İett

İett

Son dakika iett haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iett ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iett haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İett

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iett gelişmeleri de dahil olmak üzere 683 iett haberi bulunmuştur. Tüm iett haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı
İstanbul'da dehşet anları: İETT otobüsü zincirleme kaza yaptı Gaziosmanpaşa'da gaz pedalı takılı kaldığı iddia edilen İETT otobüsü, durakta bekleyen otobüslere çarptı. 5 otobüsün hasar gördüğü kazada ölen ya da yaralanan olmadı.
8.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
İETT şoförü direksiyonu bırakıp kendisiyle tartışan yolcuya saldırdı
İETT şoförü direksiyonu bırakıp kendisiyle tartışan yolcuya saldırdı Sultanbeyli'de İETT şoförü durakta dumadığını öne sürerek kendisiyle tartışan yolcuya saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.03.2024 Gündem
İETT otobüsü direğe vurdu! 5 yolcu yaralandı
İETT otobüsü direğe vurdu! 5 yolcu yaralandı Avcılar E-5'te İETT otobüsü refüje çıkarak direğe vurdu. Kazada 5 yolcu yaralanırken, otobüs şoförü ise araçta sıkıştı. Yaralı yolcular hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise otobüs şoförünü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.
7.01.2024 Gündem
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş'
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş' CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama yalanlanmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Karabat'ın aldığı aldığı iddia edilen ihaleleri köşesine taşıdı.
6.01.2024 Gündem
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı
Video çekmek için metrobüsün üzerine çıkan fenomen güvenliklere yakalandı İstanbul'da sosyal medyaya içerik üreten bir kişi, Topkapı - Şehit Mustafa Cambaz durağında, hareket etmek üzere olan bir metrobüsün üzerine çıktı. Metrobüs, Edirnekapı durağına geldiğinde, güvenlik görevlilerinin dikkatini çeken sosyal medya fenomeni, aracın üzerinden indirildi. İETT'nin fenomenden şikayetçi olacağı öğrenildi.
3.01.2024 Gündem
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi?
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri ve Büyük Filistin Mitingi nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Cumhuriyet kutlamalarına ve Filistin Mitingine katılmak isteyenler Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 28-29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Ulaşım Bakanlığı’na bağlı Marmaray’ın çalışma surumu aramalar yoğunlaştı.
28.10.2023 Gündem
29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?
29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbulluların yoğun olarak kullandığı Vatan Caddesi de 29 Ekim'de belirlenen saatler arasında araç trafiğine kapalı olacak. Vatan Caddesi’ni kullanacak sürücüler 29 Ekim Vatan Caddesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi saat kaça kadar kapalı olacak? sorularına yanıt arıyor.
28.10.2023 Gündem
Bugün otobüsler ücretsiz mi, 28 Ekim İETT ücretsiz mi? Otobüsler bugün bedava mı, bugün hangi ulaşım araçları ücretsiz?
Bugün otobüsler ücretsiz mi, 28 Ekim İETT ücretsiz mi? Otobüsler bugün bedava mı, bugün hangi ulaşım araçları ücretsiz? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türkiye’nin pek çok ilinde 29 Ekim'de toplu taşımalar ücretsiz olacak. 28 Ekim Cumartesi günü toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar bugün de toplu taşımaların bedava olup olmadığını sorguluyor. Peki, Otobüsler bugün bedava mı, 28 Ekim İETT ücretsiz mi? Bugün otobüsler ücretsiz mi, bugün toplu taşıma araçları ücretsiz? İETT Bugün (cumartesi) otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi?
28.10.2023 Gündem
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim 6 Ekim bugün otobüslerin neden ücretsiz olduğu sorgulanıyor. İstanbul'daki vatandaşlar, akbillerini kullandıklarında ücretsiz geçiş hakkı olduklarını gördü. İETT’nin bugün ücretsiz olup olmadığı sorgulanırken, neden ücretsiz olduğuna dair de aramalar arttı. Peki, Otobüsler bugün neden ücretsiz?  6 Ekim otobüsler neden bedava? İETT (akbil) bugün ücretsiz mi? 6 Ekim’de ne oldu?
6.10.2023 Gündem
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı
Küçükçekmece'de İETT otobüsü alev alev yandı Küçükçekmece'de seyir halindeki İETT otobüsünde yangın çıktı. Otobüste bulunan yolcular şoför tarafından tahliye edilirken yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
29.08.2023 Yaşam
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı İstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
İETT şöförüne biber gazı sıktı; yolcular baygınlık geçirdi
İETT şöförüne biber gazı sıktı; yolcular baygınlık geçirdi Kadıköy'de İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Haber
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.
17.08.2023 Haber
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü freninin boşalmasıyla birlikte denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi.
17.08.2023 Yaşam
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak?
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşım ücret tarife değişikliği teklifi görüşüldü. Toplantıda, İstanbul’da toplu ulaşıma oy çokluğuyla yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Minibüslerde 0-7 kilometrelik mesafeler arasında tek fiyat uygulamasına geçildi. Bu fiyat da 12 TL oldu. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor, İETT zamlı tarife ne zaman geçerli?
9.08.2023 Gündem
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları Toplu taşımaya yüzde 57 zam isteyen İBB ile yüzde 40 zam teklif eden bakanlık temsilcileri iddiaya göre anlaştı. 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek UKOME toplantısı öncesi İstanbul’da toplu taşmaya yüzde 45 veya üstü oranında zam yapılacağı öne sürüldü. Peki, İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi mi, toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT zammı ne kadar oldu? İşte Toplu taşıma ücretleri İstanbul 2023…
9.08.2023 Gündem
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023 Aylık öğrenci abonman kaç TL oldu, öğrenci akbiline zam mı geldi? İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı ile birlikte gündeme geldi. İstanbul toplu taşıma ücretleri zammı, 27 Temmuz yani bugün gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısıyla birlikte merak ediliyor. Peki, öğrenci abonman ne kadar 2023? Aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? İşte aylık öğrenci abonman ücreti 2023
27.07.2023 Gündem
Toplu taşımaya zam geldi mi, İstanbul'da toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT Otobüs, Metro, Metrobüs, Marmaray fiyatları ne kadar  oldu, İİETT zam yapacak mı? Toplu taşıma zammı 2023
Toplu taşımaya zam geldi mi, İstanbul'da toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT Otobüs, Metro, Metrobüs, Marmaray fiyatları ne kadar oldu, İİETT zam yapacak mı? Toplu taşıma zammı 2023 Ankara’da, Antalya’da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından da şehir içi toplu taşıma ücret tarifesinde değişikliğe gidildiği bildirildi. Toplu taşıma ücretlerine yapılan peş peşe zam gözleri İstanbul’e çevirdi. İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu “maliyetlerle, ne yazık ki insanlarımızın toplu taşıma fiyatları da rakamları da bedelleri de değişecektir." ifadelerini kullanarak İstanbul’da toplu taşımaya zam yapılacağını işaret etti. Peki, İETT'ye zam geldi mi? İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi?
25.07.2023 Ekonomi
Çeşme’deki orman yangını ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! İşte kundakçının görüntüleri
Çeşme’deki orman yangını ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! İşte kundakçının görüntüleri İzmir’in Çeşme ilçesinde çamlık alanda çıkan yangınla ilgili, alanı kundakladığı belirlenen K.Ç. isimli şüphelinin alevler arasında dolaştığı sonra da kaçtığı görüntüler ortaya çıktı.
22.07.2023 Gündem
15 Temmuz’da İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi, belediye otobüsleri bedava mı? Metro, metrobüs, Marmaray, vapur, tramvay (toplu taşıma) ücretsiz mi?
15 Temmuz’da İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi, belediye otobüsleri bedava mı? Metro, metrobüs, Marmaray, vapur, tramvay (toplu taşıma) ücretsiz mi? 15 Temmuz (bugün) toplu taşıma ücretsiz mi, 15 Temmuz'da metrolar, otobüsler, metrobüsler bedava mı? FETÖ’nin hain darbe girişiminin halk tarafından bastırıldığı gün olan ve Türkiye tarihine 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak geçen bugün resmi tatil olduğundan kamu kurumları kapalı oluyor. 15 Temmuz’un bu yıl cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlar sıcak havayı da fırsat bilip dışarı çıkmaya hazırlanırken 15 Temmuz’da toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladı. Hafta sonu metro, marmaray, metrobüs, otobüs ve diğer toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve “15 Temmuz’da metrolar ücretsiz mi 2023? Bugün (15 Temmuz) toplu taşıma bedava mı, 15 Temmuz İstanbul Ankara İzmir’de ulaşım ücretsiz mi?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
15.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İett ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iett haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.