İstanbul vapur seferleri yapılıyor mu? İptal edilen seferler! İstanbul vapur seferleri yapılıyor mu, vapur seferleri iptal mi edildi? Vapur seferleri hava şartlarının kötüleşmesinin ardından vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Vapur kullanacaklar İstanbul Şehir Hatlarının iptal edilen vapur seferlerini merak ediliyor.
4.02.2023 Gündem
İstanbul'da vapur seferleri lodos nedeniyle iptal edildi
İstanbul'da vapur seferleri lodos nedeniyle iptal edildi İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle bazı vapur seferlerinin yapılamadığı açıklandı.
4.02.2023 Yaşam
İstanbul’da şiddetli lodos vapur seferlerini aksattı
İstanbul’da şiddetli lodos vapur seferlerini aksattı İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.
13.12.2022 Gündem
İstanbul’da deniz ulaşımına lodos engeli
İstanbul’da deniz ulaşımına lodos engeli İstanbul'da olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi.
12.12.2022 Gündem
İstanbul’da sis etkili oldu; bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul’da sis etkili oldu; bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde de etkili oldu. Sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edilirken, İstanbul Boğazı'ndaki transit gemi geçişleri de durduruldu.
1.11.2022 Yaşam
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu?
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği’nin kent için alınan önlemleri açıklamasının ardından pek çok kişi, metrobüs, Marmaray ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da toplu ulaşım hizmet veriyor mu? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri iptal mi oldu? Şehir hatları vapur seferleri iptal mi?
Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri iptal mi oldu? Şehir hatları vapur seferleri iptal mi? Marmara’da kuvvetli yağı ve rüzgar etkili oluyor. İDO ve BUDO'nun bugün yapacakları bazı seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Yağışların kuvvetli olması nedeniyle vatandaşlar olumsuzluklara karşı sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar vb. dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarıları yapılıyor. Etkili olan sert rüzgar ve yağış nedeniyle, İDO ve BUDO'nun bugün yapacakları bazı seferler iptal edildi. Peki, Vapurlar çalışıyor mu? Vapur seferleri iptal mi oldu? Şehir hatları vapur seferleri yapılıyor mu? İşte detaylar…
8.02.2022 Gündem
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İstanbul'da binanın çatısı vatandaşların üzerine uçtu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da lodosun hızı 130 kilometreye çıktı. Kentte çok sayıda yerde çatılar uçtu. Bakan Koca yaralılarla ilgili son durumu bildirdi. AFAD'dan yapılan açıklamada da "Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamasını önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan İstanbul'daki fırtına kabusunda yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Esenyurt'ta, Elif Şanver isimli kadın, şiddetli rüzgar nedeniyle uçan çatının altından çocuğunu kurtardı ama kendisi hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
29.11.2021 Gündem
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor
Fırtına İstanbul dahil pek çok ili perişan etti! Peş peşe uyarılar geliyor Fırtına Türkiye'yi vurdu. Başta İstanbul olmak üzere İzmir, Balıkesir, Bursa ve Tekirdağ'da önceki günden bu yana devam eden rüzgar, bugün de etkisini artırdı. İstanbul'da rüzgarın etkisiyle araçların üzerine çamur yağarken, İzmir'de deniz taştı. Arnavutköy'de uçan çatı ise mahalleliye büyük panik yaşattı.
29.11.2021 Yaşam
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen fırtına başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen fırtına başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için yaptığı fırtına uyarısının ardından İstanbul'da bazı noktalarda ağaç devrilmesi ve çatı uçması olayları yaşandı, araçlar zarar gördü. İzmir'de etkili olan rüzgar ve fırtına nedeniyle deniz taştı
8.02.2021 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda, yoğun tipinin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle gemi geçişlerinin çift yönlü askıya alındığı bildirildi. Vapur seferleri de iptal edildi.
4.12.2020 Gündem
Ayasofya camii nerede, hangi semtte? Ayasofya'ya nasıl gidilir?
Ayasofya camii nerede, hangi semtte? Ayasofya'ya nasıl gidilir? Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine dair 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını oy birliğiyle iptal etti. Danıştay'ın gerekçeli kararında, Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu, cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu belirtildi. Ayrıca Danıştay'ın gerekçesinde Ayasofya'nın tapu belgesinde cami vasfı ile tescilli olduğu, bunun değiştirilemeyeceği kaydedildi. Kararın ardından, Ayasofya müzesi ve tarihi merak edilmeye başlandı. Peki, Ayasofya nerede, hangi semte? Ayasofya kaç yaşında? İşte Ayasofya camii tarihi…
10.07.2020 Gündem
İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti
İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) VE Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) yarınki bazı seferlerinin, elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.
30.12.2019 Gündem